Ya canım Evren belli ki ben çok aklı başında biri değilim 🤷🏻♀️
Neden bana aynı senaryoyu ısıtıp ısıtıp önüme sunuyorsun 🤦🏻♀️
Akıllanmıyorum demek ki uğraşma arkadaşım benimleee
Ya canım Evren belli ki ben çok aklı başında biri değilim 🤷🏻♀️
Neden bana aynı senaryoyu ısıtıp ısıtıp önüme sunuyorsun 🤦🏻♀️
Akıllanmıyorum demek ki uğraşma arkadaşım benimleee
Çünkü insan alıştığı yarayı bile bazen yabancı olana tercih ediyor. Tanıdık acı, belirsiz mutluluktan daha güvenli geliyor bazı anlarda. Fark etmeden aynı insanlara, aynı hislere, aynı hatalara gidiyoruz. Aslında döngü hep dışarıda değil, içimizde başlıyor. İçte ne çözülmediyse hayat onu başka yüzlerle yeniden önümüze koyuyor.
Ruh, tamamlayamadığı hikâyeyi yeniden yazar; biz kader deriz, oysa kalem hâlâ bizim elimizdedir.
Aynı senaryoyu oynayamıyorsan, neden yeni senaryo koysun 😅
Çabala biraz çabala 😅
Eleştiriye açıksın, bence yaparsın 😅
Eleştiri en sevdiğimiz şey 😅
Gözleri çakmak çakmak olmuş kadın görmek gibisi yok 😅
Teşekkür ederim.
Aynı kapıyı çalmaya devam ettiğimiz sürece, içeriden farklı birinin çıkmasını beklemek biraz iyimserlik oluyor. Senaryoyu değil, oyuncu olarak kendi tepkilerimizi değiştirdiğimizde döngü de kırılıyor.
Luna çoğumuz aynı döngüyü yaşarken kendine kızıyor ama bu döngüler aslında "öğrenemediklerini" suratına vurmanın yolu oluyor 😊 Evren değil de sen kendine aynı dersi tekrar tekrar yazdırıyorsun gibi düşün 💫 Ne zaman sınırlarını net çizersin ve “artık bunu istemiyorum” dersin o zaman senaryo değişir ✨🪄💕
Cevap
11Cevap
Sana hak veriyorum
İlyas Salman'ın dediği gibi yok moruk bu yüzden adam olmaz🤣😂🤣
Kim seninle upraşıyor nerde o ya kısır döngüyü kırmaktan çekinme yapılacak bişiy varsa yapılır
Böyle tekrarlayan senaryolar genelde her iki tarafın da farkında olmadan aynı oyunu oynamasından kaynaklanıyor. Konuşurken "senin yüzünden" yerine "biz nasıl kurtulabiliriz" sorusunu sorarsanız belki fark edersiniz.
Farklı şeyler yapmadan farklı sonuçlar beklenmemeli
Çünkü mallık bizde.. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleyecek kadar hem de..
Bizim yüzümüzden..
Bu aralar çoğumuz aynı döngüyü yaşadığımız için, bu yüzden bizim yüzümüzden, yani böyle bir olayın sorumlusu kendimiziz anlamında dedim..
Hayatın işleyişi bu şekilde
Yok bize bu cihanda, evrende , dünyada rahat
Senin aynı döngüyü yssiyor olduğunu düşünmen seninle ilgili evren in hiç bir etkisi yok
Sen beni dinleme, daha çok vurursun o başına
Komik kız 😒
Akıllanmadığımız için
Valla aynı kaderi yaşıyoruz lunacm
Sen değiştir önce fikrini sonra tercihlerini
Akıl alana kadar
Evren kim
Dejavu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?