Gerçek hayatta kahve içmeye gidebileceğim arkadaşları nasıl bulabilirim? Yüksek lisans için farklı bir şehre geldim, bu sene tez senesi yani yalnız çalışıyorum
3 ay
Gerçek hayatta kahve içmeye gidebileceğim arkadaşları nasıl bulabilirim? Yüksek lisans için farklı bir şehre geldim, bu sene tez senesi yani yalnız çalışıyorum
Cevap
7Cevap
Hangi şehirdeysen o şehirde yaşayan var mı yokmu burada soru sor mesela
Kafana yatan biri olursada devamı gelir
Beni al kotu alışkanlıklar yok saygılar
Nerede yaşıyorsun
Ben direkt gidip tanışıyorum
Kime gidiyorsun Mesela ne diyorsun
Bulamıyorum ben
:(
Hangi şehir
İzmir
Ankara da mısın
Hayır İzmir
İlk konuşmada eve çağıran erkek de ne biliyim
😀
hadı be :D
Spora yazil isi yerinde arkadaslar la samimi ol
Pilatese yazıldım yeni bakalım 2 ders gittim nprmalde grup ders almama rağmen ikidir tek ders yaptım hocayla ötekiler devamsızlık yapmış iş yeri yok çalışmıyorum
Tez yazıyorum şu an ben de pilatesten nasıl arkadaş olacağım bilmiyorum 50 dk hareket yapıp dağılıyoruz
Sen de aynı dertten muzdaripsin de sene
Hangi bölüm düşünüyorsun
Yüksek mi netlerin
O ne demek anlamadım
Ben tyt myt gireli yıllar oldu unutmuşum bile kaç sıru vardj ki
Fen Bilimleri Enstitüsü nde yl yapıyorum
200 küsürdü herhalde
İnş istediğin yeri tutturursun bu sefer
Çözüm bulamadım henüz gerçekçi bir çözüm olması gerek çünkü
Pilatese gidiyorum 2 derstir
Normalde grup dersi aldım ama diğerleri ekmişti bundan sonrakilerde gelirler illa ki bakalım bana göre vbiri olacak mı pilatesi özellikle seçtim şu anki ihtiyacıma uyumlu derin kas güçlendirici hoplama zıplama yok
Teşekkür ederim çok efendisin
Umarım güneydoğu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni şehirde yalnız hissetmen çok normal 😔 Hele tez senesinde sosyalleşmek daha da zor olabiliyor.
Okulun topluluklarına ve seminerlerine katılmak iyi bir başlangıç olur ☕📚 Kütüphanede hep aynı yüzleri görürsen ufak bir sohbete açılabilirsin.
Ayrıca kahve mekanlarında düzenlenen atölyeler, dil değişim buluşmaları ve Meetup tarzı uygulamalar da işe yarar 💬
Küçük adımlarla başla, samimi duruşunla zamanla kendi çevreni kurarsın 🌿✨