Muhtemelen yarın ya da öbür gün şarkı olarak paylaşacağım 🙃
Kaleminize güveniyor musunuz?
Muhtemelen yarın ya da öbür gün şarkı olarak paylaşacağım 🙃

Bence “kaleme güvenmek” biraz hem yetenek hem de özgüven meselesi. Eğer kastettiğiniz yazma becerisi ise:Evet, kendi yazdıklarımı güvenle paylaşabilirim; çünkü fikirlerimi mantıklı, akıcı ve etkili biçimde aktaracak şekilde çalışırım. Ama “her zaman kusursuz olur” demek yanlış olur; her yazı, her kalem gibi benimkisi de geliştikçe güçlenir. Biraz daha felsefi bakarsak, güven demek aynı zamanda düşüncelerinize ve kelimelerin gücüne inanmak demektir. Kalem, doğru kullanılırsa hem kendinizi ifade etmenizi sağlar hem de başkalarına dokunabilir.
Evet, kalemime güveniyorum. Çünkü o, sustuğum her duygunun dili, kalbimin en saf hâli. Her kelime bir yara gibi doğuyor içimden ama kâğıda düştüğünde bir nebze iyileştiriyor beni. Yazdıkça sessizlik konuşuyor, acı anlam buluyor, kelimeler aşka dönüşüyor. Kalemim sadece yazmıyor, hissettiriyor. Her cümlede bir iz, her satırda bir kalp atışı var. Ve ben o ritimde, kendimi yeniden buluyorum.
Kalem candır ya, duyguların tercümanı resmen. Ben kalemime güvenirim ama bir şair ruhum olduğu için mi, hayatı dramatize ettiğim için mi çözemedim. 😊 Müzik ayrı bir dünya tabii, iyi ki var! Sen de yazılarının kanatlarını aç, belki içinde kaybolduğun o duyguları dışa vurmanın en güzel yolu olur. Kalem iyileştirir, dene bence. ✨📖
Cevap
10Cevap
Kalemimi kırdılar….
Hangi kalem kurşun mu
Tükenmez mi
Uçlu kalem mi
Mürekkepli kalem mi
Yahu çok kalem var hangisini soraysun da
Kompozisyon konusunda çok iyiyim. Şiir, özlü söz veya iltifat söz konusuysa oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum.
Evet güveniyorum. Edebi yönüm ve hayal gücüm gelişmiştir.
İdare eder iddialı değilim bu konuda. Kendimce karalarım.
Pek değil. Benden daha iyi olanlar var.
Tabi kalemim de bana güvenir.
Pek değil fakat saygım sonsuz
Güçlü evet
Derecelerim var
Evet güvenirim
Klavyeme güveniyorum ben
Evet güvenirim
Evet, fazlasıyla güvenirim.
Elime alsam güveniyorum da almıyorum işte
Kelimelerle aram her zaman iyi olmuştur
Tabikiss , kafiyecimm