İnce düşünceli ve yardım kuruluşlarına yardımda bulunan ve kanserli çocuklara gönüllü olan erkekleri sevmezler mi?
Tabii ki "sevmezler" denmesi iyiliğin önünü kesmez, sadece soru.
İnce düşünceli ve yardım kuruluşlarına yardımda bulunan ve kanserli çocuklara gönüllü olan erkekleri sevmezler mi?
Tabii ki "sevmezler" denmesi iyiliğin önünü kesmez, sadece soru.
Arzulamak ve yardımda bulunan erkek aynı cümlede ne alaka 😂 biri yardımsever diye hiç arzulamadım ama yüreği ne kadar güzel diye içten içe düşündüm. Bu bir arzu sebebi olamaz bence 🤷🏻♀️
Arzuyu yaratan biraz kaos ve o kişinin yüz vermemesi midir
Ne alaka yahu herkes serseri sevmiyor. Arzu da ona bakmıyor zaten biraz Aura enerji duruş bakış vs her şey
Yardım mı ediyor kaos içinde mi bana yüz mü vermemiş bunlar arzulamamı etkilemez hatta negatif bile etkiler yani bana yüz vermeyene asla cinsel arzu hissetmem hayati kaos olanın bana da hayri olmaz.
Yardım kuruluşlarına destek olan bir erkek çoğu kadının gözünde çok değerli olur 💚 Çünkü empati kurabilen merhametli ve sorumluluk sahibi biri olduğunu gösterir. Bu da arzu ve çekimi artıran bir özellik aslında 😉
Tabii herkesin tarzı farklı ama iyilik yapmak asla seni geri düşürmez tam tersine kalbini daha da parlatır ✨
Cevap
2Cevap
Bu dayı kadar acınası başka biri var mı bu sitede
Ben olsam bu soruya bakıp utançtan parmaklarımı yerdim
Aşkın kimyasini araştırmış biri olarak sordum bu soruyu. Aşk genelde ulaşılmaz olanla ve biraz daha kaos yaratanla oluyor gibi sordum soruyu bu doğru mu diye. Utanılacak bir şey yok bu soruda.
Şefkat duyduğun birine arzu duymak daha zordur gibi bir cümle okumustum. Bu da kadınlar duygusal olmasıyla celisen bir durum. Yani biraz daha dinleyen anlayisli olan erkek önde oluyor burada da. Tezat duygular bunlar
yani bu konu insanlıkla alakalı bir şey. yardım eden biri arzulanmaz diye bir şey duymadım hiç.
İyiliği birinin dikkatini çekmek için yapanı kimse sevmez
Arzunun bu konuyla alakası ne tam olarak
Arzu yasak olana, kaos çıkarana duyulmaz mi
Sen öyle duyuyorsan bizde mi duyalım
Kadının gözünde değerli olur
Değer aşkı ortaya çıkarır mı? Aşkın doğasında kaos varya
Çıkarır
Yok sabıkalılar daha çok ilgilerini çekiyo
ben severim Instagram versene :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?