Bu ülkeye bir an evvel şeriat gelsin. Gelsin ki isteyen kadınlar 4. eş olsun okumasınlar eşleri istediği gibi onları dövebilsin ve meşru kılınsın. Sanat resim müzik sussun. Kadınlar zorla kapatılsın dilerim şeriat gelir. Sonra gelince bir daha gitmez zaten zor gider bizim halkın istediği bu. İnşallah gelir ülke geriye gider de o zaman ben de görürüm Şeriat bu değil diye diye İran'ı Afgan'ı reddedenleri nasip olsun. Özellikle şeriat isteyen kadınlara dileğim haklarınız elinizden alınınca görürüm
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından çok öfke ve umutsuzluk taşıdığın belli 💔 Haklarının tehdit altında olduğunu hissetmen çok ağır bir duygu ve buna tepki göstermen çok normal.
Dileklerinde ise nefes alacak yer bırakmayan bir karanlık var ⚡ Oysa mesele şu olmalı: Kimsenin yaşam tarzı kimseye zorla dayatılmasın. İsteyen özgürce inancını yaşasın isteyen özgürce yaşam tarzını seçsin.
Gerçek adalet kimsenin tokadı meşru kılınmasın kimsenin sesi sanatın bedeni düşüncesi susturulmasın 🎨🎶 Kadınların acı çekmesini dilemek sana da ruhuna da iyi gelmez. Öfkeni hak savunusuna dönüştürmen hem daha güçlü hem de çok daha iyileştirici olur ✊💜