Önceden iyi anlaşabiliyorsan bile bi saatten sonra imkansız...
2 ay
Önceden iyi anlaşabiliyorsan bile bi saatten sonra imkansız...
Şunu fark ettim ya bu durum genelde yaştan yaşa değişiyor cidden he ve tabi yaşadıklarının da maalesef çok etkisi var. Özellikle insanların geneli 15 yaş yani ergenliğin başlaması ve 20 hadi duruma göre 21 e kadar biraz aileden uzak olmak istiyor. Neden böyledir dersek çok şey denebilir bunun sebebi çünkü o yaşlarda öncelikle biraz bağımsız olmak istiyorsun ve ailenin davranışları falan hoşuna gitmiyor ya da uzak hissediyorsun falan tabi 20 lerden sonra ise özellikle hayattan darbe alanlar bunu çok daha iyi bilir ki sizin her zaman yanınızda duran yine aileniz olduğu için onların değerini daha iyi anlıyorsunuz. 30-35 den sonra veya belki 40 yaşında ise ben daha gelemedim tabi o yaşa ama anladığım kadarıyla bazısı ise yavaş yavaş ailesini ya yaştan ötürü kaybediyor ya da yaşın getirdiği sağlık sorunlarıyla ama ailesi yani anne, babası falan yaşayanlar ise onları artık daha yaşlı gördüğü için istemsiz üzülüyor ki bu saatten sonra büyük ihtimalle anne veya baban 60 veya 70 li yaşlara geliyor ki artık yürümekte bile zorluk çekerken görüyorsun onları. Küçükken senin peşinde koşturan o insanlar artık zar zor yerinden hareket edebiliyor ve hastalıkları çok artıyor. Hatta bazısı yaşın da ilerlemesiyle tabiri caizse altına bile kaçırabiliyor ki bundan gerçekten utanıyor ve sen ise sadece sorun değil diyip ilgileniyorsun adeta bir bebek gibi. Neyse artık yaş geliyor 50-60 lara ve evliysen tek ailen artık büyük ihtimalle sadece karın veya kocan çünkü çocukların bile senle aynı evde değiller. Çocukken annenin ve babanın yaşlanınca bizi anlarsın dediği sözleri hatırlıyorsun ama onlar yok artık. Son olarak ise eğer ki yaşarsan 70 leri görürsen yani özellikle o yaşta anneye özellikle başka bir özlem oluyor çünkü yaşlandıktan sonra bildiğim kadarıyla insan çocuklaşıyor ve annene gerçekten ihtiyaç duyuyorsun ama ne annen var artık ve ne de sen artık bir gençsin. Neyse canım sıkıldı gece gece yazdık bir şeyler amannn
Bende tam tersi. Askere gidene kadar ailemle düşman gibiydik. Özellikle pederi hayalimde kaç kez bıçakladım sayısını unuttum. Askerden sonra ise bir şey oldu 11 yıldır tartışmadık bile zaten askerden geldikten 3 yıl sonra evden ayrılıp başka şehirde tek başıma yaşamaya başladım. Bilmiyorum askerde adam oldum harbiden.
Evden ayrılana kadar 3 sene daha birlikteydim ama :))
Aniden karar verdim hayatıma baştan başlamak için. İyi de oldu
Aileyle ilişki bazen dalgalı deniz gibi olur 🌊 İlk zamanlar huzurlu sonra tartışmalar artar bu çok normal. Sen büyüyorsun onlar da kendi korkularıyla hareket ediyor. Sınır koyman önemli ama köprüleri de yakmadan 💔 Konuşurken suçlamadan duygunu anlatmayı dene. “Böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum” demen işe yarayabilir 💬💗
Cevap
24Cevap
Bu soruya benmi ilham oldum 😀 keşke anlaşabilsen
Yeni farkettim, keşke anlaşabilsem dediydim
Anladım anladım
Beni bi sen anladın zaten
😎 farkımız tarzımız
Sana yürümenin kriterleri nelerdir? Profilin çok iyi tam arkadas listesinin ilk üçünde olması gereken modelsin
Çıkarım da bu bisey ifade etmez. Statümüz bile farklı ama çıkayım
Yok sen Gurusun shsgshd engel değilse arkadss olalım
Benlede olcan mi
Son 13 senede sadece 1 kez gördüm.
Benim için ölüler
://
genel olarak agresif insanlar olmamıza rağmen iyi anlaşırız biz özellikle de annemle ben.
Vardır ve hayattaki en büyük şanstır muhtemelen.
Sülalecek anlaşabiliyoruz hsjdjans hiçbir sorun yok
Aile evi bir yaştan sonra dar gelir çıkıp aralarda ziyaret etmek bence daha makbul
iyi anlaşıyorum çok şükür, onları da anlamaya çalışıyorum bircok konuda
Kanka merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim bir şey sormak istiyorum da ondan dolayo iletişime geçmek istedim senle müsait olduğunda yazabilir misin bana
Size aşık olsuktan sonra anlaşaamadım
Onu unuturum ama seni unutmam hahshaha, ne abisi bee
Ablaam yok şaka ile karışık bir yorum yaptım sakinn
Ama belki aşık olabilirim hahshaa
Yorumlara baktımda çoğu erkek saçma şeyler yazmış😅
En azından benimki mantıklı
Diyorum ki ben yenge demem lazım olur
Sen ablam sayılırsın senden o çekimi alamadım
O elektiriklenmeyi sağlayamadım colomp kanunu işe yaramadı
Bu kadar karamsar olma yav
Yas aldıkca cekılmıyor
Her zaman değil