Yabancı biriyle evlenmek istiyorum ama dini nikah, mehir, çeyiz, kına gecesi böyle şeyleri hiç bilmiyor ailemde en çok bunlara önem veriyor bu yüzden tedirginim sizce vaz mı geçmeliyim
3 ay
Cevap
10Cevap
Evet vazgeçmelisin dini dışı kişilerden uzak durun onlar aldatmaya ve arkadan iş çevirmeye meyilli kisiilerdir
tam tersi bence
Anan baban sana tebiye ogretmemis çocuk kalmişsin dinsizle olacağıma hiç evlenmem dhsa iyi senin karakterin bozuk sanirim
cocuk zaten Müslüman olucak ne boş konuşuyorsun o etrafta din adamıyım diye gezen insanlarıda görüyoruz ne halt yiyolar ağzımı açtırma benim burada
Onlarla kıyaslama istersen ona bakarsan dinsiz insanlar hakkında da çok şey konuşurum asıl benim ağzımı açtırma seninkarsinda gvsk kşr ağzının suyu aka aka karıya kıza bakan adam yok sen kalkıp yabancı biriyle evlencem diyorsun annen baban dindar belliki bende sana efendi şekilde Türkiye de adam akıllı erkekler var neden oylelerinintercih ettiğini söylüyorum onlardan hayır gelmez orada kitlikmi var kalkıp seni bulmuş yarın gtün başın kokuyor diye üste çıkar bunlar hiç sevmiyorum yabancilari
annem babam dindar diye birsey demedim belliki okudugunu anlama kabiliyetin yok eger yazdığımı iyi okursan gelenek ve göreneklerine önem veren bir aile olduğunu anlarsın tabi sende bunu anlicak beyin varsa sevdiğim adamıda ben secemiuorum maalesef ha bide ağzını aç Allah aşkına ne diyebilirsin
Desende beynin almaz ailen hakkında dini nikah demişsin dindar değilse ne ateist mi kardeş işine bak senin n gibi cahille uğraşamam bu saate birde ahkam kesiyor her bku yiyen ahlaksizliklarin merkezi olmuşlar gelmiş yabacilari savunuyor defol git bizene mk
beyinsiz özürlü dini nikahi sadece aşırı muhafazakae insanlar mı kıyıyor cahil cühela seni Türkiye'nin her tarafında insanlar önce dini nikah kıyıyor kafana koyucam bitane
Defol git kardeş ya embesil ne BK yerden ye banane hala boş yapiyor
sevgiline anlatırsın adetleri, dişini sıkar biraz sizin için idare eder
tesekkurlerrr
Ailen boyleyse sen de arapla evlencen o da yabanci suriyeli falan olabir
tamam
Adamı salda köylü kezbandan kurtulsun. Sonra hgit köylü ailenin istediği köylü bir herifle evlen. Bunların hepsini yapsın sana kanks. maalesef gerçekler böyle.
türk kültürünün gelenek göreneklerine bağlı olmak köylü olduğum anlamına gelmez herkes senin gibi Avrupa ozentisi olcak diye bir şey yok
Ahahahahahahhahaha yabancıyla evlenip bana avrupa ozentisi diyor. Ben senin çıkarına konusuyorum. Aynen ben özentiyim senin ailen aydın boyle devam. Ağlama o zaman soruyu da kaldır. Ne istediğini bilmyiorsun. Muhalefet olmamk için muhalefetlik yapıyorsun. Türk kültürüymüş. o saydıklarının hepsi arap kültürü...
sevdiğim kişiyi ben secemiuorum maalesef gidipte yabancı diye ondan hoşlancak halim yok her kız ister böyle şeyleri ama goruyorumki o cahil ozenti erkeklerden birisisin boş ver sen kafanı yorma böyle şeylere umarım istediğin usulde evlenirsin bu beyinle evde kalmazsan tabi
canım karı dünynaın her kıtasından sevgilileri olan 6 dil bilen 3 ülke de yaşamıs birisiyim. İnsanları mabadınızdan çıkarttığınız bilgilerle kötülemeyi bırakın artık.
@psychoparadıse bence bulunduğun durumu hazmedememissin bunu kendini övmek için kullanıyorsun. Ayrıca köylülere saygım çok büyük ve onlarin sayesinde yiyip icebiliyoruz. Mesela bizim köyden 6 tane doktor çıktı 2 tanesi prof. ve ana bilim dalı başkanı. Ben 40 ülke gezdim köyden çıkıp. Mustafa Kemal Atatürk de "Köylü milletin efendisidir" demiş. Her nekadar okusak , dünyayı da görsel kendimizin, ailemizin geldiği yeri unutmayız, geçmişimizde utanmayiz. Gurur duyarız
@Baleman 40 ülke gezmişsin ''köylü'' kelimesinin yeni jenarasyonda ki anlamını çözememişsin kanks. Hazmetme hazmetmem ne alaka :D Zamanı yakala. Betimlemeleri bil. Mustafa kemal Atatürk ne için köylü halkın efendisidir demiştir bunu bile bilmediğine eminim. Konuyu bilmiyor konu hakkında soylenmiş 12 cümleyi alıp herkes kendi istediği manayı yüklüyor. İstiyorsan 262 ülke gez. Boş boş gidip sokaklara baktıysan limandan limana indiysen bir anlamı yok. Gittiğin yerde ki insanların kültürünü yaşayışını tarihini araştırdın mı bildin mi. Bak bu da başka bir yalnıs anlasılma. Farklı ülke görünce kültürlenmiyorsun. o insanların kültürlerini yaşayıslarını siyasi ekonomi sosyo kültürel tarihlerini araştırıp bilince ''gezmiş'' oluyorsun.
Hahaha. Yazına col güldüm
Zerre kadar bilgi yok. Baktın olmuyor ben karsidakini karalayim demişsin palavra atarak. Köylü diye asagila sonra da yok bem öyle demek istemedim, yok benim dediğim köylü bu çağda farklı anmala geliyor diye dansöz gibi kivirt. Seni şehirli görmemiş seni.
@Baleman Kanka yorumlarına denk geliyordum da bu kadar dabgalak ve slk olduğunu daha önce fark etmemiştim. İşine bak. it gibi atlama milletin yorumlarına. Sen daha okuduğunu anlayabilecek kapasitede değlsin lan haahah Gelmiş burada kendi kendine çalıp oynuyorsun eeee bale man sın nasıl olsa adında kıvırmanın Allahı var. Kendi kendini manipule edersin ancak içi boş cümlelerinle. Köylü seni.
@Baleman hayatta bir vasfı olmayan elemanlar gelmiş burada ahkam kesiyor işte boş ver bunlara ne anlatsan boş
Sizin psikolojiniz bozuk. Birisi benim yorumuma atlayıp sen kaldıramamssın diyor. Yarası var ki gelip benim yorumua yazıyor.30 ıq ya Atatürk o lafı ne için söylemiş bir bak bakalım diyorum buradan benim kıvırdığım sonucunu çıkarıyor. İlkokulda ''okuduğunu anlama'' dersini asmayıp dinlese yazılanları anlayabilecekti ama bu yetisi yok. Diğeri ailesinin saçma slak örf ve adetlerden ötürü sevdiği insanla mutlululğunu kestiğini soru olarak soruyor. Bende bu şeylerin çok kekoca olduğunu söyleyip amacım kendisine destek vermek olsa bile destek vermiş bulunuyorum. Bu sefer bunu red ediyor. Birisi muhtemelen satış danışmanı oburu boş işler müdürü ne benim kariyerimin ne eğitim hayatımın yanından geçemeyen cahiller. Kendilerini yargı noktası belirleyip beni suçluyor. Bir de ah kam kesmekten falan bahsediyor. Gerçekten Türk milleti düşük zekalı aptl.
okumadım ama haksızsın ya
ittt gibi okuduğunu biliyorum inşallah ailen sevdiğin adamla bu şeylerden dolayı aranı bozar köpppk gibi üzülür gelir buraya ''ulan adam haklıymıs'' dersin. Diyeceksin de gelip yazacak yüz yoktur sizde. Daha yazmana gerek yok iyi günler
ne anlatıyor bu
Beynin yok ama en azından aygın var aferin.
Ogret geleneklerimiz böyle de
tamam
O zaman yabancı biriyle evlenmeyin
tamam
Klasik Müslim aile işte, yol ver onlara
nasıl yani
Nasip kısmet bu işler
Aileni dinlemek zorunda da değilsin.
Yabancı Müslüman değilse dinen evlenmen haram
Müslüman olucak
nikah kolay iş ben mehir çeyiz kına gecesi böyle şeylerden bahsediyorum
Nereye mesela
ne nereye
Nereli biriyle
asyalı
Napacan minnak pipiliyi
hahahahhahaha deli misin yaa
E ciddiyiimmm
bakmadım bilmiyorum
Asyalı bornozu izlemedin mi hiçççç
asyayı gec hayatimda hic izlemedim
Ciddi mi kaç yaşındasın
on dokuz
İstemiyo mu hiç canın
sadece sevdiğim kişiyle
Yok yani izlemek mastürbasyon libido yükselmemi
boş ver
Söyle beee
yokb
Asyalı kızlarında kukuları kıllı olur oda senden öyle ister uzatırsın 😂😂
nasıl ciddi misin
Evet tabiiii😂
sen nerden biliyorsun
E videolarda hep öyle işte
iğrenç
Sen lazerlemedinnn inşşşş
malmisiniz olm igrenc orada kıl olması cidden hosunuza mı gidiyor
Ben kılsız severim arada üst kısmı doğalda hoş duruyooo
asyalılardan kastın hangi ülke
Çin Japon hepsi
kore falan
Evet onlarda
atalarımızın izinden
Sen bi kürdo buulll 😂😂
ıy asla
Sen nerelisin
türküm tabiki ama slovak göçmeni
İyi boksun sanki Türk olunca ayrı bişi mi oluyo hepsi aynı
boş yapma
Boş yapan sensin
kaybol
Git bul küçük çüklüyü türko hadiii
tamam kürdo bornoz izleye izleye beynin körelmis
Aynen bilen sensin zaten
tamamdır
Aferin
sen ne istersen o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin istediği insanı bırakmak zorunda değilsin ❤️ Ama ailenin değerlerini de tamamen yok sayarsan ileride arada kalırsın 🥺
Önce partnerinle sakin sakin konuşup bu gelenekleri anlat. Onun sınırlarını netleştir. Sonra ailenle oturup ortak bir yol aramaya çalış. Küçük sembolik bir kına ya da sade bir dini nikah bile herkesin içini rahatlatabilir 💍✨