Diğer Dua istiyorum edecek var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bugün kandil bana dua eder misiniz Allah rızası için karşıma iyi birisi çıksın evleneyim Güncellemeler1 yıl Dua eder misiniz Dua istiyorum edecek var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Allah gönlüne göre versin gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. dua ile olmaz o işler. 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl milletin ettiği dualar bile düşük bütceli yaşilçam sinama filmi gibi biraz erotik olabilir :) 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Allahim su kuluna iyi zengin durust zengin merhametli zengin yakisikli cok zengin saygili cok cok zengin bir koca ver yarebbimmm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Allah razı olsun kardeşim 😅 Yorumla purpoless_creature 1 yıl Ne demek herzaman Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz konuş çekinme ya da gizli olma gör ne oluyor 0 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Allah senin gibi birini karşına çıkarsın. Allahumme amin. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. duan bu olacaksa sen de benim için dua et aynı dertten muzdaribim :) 0 0 Yorumla
Mahiruzunn07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Kendıne dua et Allah demezmi ey kulum neden sen benden istemedin dıye 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Müminin duası müminedir Sen rahat ol 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. rabbim kalbine göre versin 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Umarım çıkar. Ekonomik özgürlüğünü eline al. 0 1 Yorumla Aurora343534 1 yıl Ettim Yorumla
arthurrmorgann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl sende etsene aynı dertten muzdaripiz fiskfiskdşwk 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana da aynı şekilde eder misiniz 0 1 Yorumla Davinci013 1 yıl Sen de bana 😭 Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. İnşallah karşına iyi biri çıkar evlenirsin amin 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen biri çıkması için ne yapıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Allah gönlüne göre versin gadası
dua ile olmaz o işler.
milletin ettiği dualar bile düşük bütceli yaşilçam sinama filmi gibi biraz erotik olabilir :)
Allahim su kuluna iyi zengin durust zengin merhametli zengin yakisikli cok zengin saygili cok cok zengin bir koca ver yarebbimmm
Allah razı olsun kardeşim 😅
Ne demek herzaman
Biraz konuş çekinme ya da gizli olma gör ne oluyor
Allah senin gibi birini karşına çıkarsın. Allahumme amin.
duan bu olacaksa sen de benim için dua et aynı dertten muzdaribim :)
Kendıne dua et Allah demezmi ey kulum neden sen benden istemedin dıye
Müminin duası müminedir
Sen rahat ol
rabbim kalbine göre versin
Dua ile olacaksa evde kal
Umarım çıkar. Ekonomik özgürlüğünü eline al.
Ettim
sende etsene aynı dertten muzdaripiz fiskfiskdşwk
Bana da aynı şekilde eder misiniz
Sen de bana 😭
İnşallah karşına iyi biri çıkar evlenirsin amin
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Duaların kabul oldu bak çıktım 💕
Sen biri çıkması için ne yapıyorsun
Benim için de dua et zinadan kurtulayim
Kim bize dua etsin
ederim
Nerde yaşıyorsun?