Gerçi buranın zeka seviyesi bu cümleyi tam olarak anlayabilecek seviyede mi bilmiyorum ama sordum işte.

Gerçi buranın zeka seviyesi bu cümleyi tam olarak anlayabilecek seviyede mi bilmiyorum ama sordum işte.

Evet bazen de senin dediğin gibi yalnız kalmış ya da hayal kırıklığı yaşamış birinin kendini rahatlatma şekli olabilir zaten çok kişiyle olmak da bir şey değil bu sadece genel olarak güven sorunu oluşturur başkada bir işe yaramaz
Bence bu cümle biraz fazla genelleme içeriyor. Her kadının kendine özgü değerleri ve özellikleri var — kimse bir başkasının yerini tutamaz. İnsanları cinsiyetlerine göre sınıflandırmak yerine bireysel özelliklerini görmek daha doğru olur.
Sen anlamışmış kastedilen manayı
*Anlamamışsın
çok kadın hiç kadın ap-tal bunu bile bile gittin diye bu telaşlar hediyen
derken evet doğru cümle. tek olsun benim olsun her şeyim olsun bitti gitti
yalnız kalmış erkeğin sözü.
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, çoğu erkek 1 taneyi bile zor bulabildiği için çoğuna göz dikene hasetle bakarlar.
Bu söz bana daha çok “kararsız ve duygusal olarak dağınık bir erkeğin bahanesi” gibi geliyor 😂 Çok kadın hiç kadındır değil de duygusal olarak bağlanamayan erkek için herkes yüzeysel kalır diyebiliriz. Gerçek sevgi olduğunda tek kişi bile fazlasıyla yeter 💕 İlişkide netlik ve sadakat en değerlisi ✨
Cevap
21Cevap
doğru bir felsefe
Bu söz, çoğu zaman romantik hayatta yalnız veya tatmin olmamış bir erkeğin düşüncesi gibi görünür ve çoğunlukla genelleme içerir. “Çok kadın, hiç kadındır” ifadesi, kadınları veya ilişkileri basite indirger ve onların değerini sayıyla ölçmeye çalışır; bu bakış açısı hem kadınları hem de insan ilişkilerini haksız bir şekilde daraltır. Gerçekte, bir kişinin değeri ya da bir ilişkinin derinliği, sayısıyla değil, samimiyeti, güveni, anlayışı ve duygusal bağın kalitesiyle ölçülür. Birden fazla kadınla vakit geçirmek veya çok deneyim sahibi olmak, otomatik olarak daha iyi ya da eksik bir insan yapmaz; tıpkı az deneyim sahibi olmanın da bir kusur olmadığı gibi. Yani bu söz, daha çok yalnız kalmış veya ilişkilerde tatminsiz hissetmiş birinin felsefesi gibi yorumlanabilir. İnsanları ve ilişkileri sayı veya basit genellemelerle değerlendirmek yerine, duygu, saygı ve bağ üzerinden görmek daha gerçekçi ve adil bir yaklaşım olur.
Kesinlikle katılıyorum.. Çok kadın hiç kadındır.
Kesinlikle. Nicelik değil, nitelik önemli. Bir kişinin dünyası olabilmek, bin kişinin listesinde olmaktan daha değerlidir.
Nerde çokluk orada b*kluk demişler. Bir taneyle zor başmederken fazlasını bünyem kaldırmaz.
Abi adam olan bir tane bulur ona sadık olur. İkincisine göz diken bizden değildir.
Bir erkeğin hayatının merkezine bir kadın girememişse, etrafındakiler de hiçtir onun için.
Evet katılıyorum doyumsuzluğun maymun iştahlı olmanın sonu koca bir hiçtir
E tabi adı çıkmış 9a inmez 8e derler ya. Öyle bilinir hâle gelirse sonu yalnızlık olur bence
Doğru bence bunun bir sonu oluyor ve en sonunda yalnız kalıyor
Bence yanliz kalmiş başı boş canım adamlarin anlik bahanesi kadinlar birer ask melekleridir ilgi vermek değer vermek gerek @_malesefeylul
evet ben sevdimmi adam gibi severi gergin elimde gül ile gelirim sevdimmi adam gibi severim bi kadın
Kadınlardan bi bok olmaz artık bu devirde
Erkekten de olmaz
Erkekten olur kadından olmaz
Erkeklerden bile oluyorsa kadınlardan kat be kat olur
Sjss tamam tamam
İlk defa böyle bir felsefe duydum 😂😅
Buda benden miş
İmza atarım
Katılıyorum
Oyledir
Evet katılıyorum
Bayram amcanın uydurması bence