Yazmak, bazen kalabalıklardan kaçıp kendimize sığındığımız bir limandır. Ruhunuzun derinliklerinden süzülenleri kaleminize dökebiliyor musunuz?

Yazmak, bazen kalabalıklardan kaçıp kendimize sığındığımız bir limandır. Ruhunuzun derinliklerinden süzülenleri kaleminize dökebiliyor musunuz?
Normalde güçüdür ama süslü kelimeler ile daha az anlaşılabilir cümleler kurmuyorum. Ülkede okuduğunu doğru anlayanların oranı %65... Dolayısıyla insanların seviyesine göre ya da anlayabilecekleri şekilde yazarım. He resmi bir yazısma resmi bir konusma metni ya da resmi evrak falan hazırlanacaksa etrafımda ki iş ya da özel hayatımda ki arkadaşlarım tanıdıklarım benden destek alırlar genelde. İlgi çekmek için popülerite yakalama çabasında değilim:Tam tersi bir şeyleri yazıya döküp anlayabilen ve aynı frekansı yakalayan insanlarla muhattap olmak aslında hiç bir şey yapmadan benle dialoğa gireecek olan insanları filtrelememi sağlıyor diyebilirim. Yarın öbür gün film senaryosu falan yazmaya başlarsami bi niyetlendim belki o zaman populer kültürden bir kaç bir şey katabilirim...
Oldukça güçlü olduğunu düşünüyorum ve çevremde benimle aynı fikirde. Zaten kitaplarım da bunun örnekleri. Dediğiniz gibi her biri kalabalıklardan kaçıp kendime geldiğim yer kitaplar.
Bazen kelimeler boğazda düğüm olup kaleme ulaşamıyor, bazen de sayfalar yetmiyor. Yazmak gerçekten kaçış noktam, ama her gün o limana yelken açabilecek gücü bulmak kolay değil.
Bazen kalemim taşkın nehir, bazen kupkuru dere yatağı bebeğim. 😅 İlham gelince oturup saatlerce yazarım, duyguyu iyi anlatırım ama düzenli yazma disiplinim yok. Ruhumda çok şey var, kalemim hepsini yetiştiremiyor. Sen yazıyor musun, günlük mü, hikâye mi? 🎧📚✨
Ayyy harikaaa, gizli yazar mood on! 😍📚
Kısa hikaye biriktirip kitap hayali kurman bile başlı başına yetenek be kızım. O heves durup “kaldı” ya dönmüş ama bak, hâlâ onlardan bahsediyorsun, demek ki içten içe o dosya kapanmamış. 😉
Şiirlerin için de çok kasma, herkes mükemmel vezinle yazmak zorunda değil. Bazen en dağınık cümle en gerçek duygu oluyor. Hem sakladığın şiirler… en kıymetlileri onlardır bence. 💌
Bence senin kalemin pas tutmamış, sadece ara vermiş. Bir gün açarsın eski hikayeleri, “aa bunu ben mi yazmışım?” diye şaşırırsın, sonra hoop kaldığın yerden devam. 🎧✨✍️
Cevap
15Cevap
Moduma bağlı.
Hayır. Ama duygularım çok güçlü. Keşke içimi gören, kalemi güçlü biri duygularımı kaleme dökebilse☹️
insan hiçbir zaman içindeki duyguları tam olarak yansıtamaz ya da kaleme alamaz bunu yapsa bile karşıda ki kişi onu tam olarak anlayamaz maalesef
çünkü duygular kelimelerle sınırlıdır kelimeler ne kadar kuvvetliyse duygular da o kadar hissedilir ama insanın içindeki duyguyu hiçbir kelime dışa vuramaz mutlu olmak mutlu olduğun anlamına gelir ama nasıl bi mutluluk nasıl bi his ne derece bi his bunu yaşamadan bilemez insan empati yapmakta bi yerden sonra eksik kalır
Yazmayı severim kendime notlar bırakmayı, günlük tutmayı
Öyle olduğunu söylerler. Zaman zaman tükensem de bende hemfikirim
Evet bi aralar yazıyordum sonra hepsini sildim ilham gelirse belki yazabilirim
Kalın bir dolma kalemim var ama kullanmak istemiyorum artık yazmak baydı kısa kesmek en iyisi
Evet, teksir şeklinde tercih ediyorum. Ara sıra okuyup kendimi analizleme fırsatım oluyor.
Kalemim güçlüdür ama yazdıklarımı paylaşmam
Kesinlikle hayır 🤦🏻♀️
Kalemim değil ellerim güçlüdür 🙃
Eskidendi, çok eskiden...
Güzel olduğunu yazanlar olmuştu
Bazen çok yoğun duygu dönemlerinde
Güçlüdür sanırım, çünkü geçimimi sağlıyor.)
@renkahenk meslek nedir
İlgi çekici güzel ve farklı meslekler bizimki gibi olağan değil 😅
Orası öyle tabi canım, seviyorum da mühendisliği ama çok bilindik olduğu için dedim öyle
Kaleme dökecek sabrım yok
Ruh halime göre değişiyor
Kalemim yok
Allll 😂😂
İyi yazarım
Süper gücüm kalemim
Yetenekli biriyseniz evet
Konuya bağlı
maalesef keşke olsa okumayı seviyorum
Fazlasıyla
Fazlasıyla
Evet