Abim avukat ben de öğrenciyim kendisine ayakkabı alıyordu o sırada bir cüzdan beğendim alabilir misin dedim al dedi aldım sonra demediğini bırakmadı bana ben senin baban mıyım almak zorunda mıyım çok zoruma gitti ağlıyorum
3 ay
Gerçekten yaptığı büyük saygısızlık olmuş şu anki yaşadığın duygu durumunu ve hayal kırıklığını çok güzel anlayabiliyorum fakat sana şunu söyleyeyim sen kendini hiçbir zaman kötü hissetme Muhakkak bir gün sen de işinin gücünün sahibi olursun paranı kazanırsın istediğini istediğin şekilde alırsın belki Abin de o gün bir sinirlidir canım şeyi sıkılmıştır Tamam yaptığını doğru kabul etmiyorum Ama bazen ne yazık ki insanlar böyle ters tepkiler verebiliyor Sen o güzel gözyaşlarını sil Hiçbir şey için de canını sıkma
Abinin sözleri gerçekten çok kırıcı olmuş 😔 Hele hevesle bir şey isterken böyle tepki almak insanın içini acıtıyor. Önce duygunu kabul et ağlaman çok normal 💔
Biraz sakinleşince ona “Sözlerin beni çok incitti” diye açıkça konuş. Savunmaya geçmeden sadece hislerini anlat. İsterse cüzdanı geri vermeyi bile önerebilirsin ama asıl önemli olan aranızdaki saygı. Senin değerin aldığı şeylerle ölçülmez 🫶💫
Cevap
4Cevap
Lafla alacaksa hiç almasın daha iyi. Alt tarafı bir cüzdan yani kalp kırmaya değer mi bunun için
Sözlerin çok incitti diye açıkça dile getirebilirsin
Ayıp etmiş. Salla gitsin boş ver
İade et bence. Lafı çekmeye değmez cüzdan parçası
Hem al diyip hem de azarlamasi degisik
Öyle abinin kalıbını s2m
Yüzüne fırlat bi anlamı kalmadı de
Geri ver kendisine bnce
Abin adam değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?