Ben ciddi olanı söylerdim de onlar yanlışlıkla öğreniyorlar 😒
3 ay
Annem her şeyi bilir, yürüyen yürümeyen herkesi shssj. Arkadaş gibiyiz çünkü kendisi benden daha medenidir hatta😄 onun dışında babama söyleme gereği duymuyorum pek ama o da biri olursa söyleyin haberimiz olsun der. Ciddi ilişkileri babama söylerim, anneme ise her şeyi yani
Bende de böyle oldu, ciddi olmadığım halde aileme anlattığım bir ilişki vardı. Şimdi artık önce kendim emin olunca söylüyorum, yoksa yanlış anlamaları kolay oluyor.
Aileme söyleyeceğim kız evleneceğim kişi olur
Teşekkürler
rica ederimm
Ciddi bir ilişkim olsa bile hemen paylaşmam.
"En İyi Cevap" seçimin için çok teşekkür ederim. 😊
rica ederimm
Aileler bazen radar gibi her şeyi seziyor 😄 Sen ciddi olanı söylemek istemenle aslında çok olgun davranıyorsun 👍🏻 Gizlilik ihtiyacın da çok normal 💗 İstersen ailenle “her tanıştığım kişiyi söylemek zorunda hissetmek istemiyorum sadece ciddi düşündüğümü paylaşırım” diye açıkça konuşabilirsin 🫶 Bu senin özel hayatın sonuçta 💕
Cevap
34Cevap
söylemek zorunda değilim kimseye
Şu zamana kadar kimi sevdiysem babam hariç hepsi biliyordu
artik babanin da bilecegi birine kismetttt
aminnn
Öylesine ilişkiye başlayan biri değilim. Ciddi ilişkim bir tane oldu. Başka da ilişkim olmadı.
Nikah yapacağım zaman öğrenirler sadece. Eğer yaparsam o da
Sevgili koleksiyonu olan biri değilim neyse ki jdsfjdsfsh ciddi ilişkim olur onu da aileme saygım gereği söylerim
Sevgilimse ciddi düşünüyorumdur. Olur veya olmaz zaman gösterir bunu ama niyetim takılmak olmaz. Evlilik kararı almadan da söylemem aileme.
İnsanın gönlü kaşar olmayacak araba değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar sonrada ciddi ilişki bekliyorlar boş
ciddi oldugumu zaten söyledigim an bitti evlenmem için pusuda bekleyen akrabalar öbürgün hemen dügün hazırlıklarına başlarlar zılgıt çekip
Özel hayatımı genellikle kendime saklamayı tercih ediyorum, pek paylaşım yapmam.
Hiçbir şey söylemem. Evleneceğim zaman haberleri olur ancak jdj
Her iliskiyi soylemem ama ailem rahat sorun etmeyen insnalar olsa soylerdim ama maalesef
Her sevgilim diyebileceğim bir hayat yaşamadım. Hayatıma alacağım kadın sadece kendisi olmalı
Sadece evleneceğim zaman yoksa onlara ne benim özel hayatımdan
Sadece ciddiyse söylenir öbür türlü bi anlamı kalmıyor
Ciddi ilişkimi söyledim ve karşı çıktılar. Hatta ayrılmazsam evlatlıktan reddederim tehditleri, telefonuma el koyma, şiddetin her türlüsü oldu.
Aileme söyleyeceksem söylediğime değen biri olmalı o yüzden iyice tanırım değecek biriyse aileme bahsederim
Zaten ilişkiye ciddi olarak bakmıyor musunuz
Yoo bakan çok az artık
Kendileri bilir ne diyim bence de en iyisi ciddi ilişki ama isteyen az artık
Ciddi ilişkimi sadece
Hahaha, hiçbirini bilemezler
Olay ciddili ciddiyse söylerim
ciddi ilişkimi soylerim
Annem bilir veya ablam
Her sevgilimi bilirler.
İlişkilerimi ailemden kimse bilmez
o zamanları geçeli çok oldu 😂
Hayatıma ciddi olmadığım birini almam.