Gizli Üye(36-45)+1 yılKalemdir, askeri güç herşey demek değildir, örnek Rusya mesela askeri anlamda güçlü olsa da dağılmıştır, yani kalemler devreye girmiş Sovyetler birliği çökmüştür.
Eğitim, kültür ve insanlara eşit yaklaşmaktır, her alanda ilerlemek, kişilerin yaşam standartlarına müdahalede bulunmamaktır "AS" olan. Eğitilen ve geliştirilen bir toplum bilimde ve sanayide daima ileriye koşar, yeri gelir Dünya'nın en güçlü ordusuna da sahip olabilir, kurşun değildir Dünya'yı yöneten kalemlerden dökülen düşüncelerdir.11 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılKurşun kalem xd
8261 Yorumla- +1 yıl
:(( pf
- +1 yıl
Şehitler verildiğine göre, kalem. :-)
- +1 yıl
AA detayı okumamıştım ama yemin edebilirim. :-(
- +1 yıl
Beyin gocleri de veriliyor
- +1 yıl
:(( pf
- +1 yıl
ulan ben yazacaktım yeni gördüm de 42 gün olmuş ashfasggfdasdd :D Kız da parentez içinde yazmış :D
- +1 yıl
Hip bin iksi iliyim diyi yipti. s. s. s. s @deniztam35
- +1 yıl
ahahhahah o zaman ben sana +1 vereyim :))
- +1 yıl
++++ :D :D
- +1 yıl
Oha duygulandım l*n :S Teşekkürler dostlar :D @prison_break @deniztam35
- +1 yıl
Vallahi bunu yazmaya girmistim bee yaa. ddd
- +1 yıl
bende ondan girdim @Yalnızdaş06 :D
- +1 yıl
Asıl yazılmaması gereken buydu ben Amerika'nın oyunlarına geldim :S @Yalnızdaş06
- +1 yıl
Hahahah. d
- +1 yıl
@Oan75 Aklıma bu geldi :D asdafasf
https://www.youtube.com/watch?v=Kn0689gvLFQ - +1 yıl
Ahaha bunu yazacaktım ya :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben gibi mi. s. s. s @sedefomer
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksiniz :-) @sedefomer
- +1 yıl
bunu yazmak için gelmiştim :S
- +1 yıl
Herkes de bunu yazmak için gelmiş :S @xpendiables
- +1 yıl
:)) aman aman didim
- +1 yıl
Allahım :D popi oldum :D @hidraşkcı @TomFord_ @sibelsibel1
- +1 yıl
Sana cenneti garantilemişim gibi konuştun :D ne var yani etiket yaptıysam istersen takip de edeyim :-) @hidraşkcı
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim yine de çok iyisiniz teşekkürler :-)
Kalbinizi kırdıysam özür dilerim isteyerek olmadı eğer kalbinizi kırdıysam :-) @hidraşkcı - +1 yıl
Kalbini kırdığını düşünerek kalbim kırıldı ama kalbini kırmadığını öğrendiğimde kalbim yeniden tamir oldu :-) @hidraşkcı
- +1 yıl
Kırmadığımı olucak yanlış yazmışım bir yandan dizi izliyorum da :D Hata sende değil bende rahat ol ;-) @hidraşkcı
- +1 yıl
Bende :-) Tanıştığımıza memnun oldum :-) @hidraşkcı
- +1 yıl
Ben sizi anlamıyorum
- +1 yıl
bir kursun kalem yazdin ortalik tanisma programlarina dondu :D konudan ancak bu kadar sapilir mukemmelsiniz :DD
- +1 yıl
@İpekelebek ne desem bilemedim :D
- +1 yıl
Hayirlara vesile olursun belki fena mi :D hahah soruya mantikli cevap vermeye gelen herkes yorumlari okuyup buraya takilmaya kararmis :DD
- +1 yıl
Karar vermis olcakdi o :D
- +1 yıl
@ipekelebek :)) ne kurşundan geçtim ne kalemdem
- +1 yıl
seninle de muhabbet edek kıskandın mı :D dostça ama sarkmak yok peşin söyleyeyim :-) @ipekelebek
- +1 yıl
@Boksörünüz bir kiskandim bir kiskandim anlatamam o kadar yani :D + @sibelsibel1 kalem de kursun da artik geyik konusu malesef
- +1 yıl
@İpekelebek :)) geyik yapıldı bolca sorumda ama aşağıda çok değerli görüşler var vaktin varsa oku :) herkese çok teşekür ederim iyi geceler :D
- +1 yıl
Okuyacagim :D konu guzel cunku
- +1 yıl
@ipekelebek değerli gòrüşler de çok dikkat çekici ya baksana eig falan ahahahah
- +1 yıl
43 gün olmuş yaşlandım :/
- +1 yıl
sen hala uyumuyor musun? :D
- +1 yıl
Whatsappa bak zgagaga
- +1 yıl
:D kafa üstü durmaya zaman ayırdım
- +1 yıl
bende birine aşik olmaya cok guzel kiz l*n 😂
- +1 yıl
Numaram var mı sende :D ahaha
- +1 yıl
Bulamadim yok :D
- +1 yıl
:D 118 80 i ara bulursun belki
- +1 yıl
Barbara ve en nukleerinden bomba olayindan sonra okumaya devam etsem mi bilemedim :D
Kalem bence. Çünkü eğitim sahibi bir toplum bilim ve teknolojiye de sahip olur. Ve böylelikle silah tekn. vs herşey elinde olur. Ama toplumu cahil olan bir toplum bilim ve teknoloji ile uğraşmayacağına göre en fazla silahı diğer ülkelerden satın alır. Bu da diğer ülkelere olan bağımlılığını arttırır. Kalem, kılıçtan keskindir :)
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılbu ülkeyi güçlü kılan osmanlı döneminde kılıçtı. ama artık kılıçlar kınına girdi. artık güçümüz avrupanın amerikanın eline geçti. ne kadar çabalasakta güç bende diyemeyiz çizgi film kahramanı bir himen olamayız. artık ne kalem ne kurşun. sadece beraberlk.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
+1 yılKalemdir, eğitimdir, mühendisliktir. Mühendisliğin olmazsa o kurşun nasıl üretilecek? Yani sunduğun şıklardan birisi zaten diğerine bağlı olduğu için cevap otomatikmen belli oluyor. Bir ülkedeki gelişmişlik, o ülkenin mühendislik değerine bağlıdır ve bir mühendislik öğrencisi olarak söylüyorum ki durum içler acısı. Mühendise değer vermeyi geçtim, üniverisitelerin %90ı boş mühendis yetiştiriyor. Hal böyle olunca o ülkeden büyük bir gelişim beklemeyin. Tarımın ülkeyi geliştiridiği dönem Fransız ihtilalinden önce kaldı.
21 Yorumla
+1 yıl23 Yorumla- +1 yıl
:)) adalet?
- +1 yıl
Kesinlikle. Devletin mutlak amacı. Daha sonra kalem gelir. Adaleti ve halkın niteliğini artırmak için. En son da Adalet ve Kalem'i korumak için kurşun gelir. Hiç gelmese daha iyi ama dünya şartları işte.
- +1 yıl
:)) teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılelbette kalem kalemden kastm elbete beyin örnek olarak türkiye cogu müslüman olan bir ülke insanlar dizilerle filimlerle adam öldürmenin sigara alkol uğuşturucu kullanmanın zina yapmanın kötü olayların güzel oldugunu havalı bir şeymiş gibi göstererek insanları kötü yola itiyor müslüman bir ülkede kliplerde filimlerde ve dizilerde artk açık saçık insanları tahrik etmeye yönelik uygulamalar yapılıyor ve bu da bizim zihniyetimize aykırı olmasına ragmen bizi yzlaştırıp yoldan cıkarıyor internette görüyoruz kaç yaşındaki kızın videoları var sigara uğuşturucu alkol kullanma yaşı kaça düşmüş işte kalemin (aklın) gücü
00 YorumlaBu ikisine bağlantılarla erişilebilir..
*Güçlü ülkeler Ekonomileri başta olmak üzere Eğitim ve sosyal hakları ile gündemdedilrer. Ekonomisi güçlü olan ülkelerin genel olarak orduları da güçlü..
Her ikisi de diyebiliriz aslında..22 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkür
Her ikiside duruma göre önemleşir ama ülkede geleceğe yönelik bir durumsa kalem daha önemlidir. Güçlü kalemler güçlü bireyleri de beraberinde getireceğinden dolayı güçlü bireyler sayesinde güçlü kurşunlar oluşur. Kısaca olarak güçlü kalem geleceğe yönelik bir çalışmadır güçlü kurşun anlık acil durumlarda daha önemleşir.
00 YorumlaÜlkenin, siyasetin ayakta güçlü durabilmesi için güçlü bir orduya ; güçlü bir ordunun var olabilmesi içinde güçlü kalemlere, bilgili ve becerili insanlara ihtiyaç vardır. İkisini birbirinin alternatifi olarak görmemek tamamlayıcı unsur olarak görmek gerekir bence.
00 YorumlaKalem tek başına hiç bir halta yaramaz eğer teknolojin, silah ve askeri gücün yoksa kalem bir halta yaramaz. Fakat teknoloji, silah ve askeri gücün varsa kaleme zaten ihtiyaç duymazsın. Çünkü sen bu üçlü ile hem diğer ülkeleri tehdit edebilir ele geçirebilirsin hemde iç isyanı önleyebilirsin.
00 YorumlaBence kurşun ; neden diye soracak olursaniz kurşundan kasıt silahtir silah demek yüksek teknoloji demek sadece Kalesnikov değil üst düzey insansız hava araçları sualtı araçları kisacasi askeri olarak teknolojinin en uç noktası demektir. Dolayısıyla kurşunu ancak kalemle kazanabilirsiniz. Her elinde kurşun olan kalem işini halletmis demek değildir. Onlar sadece kalemi elinde tutanin ufak tefek rutuslaridir.
00 YorumlaKurşun degildir aslında kurşun sadece halki korkutur halk isyan eder bu korku neticesiyle..
kalemdir bence onun yazdıgı asla silinmez emir dir kalem bir bakima tamamen millettir.
sosyalleşmenin etmelidir aslında uzlaşmanın anahtarıdır.
bir kalem adamı cumhur başkanida yapar gerekirse..
ceza evinede atar..
kalem aslında millet içinde vatan içinde cok önemlidir..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kurşun olmadığı zaman kalemin eskiden pek bir anlamı olmuyordu şimdi kalem varsa kurşuna gerek kalmayabiliyor. Ama kurşun olmayınca da kalemi kırıyorlar. Hayır kalem olmayınca kurşun olsa güzel de kalem yoksa kurşun da yok işte o zaman sıkıntı.
Bismillahirrahmanirrahim. :DD11 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah :/
Bu çok derin bir noktadır aslında, beyin ile başlar herşey. Beyin üretir, kalem ile aktarılır, eylem ile silüet alır. Ne olursa olsun ilimin olmadığı yerde kan vardır, cehalet vardır, en kötüsü de cehaletin evlatlarının kendini yeterince akıllı ilan etmesi vardır...
00 Yorumla
+1 yılKursuna yenilen bir milletiz. Silah çekene kalem çekiyoruz. Yerine göre kalem yerine göre kursun diyenlerdenim. Gerek gorulmesiydi o kalemlerden kurşun yapılmazdı.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekür ettim
+1 yılKalem tabikide. Ama kalemi koruyacak kurşun yoksa bir halta yaramaz.
34 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkür ettim
- +1 yıl
@OgzhnOztkn bu cümle sana fazla mantıklı kanka ajhskjd
- +1 yıl
@tuğceangelll sus lem hep mantıklıyım ben. s
- +1 yıl
Hım ok. s
+1 yılKalem ve dürüstlük.
Bizim ülkede kalemi kuvvetli insanlar Memlekete daha çok zarar veriyor.22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ettim:)
Kalemdir bence. Çünkü kalemi güçlü olan ülkeler kurşun konusundada başarılı işlere imza atabilirler. Ayrıca insanlar artık savaşarak değil psikoloji olarak ülkeleri ayrıştırıyorlar. Bizim kalem eksikliğimizde karşımızdakinin psikolojik savaşında yenilgiye uğramamıza yol açıyor.
00 YorumlaBir ulkeyi guclu kilan akilli beyinlerdir. Avrupadan geride kalmamizin sebebi de sadece budur. Biz onlarin tejnolojik gelisimine ayak uyduramiyoruz. Bizim teknoloji ile bir basari eldetmemiz en son Fatih'in surlari toplarla delik desik edip Istanbul'u almasi ile son buldu.
Eger bu iki ornegi canli canli gormek isterseniz bir Guney Koreye bakin birde Kuzey Koreye.
Aslinda kursun dedigimiz seyde neticede kalemin cikardigi bir üründür.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında At, avrat, silah deyip ortalığı kasıp kavuran bizler Kağıt, kalem, mürekkep diyenler karşısında yenildik ne yazık ki.
21 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkür ettim
Bir ülkeyi güçlü kılan güzel kızlarıdır oda bizde yok xd
s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../...5f8ba564e.jpg93 Yorumla- +1 yıl
:D pöf seni bir füzeye yerlestirip Moskovaya fırlatmak gerek
- +1 yıl
+1 gözüm gönlüm acıldı be dostum;)
Şu ülke kalemle çok şey kabetti ( Masa başında )
Kurşun.34 Yorumla- +1 yıl
Savaşta hep kazanılır mı
- +1 yıl
+1 yılÖncelikle Paradır.
Ama verdiğin seçeneğe bakacak olursak Kalem derim11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kalemi güçlü olan daha güçlü silahlarda icat eder (nokta)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Battal Gazi eline kalem verirsen nolur ya da malkocoglu ya da atilla ya da timur, bilge, kutlug bey, Turk oglu Turklerin gucu bilek gucundedir. yakin tarih dusunce gucuyle basari saglamis olsada Turk efsanesi strateji ve gucuyle gunumuze kadar Nam salmistir.
00 YorumlaGünümüzü okuyamayan, geleceği düşünemeyen devletler savaşta kazandıklarını masada kaybederler lakinnnnn;
Askeri gücü olmayan devletler o masaya galip olarak oturamazlar, her zaman kaybeden olarak otururlar. Bundan dolayı kalem de güç de bir bütündür. Dünyada askeri gücü olmayan tüm ülkeler mahkum, kaybetmeye mahkumdur. Kalem de silah da bir bütündür, gücü olmayanı her zaman ezici güçler sömürür, istediği kadar bilim ülkesi ve zengin olsun...00 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Bir ülkeyi güçlü kılan önce ekonomik güç sonra teknolojik üstünlüktür.. çünkü ekonomik derdi olmayan toplumlar eğitime daha çok önem verirler böylece kalem ile teknolojik üstünlüğü yakalayabilirler. bugün amerika ve avrupa hem ekonomik hem de teknolojik yönden üstünler.. yani tek başına kalem yeterli değil ekonomi de iyi olması lazım. ama suudi Arabistan gibi petrol zengini ülkeler halkı. refah içinde olduğu halde neden teknolojik olarak gelişemiyorlar anlamış değilim
00 YorumlaKararlılık, dik duruş mantıklı ve zamanında hareket etmek iyi eğitimli insanların (kalem) sağlıklı karar verdiği halkını sınır bütünlüğünü kanunlarla koruyan güvenlik güçleri (polis jandarma asker v. s) ve gerektiğinde caydırıcılığın son noktası olan (kurşun) dur.
00 YorumlaKalemi olanların kalemleri dötün de kaliyor vakaha. sdf Kurşun güçlü kılar herzmn kalemi yer o. o
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSavaşırken bile iyi strateji uygulayan kazanır, bir ülkenin gücü yetiştirdiği bilimadamları, eğitim, kültür seviyesiyle belli olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekür ettim
+1 yılSimdi soyle anltym pkk da kurşun sıkmasını biliyor bordo berelide tabiki zaferi kazanan bordo bereli oluyor 1e 50 60gibi ciddi bir kiyaslama soz konusu bu da eğitimle kurşunun bir araya gelmesi demek Turkiyeyi guclu kilanda bu dur
00 Yorumla
+1 yılKalem kılıçtan keskindir diyen muhtemelen otomatik tüfekle hiç karşılaşmamıştır
General Mc Arthur12 Yorumla- +1 yıl
Peki masa yenilgilerinin sebebi gene silah mıdır
- +1 yıl
evet
Kurşunu fişeklemek içinde beyin lazım bence akıl hoş o tetiğe basanlar hep maşalar olsada maşayı tutan ellerde birgün kırılır teoride amerika gibi hem akıl hem silah gücü senin deyiminle kalem ve kurşun :)
00 Yorumla
+1 yılKalem kilictan keskindir diyen bosuna demiyor demi :)
Ama bazen kursun daha cok is gorur40 Yorumla
+1 yılDışardan kalem gibi gösterirler ama herkes bunun kurşun oldugunu bilir
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
kalem tabii ki kurşun ya da kılıç yol açar fakatkalem o yoldan adalet insanlık hoşgörü sevgi saygı götürmezse o yol çok çabuk kapanır nitekim osmanlı kılıçla açtığı yoldan saydığım hasletleri götürmeseydi moğollar gibi kısa sürede tarih sahnesinden silinip giderdi nitekim moğollar dünyaya yayılan bir imparatorluk kurmuşlar fakat yakıp yıktıkları ezip geçtikleri için 100 yıl içinde silinip gittiler...
00 YorumlaÖncelik kalem. İlim, bilim, kültür olmadan kurşun tek başına işe yaramaz. Öncelikle bilim gelişecek ki kurşunu kendi imkanlarınla, teknolojinle kendi ülkende yapacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTemele indirgersek bireyi güçlü kılan asıl olgu ne kurşundur nede kalemdir bana göre en etkilisi akıldan çıkan fikirlerdir sonuç olarak aklın yolu birdir arkadaş ;)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. Bir ülkeyi güçlü kılan şey kalemdir. O kurşunu tasarlayıp çizen de, üreten de bir kalemdir. Aynı zaman da o kurşunu yok edecek güce de o kalem sahiptir. Kalem en güçlü olandır, güçlü kılandır...
00 YorumlaKurşundur da onu kullanan personel her şeyden çok daha önemlidir, e tabii o personelin ruhaniyeti çok daha çok önemlidir. kazanıp kazanmama ruhaniyeti güçlü personele bağlıdır.
00 Yorumlabir ülkeyi güçlü kılan kalemdir. zira kalem bilime açılan kapının anahtarıdır. bilimin kapısını açtıgımız zaman her şeyde yükseliriz. kurşunla yükselen bombayla yıkılır. bombayı bulanda ilimdir.
00 Yorumla
+1 yılkurşunu almak için para gerek para sahibi olmak içinde okumak gerek okumak yazmak içinde kalem gerek kalem icinde kalem tıras gerek kalem tıras ıcınde kalemın ucunun bıtmesı gerek bıtmesı ıcınde kagıt gerek kagıt ıcınden agac gerek yanı Ağaç.
00 Yorumla
+1 yılBiz deriz: Kılıç ve kalem üzerindedir. Bunun manası şudur: Devlet Ordunun kılıcı ve silahı üzerinde, memurların ve daireleri idare eden katiplerin, devlet adamlarının da kalemi üzerindedir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalemdir bir ülkeyi güçlü kılan. Kurşun cahillerin ihtiyacıdır
51 Yorumla- +1 yıl
Kurşun Cahillerin Değil Uğraşmak İstemeden Bitirmek İsteyenlerin İlacıdır Çaba Sarfetmeden Kısa yol ;)
+1 yılkurşun için para lazım para için beyin lazım onun içinde kalem lazım , uzatırdım ama uzatmıyım kısacası herşey için kalem lazım o olmadan bir b*k olmaz
00 Yorumla
+1 yılKalem olmais icin gttikce gelisrn bir toplum olmaliyiz ama gttikce batiyoruz bence. kursun demek icinde bunca sehitin olmamasi lazim. bizi ayakta tutan bisey yok
00 Yorumla
+1 yılKalem ve kurşundur. Kalemi korumak önemli kurşunda korumak için var :)
11 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkür
Bir münazara sorusu olmayacak kadar basit ve cevabı açık. Sadece silahla ve kabalıkla güçlü olan bir devlet söyleyin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKalem akıllı ve onu kullanmasını bilen insanın elinde en güçlü silahı alt edecek potansiyele sahiptir.
12 Yorumla
+1 yılMedenilere karşı kalemle güçlü kalabilirsin ama... kursunun biterse o kalemi kizse kullandirmaz sana... daima dolu şarjör iyidir ;)
00 Yorumla
+1 yıluleyn ne ayaksınız? hem kurşn kalem demeyın dıon hem onu seçmişsin!
birde soruyu cıddıye alıp yazıcaktım pehh..😠👊02 Yorumla- +1 yıl
:/ sorumu ciddiye alın ve cevap verin eig verdim - alsın diye adam + aldı baksana hepsi destekledi
- +1 yıl
ne beklıyordunkı böyle yobazların, beyınsızlerın, boş insanların olduğu bır sıtede? bunu artılayanlar zaten memleketın halını apaçık ortaya koymuyormu?
ki %50ye yakını Türkiye'nin böyle.. yarısı beyınsız olunca böyle yerlerdede pek bişey bekleme.. hepsinin kafasını si... yim
Bir ulkeyi guclu kilan sey para, paran varsa en ii kalem ustalarida sendedir en iyi silahta o yuzden ne kursun ne kalem parasiz olmaz gunumuzde. ..
00 YorumlaBir ülkeyi güçlü kılan medyadır. Çünkü medya sayesinde insanlar üzerinde psikolojik baskı ve egemenlik kurabilirsiniz. Ne kurşuna ihtiyacınız vardır ne de ünlü düşünürlere
00 Yorumlao kurşunu icat edebilmek için öncelikle eline kalemi almalısın o kurşunu atacak silahı icat edebilmek için öncelikle kalemi eline almalısın...
00 YorumlaBir ülkeyi güçlü kılan asıl şey eli kalem tutanlarin kurşunlara karşı güçlü olmasıdır. malesef günümüzde ülkemiz başta olmak üzere dünyanın her yerinde kurşun kalemi susturmakta...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuclu oldugumuz kanisina nasil vardin onu merak ediyorum discovery izlemiyorsun sanirim.
Biz sadece vergi odeme yonude somurulme rant duzenbazlikta sifirlamada gucluyuz04 Yorumla- +1 yıl
"Bir ülke'' dedim
Cevap sahibi+1 yılbir ulke benim icin bu ulkedir :))
cevap petrol olsun o zaman- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi geceler
ülkeyi güçlü kılan seks gücüdür :D nesil ne kadar ürerse genç ve dinamik nüfüs o kadar fazla olur bu hem kurşun hemde kalem demek :D
00 YorumlaEskide kaldı kalem :) Amerika Rusya Fransa İngiltere yazarak mı güçlü şu zaman da. Güçlü ordu güçlü Türkiye :)
00 Yorumla
+1 yılbir ülkeyi güçlü kılan o ülkenin insanıdır ve o ülkenin insanı ne kadar kaliteli ise o kadar güçlüdür ülke
00 Yorumla
+1 yılKalem tabii ki ;) Kurşunla yani savaşla kimse kazanamaz güçlü olamaz o kadar acılardan ölümlerden kayıplardan sonra..
00 YorumlaNe kalemsiz kurşun, ne de kurşunsuz kalem tek başına işe yaramaz
30 Yorumla
+1 yılTabiki de kursun... Ülkeler arası barış olmasının bir nedeni diğer ülkenin daha gelişmiş silahları ve icatları olduğu içindir...
00 Yorumla
+1 yılÜlkesine göre değişir.. Türkiye ise kurşun vazgeçilmezdir.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ettim
- +1 yıl
Rica ettim.
- Devamını Gör (331)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası