Nişanlıyken böyle değildi. Ne değişti anlamıyorum. Sabah arkadaşım ile kahvaltıya gidicektim. Bana bu gün işe gitmiyicem ertele kahvaltıyı dedi bende olmaz söz verdim aşkım dedim ben gitme dediysem gitmeyeceksin kocanım senin ben ne diyorsam o benim iznim yok dedi şok oldum siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında burada yanlış olan üslubu emir kipi konuşması. Bende asla tahammül edemem ve kesinlikle arkadaşımla görüşürüm. Bu şekilde davranması doğru değil. Konuşun ve bu düşünceden acilen vazgeçsin çünkü yanlış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Siz üsluba takılmışsınız anladığım kadarıyla. Daha güzel ifade etseydi bir orta yol bulunurdu elbette. Erkekler neyi nasıl ifade edeceğini bilmiyor bazen. Kendisi iptal ediyor mu sizin için programını. İnsan arada birey olduğunu da hissetmek ister 7/24 eşle mıç mıç olmaz bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünyaa yok herkes üslübuna dikkat edicek
Gizli Üye(25-29)+1 yılHafta sonu öncelik aile ile vakit geçirmek olmalı bence. Arkadaşlarınla olan planlarını eşin evde olmadığı günlere yapabilirsin o zaman sorun çıkmaz. Ama eşinin üslubu da biraz kabaca olmuş o konuda bozulmakta haklısın. Daha uygun bir dille söyleyebilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBu hafta sonu değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılGittin mi? Aslında değişmedi. Sadece kamufle olmuş, budaklari dalları ortaya çıktı. Geçmiş olsun. Ben eşime izin veriyorum. Akşam yemeğine bile gidiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskançlıkla ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılAynısını sen de bir gün ona aynı üslupla yap. Bakalım o ne yapacak. Evlilik öyle sıkı yönetimli şeriat gibi bu evin aslanı benim ben ne dersem o ile ilerlemez. "Ben seninle vakit geçirmeyi seviyorum ve bu fırsatı benimle değerlendirmeni istiyorum beni kırma benimle kal" deseydi sen direkt arkadaşını arar eşim işten izin almış birlikte vakit geçirmemizi rica etti bizim kahvaltı işini yarına erteleyelim mi derdin oysa...
Erkekler saçma sapan egemenlik kurmayı seviyor , bu da ataerkil toplumun erkeği fazla şimartmasindan kaynaklı bir durum. Yanlış eğitilmiş erkek zihniyeti işte..
Durumu bu şekilde söylesen böyle olmazdı diyerek anlat hâlâ anlamıyorsa aynısını yaşat ona
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak ana fikir aslında yanlış değil ama üslup ve kelimeler yanlış. Sadece bu olaya bakarak karışmaya başladı diyorsan yanılıyor olabilirsin.
İzinli gününde seninle vakit geçirmek istiyor aslında bu iyi bir şey sen başka gün de kahvaltı edebilirsin arkadaşında.
Ama bunu sana bu şekilde değil de daha güzel bir dille söylemesi gerekirdi.
Ve bence sen de bu planı eğer bile bile yaptıysan bana göre o da yanlış. Yani eşinin evde olacağını bildiğin halde arkadaşına söz vermişsen. Eğer öyleyse asıl buna da kızmış olabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılSon anda söylüyor ve kız yola öıkmış
- +1 yıl
O zaman o hatalı.
+1 yılAdam senle vakit geçirmek istemiş, demiş ki geç gidecem ertele. Sen ise arkadaşını seçmişsin o da kızıp kırılmış. Demek ki anlatım tarzı böyle. Yine her zaman ki gibi siz kadınlar yanlış anlamaya bayılıyorsunuz. Oysa ki adamın niyeti senle olmak. Hemen ne yapmalıyım. Boşan. Bu kafayla giderseniz sorunuz harab
37 Yorumla
Soran+1 yılBana bak ! Bir şeyi nasıl söylediğin çok önemli
" Ben senin kocanım izin vermezsem gidemezsin " cümlesi ile " seninle vakit geçiririz diye düşündüm güzel karım gitmesen " arasında dağlar kadar fark var. İlk okul çoçuğu getir okut o bile anlar beynini zorlama boşuna ben kocamın anlatım tarzını bilmiyor muyum? Düşünerek konuş.- +1 yıl
Ya kadın sonuna kadar haklı, adam eşiyle vakit geçirmek istiyorsa insan gibi söyleyecek maço maço konuşmayacak anladın mı? Kaldı ki, kadın arkadaşına ayıp olsun istememiş bunu da anlayışla karşılayacak. Sizin gibi erkekler bir bitmedi ya.
- +1 yıl
@pilly_bhebek cevap hakkı doğdu sana
- +1 yıl
Kız haklı. Üslup önemli bir şey
- +1 yıl
Bence değil. Üslubun ne olduğunu biliyorsa o zaman diyecek ki eşine "madem benimle vakit geçirmek istiyorsun bunu düzgün bir şekilde söyleyebilirsin" konuşmayı ikisi de bilmiyor o zaman.
- +1 yıl
Eşi direkt işe gitmeyecem ertele diyerek emir vermiş kişkirtma var neyse ben kendi görüşümü yaptım yukarda sjsha
- +1 yıl
Ertelesin o da ölmez. Eş mi arkadaş mı benim için tabi ki sen jdjjd
Sevgiliyken, nişanlıyken bu tarz kısıtlamalar daha az olur zaten. Evlendikten sonra "ne de olsa karım değil mi, istediğimi yaptırırım" düşüncesine bağlıyorlar...
Ben senin karın isem, sen de benim kocamsın. Ben gidemiyorsam, sen de gidemezsin diyeceksin öyle adama.10 YorumlaNe yapacaktı? Kocan evdeyken kocanla kahvaltı etmek varken arkadaşla kahvaltı nedir? Anlaşılan ev hanımısın. O zaman git arkadaşınla yaşa. Bu ne saygısızlık. Sen kocana kahvaltı hazırlasan o da arkadaşıyla etmeye gitse olur mu? Şımarıklığı bırakın artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen her dün kocamla kahvaltı ediyoeum zaten ev hanımı da değilim. Ha son anda söyleyen o. kız yola çıkmış gelmek üzere nasıl iptal edeyim? Deli miainiz manyak mı
- Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu karışmak olarak düşünmüyorum. Kocanın seninle izinli gününü başbaşa geçirmek istediğini düşünüyorum. Evde onunla kalasın diye öyle laf etmiş. Onu anlaman gerekiyor. O senin hayat arkadaşın. Ona öncelik vermelisin. Senin için gitmemiş ise.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen kabalığa gelemem. İnsan gibi söylesin ve cevaba saygı duysun
- +1 yıl
Bu bir kabalık değil belli ki canı sıkkın bir şeye. Neden empati kurmuyorsun ve neden burada kocanı şikayet ediyorsun evlilik böyle bir şey değil. Şu sebeplerden yüzünden yuvalar yıkılıyor. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Kendi problemini kendin onunla konuşarak cozeceksin. Burada tanımadığın insanlara şikayet etmeyeceksin. Burdaki insanlar kocanı tanımıyor iç dünyasını bilemez. Uyduruk yorumlarla ancak kafanı karıştırirlar.
Soran+1 yılYa sen ne kadar erkek savunucusu bir insansın ya? Sana göre eekek yapınca suç? Bende sinirliyim niye ben söyleyemem mi sinirli olunca ona mı özel sinirlenek kafaya bak yuvası yıkılmasın isteyen eezik erkek gibi davranmasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanım ben senin ne demek istediğini okadar iyi anladım ki ve gerçekten çok haklısın birşeyi söylemekten söylemeye çok fark var konuşma üslubu çok önemlidir belki eşin kötü niyetle söylememiştir ama konuşma şekli çok yanlış olmuş bir erkeğin konuşma şekli insanı ihya da eder yerle bir de eder. O güzellikle söyleseydi sen zaten yapardın ama o bu üslupla sadece seni kırmış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz sacmalamiş ne var yani bunda iki kiz arkadaş buluşmak istemiş. Gittinmi peki? Ayni buna benzer eşim yok gitmicen dedi arkadaşim hediye almiş dogum gunum icin hazirlik yapmiş tuturdu gitmicen diye kapiyi vurdum gittim. Sanki onlar sözumuzu dinliyor bir yere gitme diyince
05 Yorumla
Soran+1 yılGittim :)
Cevap sahibi+1 yılIyi yaptin 🙏🏼😊 onlar bizim. sözumuzu dinlemiyor gitme diyince gidiyorlar
- +1 yıl
Peki geldiğinde eşin ne yaptı
Soran+1 yıl@yapacakbiseyyok16 erken döndüm zaten bir şey yapmadı
- +1 yıl
Peki eşinle aranız nasıl şiddet var mı
Tatlı dille gitmen gerektiğini ve eve geldiginde onunla daha çok ilgileneceğini söyledin mi? Neticede onunla her zaman birlikte olcaksın ama arkadaşınla her zaman görüşemediğini anlat. Ne denir böyle bir durumda bilemiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılO tatlı dilli mi? Ben niye tatlı dilli oluyorum bir kadın olarak şu pasifliği bırakın artık sert dile sert bitti
- +1 yıl
Siz konuşurken orada olmadığım için eşinin üslubunu kestiremem. Yazdıklarından da o fevriliği düşünmek istemedim. Olay pasifliğe gelince ben bir erkekten ya da kocadan emir alan ya da laf dinleyen bir kadın değilim. Ama sen evlisin madem baskıcı olmaya başlayan bir kocan var kestirip atıp boşanacaksın. Ağız kokusu çekmezsin.
Soran+1 yılYazdıklarım da gayet te kaba oldğu ortada ilk okul çpçuğu çözer. Zaten sıkıntı edersem ditek boşarım
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Empati yapmayı dene; eşine sürpriz yapmayı planlıyorsun, evde hazırlıklar yaptın eşin diyor ki "kahvede arkadaşlar bekliyor söz verdim otur evde tek başına takıl veya çık arkadaşlarınla buluş" ne hisseder ne yapardın?
17 Yorumla
Soran+1 yılO bana süpriz yapmadı. O evde yatakta yatarak bu cümleleri kurdu. Ve birde benden kahvaltı istedi empati yaptırırken neden eklersiniz anlamam
Soran+1 yılBen empati yapıyorum eğer önceden sözleşmişlerse git derim
Soran+1 yılBenim arkadaşım yola çıkmış ta Beykozdsn Beylikdüzü'nde gelmek için ve tam Avcılar'da iken ben olmaz geri dön diyemem. Bende ikili yok
Soran+1 yılSabah söyledim dün gece geç gelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşin haklı sonuçta her gün işe gidiyo ve o gün işe girmeyecekse sende erteleyebilmelisin buluşmayı yarına alın ya da bu seferlik gitme nolucak bence eşin haklı bir günlük ertelenebilir bu konu ben olsam gitmezdim.
16 Yorumla
Soran+1 yılHer gün işe gidiyor evet ama pazar işe gitmiyor sabah 11 de gidiyor akşam 6 da geliyor ömrümü geçireceğim adam. Arkadaşım ile sözleştim ve o söyledi anda kız yola çıkmıştı. Benim o gün arkadaşıma ihtiyacım vardı. Ona içmi dökmek istedim bu kadar.
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama dediğim gibi evde gerginlik olmasındansa bir randevuyu ertelemek daha iyi olabilir. Sürekli böyleyse o zaman eşini karşına alıp konuşursun ama bu sürekli değilse o zaman bağzı randevular ertelenebilir.
Soran+1 yılO zaman o düşünsün evde gerginlik olmasından daha iyidir karıma böyle cümleler kurmamak desin kadınım diye hep ben Altan alıcak değilim.
- +1 yıl
Hep sen alttan al demiyorum bunu zaten yapmada her zaman sen ya da o yapmamalı bunu. Her iki tarafda biraz fedakar olmalı
Soran+1 yılO olmuyor ama. Benden beklemesin
- +1 yıl
Bunu eşinle ciddi bir şekilde konuşmalısın bence en iyi o şekilde çözülür bu durum 🙂
+1 yılİkinizde hatalisiniz. kocan bugün ise gitmiycem diyor belki sıkıntısı var sen adamı evde yanlız bırakıyorsun. biraz halden anla. buyuk ihtimalle sen gitmek isteyince oda kendisini onemsemedigini düşünüp böyle davarca konuştu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Inadına giderim ben olsam. Kocanım ben ne dersem o ne ya! Ben de karınım ben ne dersem o, otur evinde benim işime karışma derdim. kanka.
10 Yorumla
+1 yılBirlikte vakit geçirmek istemiş son anda planın olduğunu söylemişsin adama. haklı kizmakta. sonrasinda da kıskançlıktan goxu dönmüş herhalde konusmalari ofsayt🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılSon anda işe gitmeyeceğini söyleyen o farkında mısın
- +1 yıl
Yok o ayrıntıyı kaçırmışım pardon
+1 yılBence onunla konuşman gerek. Bu hayatta kimse kimsenin malı değil. Eğer böyle yapmaya devam edecekse, ve bu durum senin hoşuna gitmiyorsa, kendin karar vermen gerek bana laf düşmez. Ama konuşmak şart bence
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek kıskanır diye bir laf var ama bence bu aptallıktan başka bir şey değil. Herkes hür ve özgürdür. Evliliğin seni kısıtlamasına izin verme. İzin alma haber ver.
08 Yorumla
Soran+1 yılKıskanılacak bir şey yok ki
- +1 yıl
Dışarı çıkmana izin vermez falan ama sevdiği için değil kıskandığı için başka bir şey değil.
Soran+1 yılKıskanması için benim kıskanılacak bir şey yapmam lazım kız arkadaşımla kahvaltı etmemi kıskanıyorsa hasta başka açıklaması yok
- +1 yıl
Kimi erkek ben hatunu dışarda erkek sineğin bile görmesine istemem diyen krolar vardır. Belki önceden böyledir sen bastırınca engellemiştir ama zamanla tekrar açığa çıkmıştır bu özelliği.
Soran+1 yılYoo o kadar değil ya o büyük ihtimalle o varken çıkmayayım dedi
- +1 yıl
O dediğin arkadaşın erkek mi kız mı?
Soran+1 yılKız ne erkek arkadaşı.
- +1 yıl
O zaman hiç bir şey demeye hakkı yok.
+1 yılKlasik Türk erkegi. Evlenince evrim geciriyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz abartmış ne var sanki kiz kiza bu senin hayatın hangi devirde yaşıyoruz açıkça belirt ona yoksa hep devam eder mutsuz olursun güzelce konuş anlamiyorsada gerekeni yap hayatına saygı duysun evlendin diye bütün güç onda degil sana çevrene saygı duymak zorunda.
10 Yorumla
+1 yılSende diğer güne erteleseydin adam ise gitmeyecekmiş seninle kahvaltı yapmak istiyordur evde vakit geçirmek istiyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılÜzgün olduğumuz bie konu var arkadaşımla nasıl ertelerim
- +1 yıl
Ölüm kalım meselesi mi kocan her şeyden öncelikli olmalı.
Soran+1 yılKocam her gün evimde. Bak her gün beraberiz o kızı en son 4 ay önce gördüm
- +1 yıl
Boyle Devam et o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl''Bize öyle bir bilgi gelmedi'' diyebilirsin.
Mk ne yapacaksa seninle sabah, işe gitmeyecem, otur bana kahvaltı hazırla demeye uğraşıyor hırbo20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşını arayıp bugün gidemeyeceğiz canım çünkü kocam evde onunla zaman geçireceğim kusuura bakma desen ; ölürmüsün
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım yola çıkmış çoktan
Soran+1 yılMal mısın? Ne demek dönmesi zor mu? Kız ta Beykozdsn avcılara gelmiş benim için. Size ne kolay sözünden çaymak eşim her gün evde.
İnsan evli olunca bir haltı başarmış olmuyor maalesef hatta evli olmak bazı pişman olacağın kararların geri dönüşü kolay kolay olmaması demek. burada tek diyebileceğim ciddi bir tavır koyman sonuçta evlenmeden önce de senin bir hayatın vardı kimse kimseyi böyle kısıtlayamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi. Hayatımda babamdan bile izin almamış biri kocamdan asla. Kimsin sen der çıkar giderim
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ilk defa akıllı kız
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKahvaltıya onunla birlikte gidebilirdiniz. Arkadaşınız da eşini alırdı. Veya erkek arkadaşını da olabilirdi..
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımın eşi de yok erkek arkadaşı da ben kadın kadına üzgün olduğumuz meseleleri konuşurken ne işi var eşimşn
- +1 yıl
O zaman tabii ki bu konuda size izin vermeliydi eşiniz. Öğleden sonra da birlikte giderdiniz biryerlere..
Soran+1 yılİzin ne ya ! Karışmamask lazım
- +1 yıl
Ne demek izin ne? Zaman gelir siz ona izin verirsiniz arkadaşları ile buluşup bir yerde yemek yemesine , zaman gelir o izin verir. Tabii ki izin olarak düşünmeyin yani git tabii ki görüş arkadaşınla veya arkadaşlarınla eğlen diyebilir..
Soran+1 yılİzin kelimesine karşıyım ancak haber
- +1 yıl
👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Haklı adam bir günde senle kahvaltı yapamayacaksa niye evlendiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gün yapıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşin haklı bence izin almış senle beraber oluyor arkadaş önemlimi
14 Yorumla
Soran+1 yılHeralde önemli.
- +1 yıl
arkdaşın senin için öenmlimi hayat arkdaşınmı önemli
Soran+1 yılKocam benim için çok önemli. Ama burada önem arz eden bir şey yok. Eşim bana geceden deseydi ki ben gitmem ama son dakija bo, ama
- +1 yıl
afedersin ama oda öküz işte ne yapsın
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Evililiğin daha başlarındaysan eğer kesin bir dille oturup konuşmalı, kendisine çeki düzen vermesini sağlamalısın.
10 Yorumla
+1 yılCimriyse maddiyatı düşündüğü için yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok çok cömert. Ful alışveeiş yap bişi demez
- +1 yıl
O zaman seninle vakit geçirmek istemiştir söylemiş de zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAbla peki sormak istiyorum sen enişteye söyledin mi daha önce ben gideceğim falan diye yoksa sürpriz mi oldu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Tapunu aldı her şey kendinden sorulur onun kafası bu öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
00 Yorumla
+1 yılMantıklı yani kocanın izni varsa onunla vakit gecirmen daha doğru haftada bir izin yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir izni var zaten bu ikincisi
+1 yılAdam çevredeki olayları görüp kıskanıyor demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevre ile yaşayan ezik bir erkekse boşanalım abi çekemem
- +1 yıl
Kız sidikli çocuk oyuncağı mi bu hemen bosanalim. diyorsun az birbiriniz ile. konusup anlaşmaya orta yol bulmaya bakın en ufak Toto sıkışınca bosanalim yapmayın kardeşim
Soran+1 yılUlan o yapsın! Sen kime sidikli diyorsun çomar. Senin eğitimin seviyen ile benim ki bir mi? Diplomam ile döverim seni hadsiz. Sen önce bir kadınla konuşmayı öğren mahalle ağızlı.. koca karı tipli ezik defol
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bu kafa ile sen çok çekersin annem😂
Ahahahshah cok tatlısın sok oldum demıssın bır de. Boyle yapmaması gerektiğini yanlıs bır sey yapmadıgını ve senı kocan olmasıyla ıtham edemeyecegını soyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSert dili yanlış. Evlenmemek için bir neden daha. Teşekkürler.
10 Yorumla çok saçma bir durum. kocan diye sana karışamaz ve planladigin buluşmayı da bozamaz ki bu dusuncesizlik. konuş kocanla ve böyle saçma sapan konularda asla sözünü dinleme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşe gitmediği için böyle bir şey istemesine kızmıyorum ama üslubu kesinlikle çok yanlış
10 Yorumla Sert bir şekilde cizgini çek konuş. Kocan die senin sosyal hayatına müdahale edemez o kadr da değil
12 Yorumla- +1 yıl
Hey allahim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman söylerim. Neyi söylediğin değil nasıl soyledigin önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. karıştırma sayfaları yangın söner gözden önce üzülmem mi sanıyorsun yürek ağlar gözden önce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yaa çok kötü bir şey orta yolu bulmaya çalışın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bosaniyorum sana da tavsiye ederim. Böyle böyle baslayip nerelere geliyor konu bir bilsen.. 1 aydir ailemleyim resmen hayata döndüm..
013 Yorumla- +1 yıl
Sen niye boşanıyorsun geçmiş olsun
Soran+1 yılAbartma lan
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo bir sürü neden var iclerinde bu da var böyle başliyor demek istedim.
- +1 yıl
Şiddet ve aldatma var mı
Cevap sahibi+1 yıl@yapacakbiseyyok16 yok aldatmadi ama siddete basvurdu evet
- +1 yıl
Peki ne kadar süredir evlisiniz ve görücü usulü mü evlendiniz
Cevap sahibi+1 yıl@yapacakbiseyyok16 severek evlendik ama zamanla anlasamamaya başladık kiz kardesimin yanina bile göndermiyordu ben tek mi kalicam bensiz mi gidicen gitmeni istemyorum gitmiyceksin yukarida soran gibi iste amlatamiyisun ki insanlara...
- +1 yıl
He anladım biraz cahildi yani
- +1 yıl
Ne kadar sevgili ne kadar evli kaldınız peki
Cevap sahibi+1 yıl@yapacakbiseyyok16 yok canim cahilligi kabul eder mi ben umiverste mezunuyum bana cahilsim diyip dururdu.. valla 1yil sevgili kaldik ama korona filan yasaklar vardi pek gorusemedik bir bir bucuk yilda evli kaldik ta ki 1 araliga kadar
- +1 yıl
Peki cocuk var mı
- +1 yıl
Yaslar kaç
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arkadaşın ile kahvaltı yapma.
25 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya kocasi
da olsa karisamaz boyle biseye - +1 yıl
ne alaka saygi arkadasimla kahvalti yapmama bile karisiyosa niye saygi gosteriyim sanki kopegiyim ne sacma is
- +1 yıl
izin ne ya abi cik magarandan
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seni takibe almış yanlışlarını görmüş ondan bunu yapıyor
00 Yorumla
+1 yılDemekki bir odun la evlisin adam dusuncesiz akilsiz in teki yapicak bisey yok insanlar elindekinin kiymetini bilmiyo isde maalesef ki
01 Yorumla- +1 yıl
Gel bak sana birsey anlaticam sasirirsin
+1 yılŞimdi böyle takılırsan sorun çoğalır kocanla konuşmalısın o senin hayat arkadaşın sadece yatak arkadaşın değil onunla konuşmalısın sinirli mi sakin zamanda kahve yap git konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep aynı hikayeler vallaha dejavu oluyorum sürekli bosan uzatma
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı soruyu bu kaçıncı soruşun senin yaaa. Hiç durmadan siz aynı olayı mı yaşıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bu cazgırlığınla bu evlilik sağlıklı olmaz. Erkeğine biraz anlayışlı ol.
00 YorumlaArkadaşın
Erkekmiydi, kız mı?
Ayrıca ise gitmediyse seninle bir şeyler yapmak istiyordur. Belki
10 Yorumla
+1 yılKocanın sözünden çıkma o ne derse o olur kusura bakma
12 Yorumla
Soran+1 yılSende yarın karına öyle yaparsın karın gitme derse girme
- +1 yıl
Olur neden olmasın hem o beni kıskanır hem ben onu kıskanırım iyi olur
+1 yılÖküz olmuş büyüyünce zindan a dönecek bi evlilik😅
12 Yorumla
Soran+1 yılYa
- +1 yıl
Bence biraz eğitim ver
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylemiş kıskanmış seni açıkcası aklına başka şeyler gelmiştir akşam unuttur onu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç olmaması ve sana karşı saygılı olması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz yaptırımlar sebebiyle evlenmiyorum gerçekten
Evlenene kadar kocanın, evlendikten sonra eşinin ma li gibi oluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo kendi bilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim kocamda aynıydı 2 ay dayandım bosandım ugrasamam ben onun kısıtlamalarıyla gitsin köpek alsın onu eğitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gitme dememiş, ertele demiş 👍🏻
04 Yorumla
Soran+1 yılSon dakika olmaz
Soran+1 yılİyi sen seninle kahvalru yapmak için yolda olan o kadar yolu bitirmiş olan arkadaşına bu kazığı at bana yakışmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok sıkılıyor boğuluyorsan kısıtlamasına hemen boşan, ilerde daha çok çekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum biraz belki konuşuruz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan
10 Yorumla
+1 yılTartışma nasıl sonlandı
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam artık hayatıma çok karışmaya başladı, arkadaşımla kahvaltı yapmama bile laf ediyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler