Evini gasp eden kiracıyla yasal süreç uzayınca aile içi kavga ve nefret dilini nasıl durdurabilirim?

Bizim bir ev vardı. Büyük şehirde. Annem sırtında sepet taşıyarak aldırdı zorla babama. Kiraya verdiler derken enflasyon vs derken evden şu an 12 bin alınıyor. Adam ilk zamanlar dedi ki abi ben falanca ay çıkacağım sen bana çok zam yapma. Babam da tamam dedi. Kiracılar Yargıtay'da çalışıyor karı koca. Oturdukları civarda 35 bin kiralar.
Dedikleri tarih geçti, adam dedi ki çıkmıyorum. Devlet bana hak vermiş daha fazla da zam yapmam. 3-4 sene oldu bu muhabbet süreli. Baktık olmuyor bari mahkemeye verelim dedik yani hep beraber fikir attık ortaya. Yani o sıralarda mahkemeye vermeler de fazlaydı.

Her sene kiracılar düşük zam oranlarıyla bizim evin değerini minimumda tuttukları için annem delirme noktasına geldi. Babam da kiracılarla normal insanlar gibi konuşuyor. Ama süreç hep telefondan geliştiği için baskın gelemiyor. Annem bu sefer babama başladı uyarmaya sen adam değil misin al çocuğunu dikil kapılarına de ki çıkın kızım yaşayacak burada diye. Babam da dedi ki bu uygun bir yol değil denetlemeye gelirler bir şey olur mahkemelik oluruz. Annem de yook öyle yap. Sen çok nazik konuşuyorsun karı gibi konuşuyorsun vs. O kadar kavgaya varan şekilde konuşuyor annem ki sıtkımız sıyrıldı artık. En son bir avukat tuttular. Top artık avukatta derken avukata da güvenmiyor annem çünkü sonuç vermiyor.

Mahkeme sürdü mahkemeyi kazandık ama şimdi de istinafa gidebilir problemi var. O namussuzlar evi sömürüyor evde huzursuzluk yaşıyoruz. Yargıtay'da çalışıyorlar ama evi gasp ediyorlar annem o evi almak için gece gündüz çalıştı. Emeklisi yok bir şeyi yok tek hayali bir maaşının olmasıydı. Kimse kiracılardan 30 bin istemedi ama en azından 20 bin olmalıydı.
Ama sorun annemin üslubu deli gibi saldırıyor bize babama sürekli canım başaramadın bir işi beceremiyorsun emeğimi başkalarına yediriyorsun diyor.
Babam da anneme ağır küfürler ediyor annem o kadar çok söyleniyor ki kesintisiz bir şekilde babam şidd*t bile uygulayabilir. Hem korkuyorum hem de bıktım. Cinn***te ramak kaldı.

Güncellemeler
3 ay
babam şu an anneme yalvarıyor bak boğuyorsun beni git lütfen diye annem devam ediyor
Evini gasp eden kiracıyla yasal süreç uzayınca aile içi kavga ve nefret dilini nasıl durdurabilirim?