Hoşlandığım kıza çiçek gönderdim, 'bir daha yapma' dedi, bu tepki ne anlama geliyor?

Pazartesi günü Dünya Kadınlar Günü için sevdiğim kıza frezya çiçeği ve çikolata gönderdim, toplam 1500 TL ödedim. Çiçeğin üzerinde isim yazıyordu karışıklık olmasın diye. Fırına gidince onu önce göremedim, sonra arkada olduğunu fark ettim. Kasada olduğunu düşündüğüm ablasına çiçeği verdim. İsmi görünce gülümseyerek ona götürdü. Ben de hemen fırından çıktım ve birkaç gün gitmedim; ailesiyle çalıştığı ve telefon kullanmasına izin verilmediği için rahatsız olmuş olabileceğini düşündüm. Dün tekrar fırına gittim. Yoğundu ama beni gördü. Gülümseyerek “Bir şey söyleyebilir miyim?” dedi. Ben de “Tabii” dedim. “Geçen gün bana çiçek göndermişsin galiba” dedi. Konuşurken yüzüme bakıyordu ve başını hafif sağa sola eğiyordu. Sonra “Bir daha öyle bir şey yapmazsan sevinirim” dedi. Ben de anlayışla “Tamam” dedim.

Güncellemeler
3 ay
Bu çiçeğin fiyatını neden yazdım bilmiyorum. Beni direkt yargılamayın eğer para benim için önemli olsaydı çiçeği bırakın küçücük bir şeker/çikolatayı bile çok görürdüm.
Hoşlandığım kıza çiçek gönderdim, 'bir daha yapma' dedi, bu tepki ne anlama geliyor?