Zorlukları nelerdir?
Vardiyalı çalışan gece de çalışıyor, hafta sonları da çalışıyor ama kadının izin günleri hafta sonu
3 ay
Zorlukları nelerdir?
Vardiyalı çalışan gece de çalışıyor, hafta sonları da çalışıyor ama kadının izin günleri hafta sonu
Tam tersi bir durumda bir arkadaşım vardı kocam beni anlamıyor diye ağlıyordu hep boşanacağını söylüyordu sonra boşanmadan o da 8-5 bir işe geçti ve çok mutlular şu an vardiyalı çalışanların izin günleri sürekli değişir kadın cumartesi pazar evdeyken adam sabah işten gelip akşama kadar uyur gün çöp olur bence olmamalı
Ben ondan hos hoslandim ama 😕
Valla öyle ayrı düzenlerde evlilik yürümüyor
Uzuldum ya
Farklı çalışma saatleri ilişkiyi zorlayabiliyor ama güzel bir denge kurulduğunda yürümemesi için bir neden yok 😊 İç düzen oturana kadar ortak zaman yaratmak biraz uğraştırıyor. Biri dinlenmek isterken diğeri enerji dolu olabiliyor. Birbirinin temposuna saygı duydukça uyum kolaylaşıyor. Sevgi ve anlayış bu tür durumlarda en büyük destek oluyor 💛
Cevap
8Cevap
Ne güzel işte birbirinizi ne kadar az görürseniz o kadar az tartışacak şeyiniz olur , kendinize vakitte ayırdığınız için daha huzurlu olursunuz
Sadakat varsa gerisi boş
Umarim vardir
Yoksa ikiniz de gündüz olsanız ne ki
azımlı bırı mısın?
Neden?
azımlı olan her turlu yaparda herseyden bıkn yapamaz uzunca konusalımmı anlatırım
Olur
hadi
nerdesınyanlıs anladın sanırım :(
E et e varki bunda
Ne?
Zor olur
Neden
İzin günleri denk gelmiyor sıkıntı oluyor
Ama bu durumda baska ciftler de vardir illaki
Var evet ondan dedim
Beraber vakit gecirmrk icin illaki zaman bulunur
Evet ama aynı gün izin farklı olay
Ben ondan cok hoslaniyorum ama
Yaa olur olmasına sadece aynı gün vakit geçirmek olmuyor işte
Yaşlar kaç ve gelir düzeyi ne
Yürür
Ona sor
Yürümez
Neden
Ben ondan cok hoslandim ama
Birakmak istemiyorum
Bu durumda olan baska ciftler vardir illa ki
Neden hayatimi yakmis olayim
Gozu disarida mi olur?
Sabahtan calisinca aksam beraber vakit gecirebiliriz, ogleden sonra calistiginda yatmadan once biraz vakit gecirebiliriz , gece calistiginda da aksam eve geldigimde o da evde olacak
Ya off deme oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?