Kocamla evlilikte para yönetimi ve harcamalar yüzünden yaşadığımız tartışmada haksız olan kim sizce?

Selamlarrr, biraz uzun yazı oldu :) eşim esnaf borçları için daha yeni bana sorarak 250 bin kredi çekti bana da bu ay altın borcu vardı büyük ihtimalle ödemeyecek ama ben sorun etmiyorum. Bunu şu yüzden anlattım; kredi çekince kesenin ağzını bağlayacağız dedi. Zaten 3 aylık evliyiz ben de çalışıyorum mutfak alışverişinin çoğunu ben internetten siparişle yapıyorum. Onun dışında eve alınacak süsler olsun kendi kıyafetlerim olsun ben alıyorum çünkü borçlarım var diyor ona ödetmiyorum. Ona demiştim ki sende para olunca eve bırakırsın bugüne kadar kaç aylık evliyiz toplasan 5 bin bırakmıştır. Benim zaten ihtiyacım yok maaşım iyi. Dün bayram öncesi dükkanı açsana dedim belki müşteriler gelir. Aslında dün bayram alışverişine çıkacaktık. Ben kendime bir şeyler aldım o da kendine bir tişört istedi aldım. Sonra dükkana yanına geçtim , müşteri yok çıkalım bana bayramlık bakalım dedi. Gittik 3 pant 1 tişört aldı üstüne farklı renkleri de sordu onlardan da alacaktı. Dedim ki ooo zenginsin madem paran vardı beni de bayram alışverişine çıkarsaydın. Böyle dedim diye sinirlendi. Sadece 3 pant 1 tişört aldı çıktı. Bana bir daha eve para harcama dedi. Madem senin her şeyimi ben alacağım çalışma dedi. Sevgiliyken hesabı ben öderdim hala ben ödüyorum yemeklerde sana elletmiyorum vs dedi. Sizce ben haksız mıyım? Borcu borçla kapatacak durumda ondan para istemiyorum , kötü durumda diye. Bıraksam 5 pantolon alacak. Geçenlerde de indirimde diye kendime ayakkabı seçtim kendi de seçti 2,5 a ona da aldım. Normalde sen ben yoktur ama ben ondan istemiyorum, ama hiç harcamalarına dikkat etmiyor. Yarın dükkan batsa benim kolumdaki bilezikler gider benim de konuşmaya hakkım var bu konuda. Evlenmeden önce senin paran senin benim param ikimizin diye kendisi de annesi de derdi.

Dün akşam iki araba döndük dağ yolunda tırı geçti ben sollamadım viraj diye yavaş yavaş gittim. Bastı eve gitti hava yağmurlu ve akşam vakti. Normalde peş peşe takip ederek gideriz…

Kocamla evlilikte para yönetimi ve harcamalar yüzünden yaşadığımız tartışmada haksız olan kim sizce?