Bu konuyu erkek arkadaşıma nasıl açabilirim sizce? Çok seviyorum onu ama artık bir adım atılmasını istiyorum ya :(
3 ay
Bu konuyu erkek arkadaşıma nasıl açabilirim sizce? Çok seviyorum onu ama artık bir adım atılmasını istiyorum ya :(
Cevap
6Cevap
istersen açabilirsin
nasi açabilirim abi
Günümüzde aile tanışması da molasını yitirdi herhalde. Kimse bu işi tam olarak yapmıyor
Aileyle tanışınca insanın sorumluluğuda artıyor. Eskiden 4 atanın hakkı bir denilirdi, şimdilerde tanımayayım birde onlarla uğraşmayayım deniyor
Genelde bu tip ilişkilerde uzun ömürlü olmuyor. Ama hu bir genel gözlem istisnalar olabilir. Umut et yani...
Ailenin haberi olmadan evlilik mi olur
Olmaz öyle şeyler haberi olsun demek zaten tanışmak demek mesela tanışmadan evlilik olmaz caiz olmaz
Söylemek zorundasın ailen seçicmi bilmiyorum mesela bizim aile kızın tipine statüsüne bakmaz ama karşı taraf bakabilir evi arabası yoksa isteksizlik olabilir. Tabi her ailede olmaz ama hiç bir aile de çocuğunun mutsuz bir hayat yaşamasını istemez. Ben mesela kız versem oglanda en azindan kızıma iyi bir yaşam sunması için bir birikim ya da statü beklerim tipi felan değil karaktere değer veririm akilli olması sorumlu olmasını beklerim. Aile önemli ailen seni düşününur elin adamı değil önce buna bakarak yola cik
Olmaz bakması lazım öyle evlilik saçma olur kimdir nedir diye öğrensin bir insan evladının yanındakine merak eder araştırır bunlar nasıl aile böyle hiç anlamıyorum. Yarin adam seni kesip dograda ya da adlatsa aslında dans rol yapan sadist bir kişiliği varsa ne yapicaksin bunlar çok ônemli şeyler bunları bilmeden cocogun ailesini tanımadan olmaz oldu olacak cocuk boşanmış olsun kızımi mutlu ediyorsa deseymis abim bence sen bir düşün önce ne insanlar tanıdım ben Allah yardım etsin
Bak sana benim ailemin kültür anlayışından bahsedicem ilk bir ay dolduğunda flört yani tanisma aşaması ilk admim ilk 3 ay içinde laf aradı anne babaya böyle bir konustugum var bildiğiniz olsun diye haber vermek ilk 6 içinde artık karakterler tam oturduğu vakit yani birbirinizi iyice tanıdınız kromozom sayiniza kadar biliyorsanız geriye ailelerin görüşmesi kaldı sizinki ne iş yapar bizimkinin şusu busu var gibi konusmlar geçer aileler içli dişli olur ve 6 ay sonrası belli bir gün bu 1 sene içinde de olabilir o anki duruma bağlı söz kesilir nişan yapılır. Evlilik tarihi çiftlerin hazır olma durumuna göre gidilir yani ev araba yoksa ev için eşya dizilir evlilik için birikim yapılır gibi durumlar olur eger para varsa her şey hazırsa bunu erkenden yine de yapmamak gerekir çünkü daha önünüzde uuzn bir yolunuz var ve en önemlisi bir insanın sakladığı bir "maskesi" vardır. Bunu çözmek kolay değildir ama en basit yolu ailesinden gelen genetik durumdur anasınin babasinn karakter yapısı nasıl bu gözlemlenir ne iş yaptıkları değil yaptığı eylemler göze alınır. Mesela babası hapis yatmış ya da anası esc bir insan tercih edilmez çünkü kan kanı çeker ya da hırsız dolandiric katil tecavuzden yargılanmış birisi de tercih edilmez aile faktörü çok önemli bu konuda. Alkol almadı sigara kullanması da etki eder yalan konuşuyormu ya da birine menfaat çıkar yaptimı gibi şeyler. En önemlisi arkadaş ortamı ve iş ortamıdir buralarda nasıl arkadaşları alkolik ya da uysuturcu içen tipde zaten olmaz işte sorumlu birimi sevilen birimi bunlar önemli şeyler çok detaya girme sen sadece karakteri iyi mi ona bak namaz kılıyor mu Allah'a inanıyormu topluma uygun hareket ediyormu bunlara bak asla alkol içen biriyle olma asla sigara kullanan biriyle olma onlar kendine değer vermez. Secim senin
ne akdar olduki o süre
3 aydır aileler görüşmedimi
hiçmi ailele görüşmedi 2 senede olur mu öyle şey yaşlarınız kaç
konuştunmu onla
cinsel yaşantınız aktifmi
işte çok yaşıcan ve evlilik olmadna soğuma gelicek bunu unutma
Bence çok doğru
Yani nede olsa evlilik teklifi etmiş sakin bir yerde açıkça konuş nolacak ki
oğru
Kandırmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlenme teklifi alıp bu belirsizliği yaşamak kalbi bayağı yorar 🥺💍
Bu konuyu açman kesinlikle doğru. Onunla sakin bir anda konuşup “Seni çok seviyorum ama ailelerimizin tanışmasını merak ediyorum. Ne zaman düşünüyorsun bunun için adım atmayı?” diyebilirsin 🧡
Net ve sakin ol. Hislerini bastırma, bu senin de hayatın 🌿✨