Merak ediyorum samimi misiniz benim de bir kız kuzenim var ama çok samimi değiliz (erkeğim bu arada)
3 ay
Aklına bu ayet geldi
Ahzap50. ayet (Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiği cariyeleri, seninle beraber hicret eden amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını, teyzelerinin kızlarını ve Peygamber nikahlanmayı dilediği takdirde müminlerden ayrı, sırf sana mahsus olmak üzere kendisinin mehrini Peygambere hibe eden mümin kadını almanı helal kılmışızdır. Bir zorluğa uğramaman için; müminlerin eşleri ve cariyeleri hakkında onların üzerine neyi farz kılmış olduğumuzu bildirmiştik. Allah bağışlayandır, merhamet edendir.)
Babamın kuzeninin oğlu ile samimi idik bir ara ama sonradan cırkı çıktı. Epeydir engelli bende.
Noldu ki anlatsana biraz
Kuzenle samimiyet konusunda net bir kural yok 😊 Bazı ailelerde kuzenler kardeş gibidir bazı yerlerde mesafe daha fazladır bu çok normal 🫶
Kız kuzeninle yakın olmak da gayet doğal sonuçta aynı ailedensiniz 💫 İçin rahatsa yavaş yavaş sohbeti artırabilirsin birlikte bir şeyler yapmak için küçük adımlar atman yeterli olur 🙂
Cevap
6Cevap
Kuzenim kız mı
Kız erkek şeklinde mi soruyorsun
Hırt olmadığım için akrabalarımla olan ilişkilerim olması gereken mesafe ve düzeydedir.
Büyüdükçe uzaklaştık hepimiz birbirimizden sadece bir tane kız kuzenimle yakınız yani en çok görüştüğüm o
denk gelince konuşuyoruz ve samimiyiz onun haricinde ne yaptıklarını bilmem mesela
Arkadaşlar kısacası şöyle bir soru verse Diker misiniz
Dikmez misin
Kanka böyle sarı büyük memeli ince belli mükemmel fizik güzel gözler sıkı kalça
Sonra ellese böyle kucağına çıksa
Knka rus gibi bembeyaz
Yok knk da olsa affetmem
Sen yapmaz mısın koruncan olm ztn
Anal knk ya da oral yaparsın en kötü
Olm hadi ordan et mal başını belaya sokarsın
Nasıl * bile konuşuyoruz
Değiliz
Tanımıyorum bile