Lütfen bana yardım edin fikirleriniz önemli saçma şeyler yazmayın okuyup yardım edin sizce sadece fikir istiyorum bir polis olarak?

Ben bir çocuğa ilk görüşte aşık oldum ben polisim çevirmede denk gelmişti aradan biraz zaman geçti ben buna istek attım adı soyadı zaten elimdeydi polis olduğum için 1 haftadır konuşuyorduk bayram izni aldım ben memleketime dönecektim o da gitmeden 2 gün benimle kal dedi tamam dedim aramızda bir muhabbet geçmedi buraya yazamıyorum kabul etmiyor sistem anladınız siz sadece oturduk uyuduk film izledik öpme falan oldu ben bunun hakkında çok kızla flört etti diye duymuştum araştırdım bir polis olarak ondan profiline baş harfimi koysun istedim çünkü ondan emin olmam lazımdı o koydu ben koydum diğer gün oldu yine onda kalacaktım bana harfi kaldırmak istediğini söyledi kalsın dedim ama kaldırdı bende sinirlendim üstümü giyindim çıkıp gideceğim beni tuttu bende dedim başta bitmesi iyi oldu ilerde sen beni hiç çekemezsin dedim ciddi misin dedi evet dedim çıktım gittim evden aradı sonra açmadım bana mesaj attı sen hayatımda gördüğüm en iyi kalpli kadınsın beni sinirlendirmek için sakın istemediğin kişilerle konuşma dedi bende benim inat uğruna konuşacak bir kalbim yok dedi konuşacağız ama dedi bana bende konuşmaya gerek yok olsa bile normal bir arkadaş gibi dedim peki nasıl istersen ama bir kere konuşalım dedi tamam dedim hatrın var o da hatır bilmen güzel gittin mi dedi sabah gideceğim dedim iyi yaptın dedi beğenip çıktım 3 gün oldu konuşmadık hiçbir şekilde sadece takipleşiyoruz ben ona telefonumu ilk günden eline verdim bak diye o derece ama şimdi ne olur bilmem

Lütfen bana yardım edin fikirleriniz önemli saçma şeyler yazmayın okuyup yardım edin sizce sadece fikir istiyorum bir polis olarak?