5 aydır evliyim kocam sürekli kahvede, evliliğimde bu durumla nasıl başa çıkabilirim?

İşten saat 17.00'de çıkıyor eve gidiyor sabah ona yemek yapıyorum onu yiyip kahveye gidiyor ben de işteyim çalışıyorum bir restoranda akşam 8 buçuk 9 gibi işten çıkıyorum eve gidiyorum ve hâlâ eve gelmemiş oluyor ben geldikten 1 saat sonra eve geliyor bu durumdan çok sıkıldım kendisiyle konuştum ama hiçbir çözümü yok doğum günüme bile geç kaldı kahveden çıkıp gelemedi sürekli aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım aşırı bunaldım derdimi anlatıyorum ama beni asla anlamıyor bana dediği tek şey şu seni mutlu etmemi istiyorsan beni mutlu edeceksin yani bana karışmayacaksın diyor arkadaşlarını çok seviyor onlar öl dese ölür arkadaşına asla laf bile söyletmiyor sanki ben ailesi değilim onun hizmetçisiymiş gibi hissediyorum çok zor şeyler yaşıyorum çok mutsuzum onların yanına gidince dünyayı unutuyor bana mesaj bile atmıyor bırak aramıyor bile eve gittim mi gitmedim mi umurunda değil

5 aydır evliyim kocam sürekli kahvede, evliliğimde bu durumla nasıl başa çıkabilirim?