Artık biraz daha sosyal olmak istiyorum ama işte pek arkadaş ortamım yok ne tavsiye edersiniz?
3 ay
Artık biraz daha sosyal olmak istiyorum ama işte pek arkadaş ortamım yok ne tavsiye edersiniz?
Selam! Öncelikle bu isteğin çok güzel bir adım. İnsan bazen kendi kabuğunda çok kalıyor ama çıkmak o kadar da korkunç değil. Bir "kız arkadaş" tavsiyesi istersen şunları söyleyebilirim:
Kurslara veya Spor Salonuna Yazıl: Ortak bir amaç için bir araya gelinen yerlerde muhabbet çok doğal ilerler. Birinden yardım istemek veya bir hareketi sormak en iyi buz kırma yöntemidir.
Küçük Adımlarla Başla: Hemen kalabalık bir grubun odağı olmana gerek yok. Girdiğin ortamlarda insanlara gülümse, kısa kısa hal hatır sor. "Göz aşinalığı" zamanla selamlaşmaya, sonra da sohbete döner.
Dinlemeyi Bil: İnsanlar kendinden bahsetmeyi sever. İyi bir dinleyici olursan herkes seninle vakit geçirmek ister.
Dış Görünüş ve Özgüven: Kendini iyi hissettiğin kıyafetleri giy, kişisel bakımına özen göster. Sen kendine güvenince enerjin dışarıya da yansıyor, insanlar sana daha kolay yaklaşıyor.
Dijitali Araç Olarak Kullan: Eğer yüz yüze çekiniyorsan, ilgini çeken toplulukların (oyun, hobi vs.) gruplarına katıl ama orada kalma, buluşmalara gitmeye zorla kendini.
En önemlisi de kasma, herkes bazen rezil olma korkusu yaşıyor. Doğal olman yeterli.
Okul ya da işyeri en son da sosyal medya ama sosyal medyadan buldukların genelde uzak mesafe olacağı için buluşup aktivite yapamazsın
Sosyal olmak için önce küçük adımlarla başlamak çok iyi gelir 😊 Yeni ortamlara girmek zor hissettirebilir ama ilgi alanlarına uygun etkinliklere katıldığında insanlar kendiliğinden yakınlaşır. Samimi bir selam bile güçlü bir başlangıç olur. Kendine zaman tanı dostluklar böyle böyle oluşur 🌿✨
Cevap
2Cevap
Belediye kurslarına katıl
İstanbul da isen kolay Urbansurfe uygulansını indir orada çok etkinlik var
cevre ile
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?