Ne yapmam gerek bıktım artık gerçekten. Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama annem devamlı beni kontrol edip duruyor. Bu yaşa kadar sevgilim bir ilişkim bile olmadı
3 ay
Kaç yaşına gelirsek gelelim bizler annelerimizin bebekleriyiz 😊50 yaşına gelsem bile anneme hesap vericem kötülüğümüzü istemeyen dünyadaki tek insan annelerdir koruma içgüdüsü ile koruyor
Kontrol edilmek seni bunaltmış çok normal 🥺 Seni anlıyorum.
Önce sakin bir an kollayıp annenle oturup duygularını anlatmayı dene: “Kendimi güvensiz hissediyorum, bana biraz alan açar mısın?” de 🙏 Sınırlarını net koy. Saat saat haber vermek istemediğini söyle.
Gerekirse küçük adımlarla başla. Eve zamanında gel düzenli haber ver ama detay paylaşma. Güven yeniden oluşsun 🕊️
Bir de kendi hayatın için adım at, sosyal çevreni genişlet. Kendine alan açtıkça annen de yavaş yavaş alışacak merak etme 💛
Cevap
4Cevap
İleride sende anne olursan anlarsın annenin amacını
Ama hayatım geçiyor nereye kadar bu kısıtlama
Hayatımı bile yaşayamıyorum
Evlenip yuva kurana kadar diyelim annen sana değil ortama güvenmiyor başına iş açma diye uğraşıyor
E böyle yaşayarak nasıl bir eş bulacağım
Merak etme hayırlı bir eş gelir seni bulur bir yerden
Haha aynen
Bir müşterim vardı bana eşi ile nasıl tanıştığını anlatmıştı bayağı bir gülmüştüm
Birgün bu yolda yürürken ayaklarının dibine bir oğlan düşmüş ayağı takılıp müşterim de gülmüş ne gülüyon orspu demiş tartışmışlar sonra aşka dönüşmüş evlenmişler
Onun için kısmetin gelir ayaklarının dibine düşüverir canım 😅
Biz napak? annen o yaşına kadar 50 kere sormuştur. Kızım evlilik? Diye. Sende hayır anne diyince napsın kadın?
Belki sana değil evreye güvenmiyor
Nereye kadar ama bu böyle devam edecek
Evlenene kadar sanırım sorumluluk ondan çıkana kadar şimdi elalem ne der kokusuda var
Elalem ne mi der? 29 oldum hiç sevgilim olmadı ki kisitlayarak nasıl olsun ki
O konuda kısıtlayamaz madem kısıtlıyor kendi bulsun o zaman
Devir kötü annen sonuçta normal bence
Kaç yaşında annen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?