Yalnızlık hissiyatı çok acı verici değil mi dışlanmışlık?

Bugün bayram mesela hiçbir arkadaşım yok kuzenimde tüm arkadaşlarım beni sattı bağımız koptu sosyalleşmeye o kadar hasret kalmışım ki çok mutsuz hissediyorum diğerlerinin ne özelliği var da bu kadar seviliyorlar diyorum evet toplum maalesef dış görünüşe bakar kusurlu olanı sevmez ki onlar da hak etmez ama ben çirkin de değilim gayet kendimi güzel buluyorum neden ben? Eskiden çok samimi olduğum öyle böyle değil her şeyimizi bildiğim arkadaşıma (erkek) bayram mesajı attım hem doğum gününü kutladım hem de bayram ama kuru bir bayram mesajı adeta bağırıyordu seninle muhatap olmak istemiyorum diye kötü bir insan da değilim eğlenceli ve renkli kişiliğim vardır kardeşlerin var mı diye soracak olursanız ben en küçüğüm ve yaşları benden büyük abi ablalarım var ama onlar da her şeyi paylaşamıyorum onlar her muhabbetlerine dahil etmezler beni ve aile içi de yalnızlık hissediyorum herkes arkadaşlarıyla kuzenleriyle kardeşleriyle takılırken bana yine kendi kabuğuma çekilmek kaldı bundan ötürü diyorum ki bari başka bir ülkede tek başıma yaşayayım

Yalnızlık hissiyatı çok acı verici değil mi dışlanmışlık?