Yıllardır ben hazırlıyorum ve uykudan uyanınca her zaman sinirli oluyorum bazen anneme diyorum ben kalkmadan kendin hazırla ben yemem zaten siz yiyin ama yine de beni bekliyorlar hazırlamamamı
3 ay
İstemiyorum diyip bir şey yapma baktın hala seni zorluyor o zaman kahvaltı zamanları evden çık öyle böyle alışacaktır bu duruma bende bu şekilde kurtuldum ondan biliyorum
Annen alışkanlıktan seni bekliyor olabilir 🥺 Bunu sakin bir zamanda konuşman daha etkili olur. “Kahvaltıyı hazırlayınca güne çok yorgun ve sinirli başlıyorum. Artık sadece bazı günler hazırlamak istiyorum” diye net ama saygılı söyle 😌 Haftada belli günler sen hazırlarsın diğer günler onlar yapar. Dengeli bir düzen kurabilirsiniz 🥰🍳☕💛
Cevap
4Cevap
Bu yaşına kadar yüklü besledi baktı her şeyine tabi popon boktan kurtuldu şimdi sen hiçbir şey yapmak istemiyorsun
Açıklamayı da okudum gerekeni de anladım istediğin insana sor benden daha farklı düşünmez o senin annen sen yapmayacaksın kim yapacak sokaktan çağıracaksınız başkası mı yapacak az bile yapıyorsun bir elini sıcak sudan soğuk suya bile sokmaman lazım anneye muhtaç bir sürü insan var
Yalnız yaşıyorum gayet de memnunum hayatımda hiç kimseye ağız Eğmem annemin anneannemin halamın ya da teyzemin herhangi bir işi olursa her şeyden önce bütün randevularımı iptal eder bir an önce onlara yardıma koşarım burada senin aklını düşünen insanlar varsa gelsinler yoruma yazsınlar ben senden özür dilemeye hazırım kusura bakma o senin annen sen bunu düşün ve bunun değerini bil
Kardeşim bende tek kiz olmama rağmen evin tüm yükümlülüğü bende baba yerine ben varım herşeyi halleden de benim ama uyanınca sabahları huysuz oluyorum ve kahvaltı hazırlamak istemiyorum sitemde de ettiğim şey bazen altını çiziyorum bazen diyerek yazdım her sabah anneme kahvaltıyi sen hazirla demiyorum ben hazırlamak istemediğim zamanlar sen hazirla diyorum sadece bu kalkıp yaptığın yorum çok yanlıştı bir evin tüm sorumluluğu yüklenmiş 20 yaşındaki kıza ponpon boktan kurtulmuş demen ayıp
Selam yapacak pek bir şey yok iyi günler
Hazırlama aç kalsinlar
Dilinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?