Eşim bana sinirlenince dislerini kirarım diye bagiriyor, hakaret ediyor ama sonra normal davranıyor; bu psikolojik siddet degil mi, ne yapmaliyim?

Evet kocamla iyi anlaşıyoruz ne desem yapıyor alıyor ama bazen var ya hep dişler kırıyor, hep dövüyor (sadece laf olarak ama) mesela bugün 5 dk yemeği koymaya geciktiğim için kardeşinin önünde kendini bir şey zannetsin diye adımla hitap edip yemeğimi getirmezse çıkıp dişlerini kıracağım bağırarak söyledi ve ben duyup bir şey demedim nerde kaldın diye bağırdı bende burada deyip daha başka bir şey demedim ve yerken şunu bi bitireyim bana yufka da koy bende bunu dedim ona dur ben daha iyisini şimdi koymaya gideyim dişlerimi kırmayasın diye ve onları yedikten sonra masadan kalkıp ona sinirliyim diye "şakadan" vurmadan boks hareketleri bana yapmaya başladı sonra ne oldu sana diyor konuşmadım ve sanki işimi bilmiyormuşum gibi masayı kaldırıp temizle deyip çıktı akşama da gelip "hayatım, canım" deyip sarılır öper ve uyurken elini karnıma koyar (4 aylık hamileyim)

Ve onun dediği laf şu " sinirliyken sana bağırabilirim her şey söyleyebilirim ama asla dövmem"

Ne kafası bu ya cidden 🤦‍♀️

Güncellemeler
3 ay
Simdiden diyim zorunuza giden erkolar yazmayin isinize gelmiyorsa bosu bosuna havlayip gercek yuzunuzu sakin insanlarin onunde cikarip rezil olmayin
( kötü niyetli ve saygiyi bilmeyenler için soylenmis)
Eşim bana sinirlenince dislerini kirarım diye bagiriyor, hakaret ediyor ama sonra normal davranıyor; bu psikolojik siddet degil mi, ne yapmaliyim?