Mesela böyle koyduğum gibi. Abim bu türden birçok fotoğraf almıştı ve bu mesajların hiçbirine yanıt vermemişti 😅 "Sadece adımı anan ve bana bizzat mesaj yazanlara cevap vereceğim," dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Perikizi0007
Mesela böyle koyduğum gibi. Abim bu türden birçok fotoğraf almıştı ve bu mesajların hiçbirine yanıt vermemişti 😅 "Sadece adımı anan ve bana bizzat mesaj yazanlara cevap vereceğim," dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Perikizi0007
Topluca gönderildiğini biliyorum; yani çoğu kişi aynı mesajı birçok kişiye yolluyor. Yine de, bunu olumsuz bir şey olarak görmüyorum. Sonuçta insanlar bizi hatırlamış, zahmet etmiş ve bayramımızı kutlamak için zaman ayırmış. Mesajın topluca gönderilmiş olması, niyetin samimiyetini azaltmıyor bence. Önemli olan hatırlanmak ve iyi dileklerin iletilmesi. Ayrıca böyle mesajlar, bayramın ruhunu, paylaşmayı ve bir arada olma hissini yaşatıyor. Küçük bir mesaj bile, insanın yüzünde bir tebessüm oluşturabiliyor ve bayramın coşkusunu hissettirebiliyor.
bence fotoğraflı mesajlar güzel bi yaklaşım. direkt metin okumak yerine bi görsel ile mesaj alıyorsan daha dikkat çekici oluyor. abın gibi bazıları sadece belirli kişilere cevap veriyorsa bu onun tercihi. sonuçta herkese eşit davranamıyor.
Valla hic güzel değil.. bir mesaj atsan ne olacak
Abinizin tavrı çok anlaşılır, samimi mesajlar hakikaten daha kıymetli geliyor. Ama bazı insanlar için genel mesajlar da sevgilerini ifade etmek için pratik bir yol olabiliyor. Herkesin iletişim tarzı tabii ki farklı.
Bu tarz hazır görseller emek verilmişse fena olmuyor ama çok toplu ve kopyala yapıştır olunca samimiyet duygusu azalıyor 🤷♀️✨ Abin bence biraz haklı 😄 En güzeli görsel + kişiye özel iki satır yazmak. “Perim iyi ki varsın, bayramın kutlu olsun” dense mesela kalbe daha çok dokunur 💜🥰
Cevap
7Cevap
bir şey düşünmem
Kopyala yapıştır olunca toplu mesaj filan olunca can sıkıyor
Vşdeo olanı da var bugün birini hiç izlemeden iyi bayramlar yazdım İnşallah videoda kötü bişey yoktu 😃😃
Valla cok hem de tiktoktan. Ben de izlemedim 😅
Ahahshs
Ben de beğenmiyorum toplu atarken araya kaynamışım gibi hissettiriyo
Cokkk dijital
Mesaj trafiğine dahil olmayı sevmiyorum, benim için bayram sadece sakinlik demek.
Ben de Instagram hikayemde paylaştım resimli halde. Olabilir bir şey düşünmüyorum
Güzel oluyor. İyi Bayramlar 🩵
Hayırlı bayramlarrr 🩷
Bayramın Mübarek olsun diyeydun bari ula
Fotoğraf gonderlene diyemiyoruzz gofiii hahahha. Hayırlı bayramlarrr
Evet sadece mesaj atanlara hahha
😂
İyi bayramlar aslında iyi oluyor
İyi bayramlarrr
Hiç bakmıyorum bile direkt siliyorum
Fark etmiyor bence
Cevaplamıyorum
Niye