Size de oluyor mu arada mesela bi tartışmayı bile bi sonuca bağlayamamak, sürekli haklı çıkma çabası, sorumlulukları bi lütufmuş gibi karşındakine söylemek. Bunalmış hissediyorum kendimi
3 ay
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Böyle bir arayışım yok
Böyle zamanlar yaşayınca içinin sıkılması çok tanıdık geliyor 💛 Evlilikte dönem dönem duygusal boşluk hissetmek çok normal çünkü aynı evde iki farklı dünya var 🌿 Tartışmalar sonuçsuz kalınca yorgunluk birikiyor. Kendine küçük nefes alanları açınca duygu yükün hafifliyor. Eşinle sakin bir anda duygularını suçlamadan paylaşman da iyi gelir 💬💚
Cevap
4Cevap
Bunları düşünüyorsanız içten çürüme başlamış demektir
İçten içe farklı olan bir şeyler var zaten demek ki çürümeymiş
Valla ben boşandım rahatım tavsiye etmek istemiyorum ama tavsiye ederim 😂
Çocuk falan var mı
Kızım var evet
Allah bağışlasın
Yanlış bir evlilik yaptığın anlamına geliyor
İyide herkes mi böyle kim konuşsa böyle anlatıyor insanlarda mı var bi sorun bizler mi ilişki kuramıyoruz bilmiyorum.. tek bildiğim sevgi yorucu bir şey değildi ama ben çok yorgun hissediyorum
Bir çok kişi sadece evlenmek için evleniyor sadece çocuk yapmak için evleniyor gerisini düşünmüyorlar işte aileler tanıştırıyor birisi tanıştırıyor 2 dakika konuşuyorlar hadi evlenelim çocuk yapalım oluyor evlilik böyle bir şey değil uyum gerekiyor ten uyumu gerekiyor anlayış gerekiyor birbirini tamamlayabilmek gerekiyor yani öyle basit alınacak bir şey değil benim çevremde var yıllardır evliler çok mutlular çok gülümsüyorlar birbirlerini anlıyorlar ikisi de birbirini kırmıyor her şeyi beraber yapıyorlar ben de onlar gibi olmak istiyorum mesela diğerleri gibi değil onlara örnek alıyorum onun dışındakiler hep şikayet ediyor buna benzer 1.02 tanıdığım daha var çok mutlular
Klasik evlilik işte
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?