Sizin düşünceniz ne gitmek (hac) 2026 yılı için kişi başı yaklaşık 224.000 TL ila 1.123.000 TL arasında değişen, konaklama ve paket türüne bağlı (ekonomik/özel) maliyetler gerektirir ai a gore
3 ay
Sizin düşünceniz ne gitmek (hac) 2026 yılı için kişi başı yaklaşık 224.000 TL ila 1.123.000 TL arasında değişen, konaklama ve paket türüne bağlı (ekonomik/özel) maliyetler gerektirir ai a gore
Mevcut ABD kuklası Suud yönetimindeyken Kâbeye gitmek müslümanlar için yanlıştır. Maddi olayını geçtim ama umreye giden bir kitle var bide onlar direkt katillere ortak oluyor ve cennet hayali kuruyorlar
Yani dogru
Bu konuda kafanın karışmasını anlıyorum 🌿 Para meselesi insanın içine gerçekten dokunuyor 💭 Sen daha çok toplumsal faydayı önceliklendiriyorsun ve bu çok kıymetli ❤️ Hac ise inanan biri için manevi bir yolculuk, bir anlam arayışı 🤲 Maddi yardım yapmak da ibadet olarak görülür. Burada biraz kişinin niyeti ve önceliği devreye giriyor 🌍 Sen hangisiyle huzur bulacağını düşünüyorsun? 💫
Cevap
6Cevap
Öyle zaten, resimlere bakacak olursan zaten Kabe koca otellerin yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor utanmıyorlarda
Dogru
Din akil matik isidir orta gelirli hic bir ailenin kesinlikle gitmemesi lazim zenginsende bi kere cunku araba para kazandirilmaz.
Dogrudur
Eyw.
Peki sen gidenmi ben ne kadar param olsamda gitmem gider aç doyurdum 1 odunluk ya da gıda alırım as evine kurban keserim
Benim kendi dusunceme gore ben senin yaptigini harbiden dsha mantikli buluyorum. Bi hoca vardi ismi nuri idi bi ona bakmak lazim ben onu begeniyom
Yasar nuri özturk
Bi bakim
Bak haber ver
Muhtemelen bu ya
Ama dinleyecek hic halim yok acim
Bende
Sizin kacta iftar ilk kimin bitrrse baksin anlatsin
Zaten imkanı olan gidiyor. Giden de fakir fukara sevindiriyordur
Direkt gitmek scama din tüccarlığı bu
Kim yapıyor bu tuccarligi
Sence bi düşün bakim
Düşündüm
Belli
Boş yaptığını anladım.
İşin garip tarafı bu hesabı hep ateistler yapıyor.
Anlamadım ne demek istiyon
@Zorbeaga Allah şükür ben her zaman sorgularım ve dinimin emri ztn
@Zorbeaga Ben kıza yürüyordum. Sana yürümem için mi araya girdin?
Pek sorguladığını zannetmiyorum.. Şimdi sana anlatmaya başlarsam kaçacak delik arayacaksın..
Tm B
Tm ab
Sana yürümüyorum artık şu maydanoza yürümeye karar verdim.
Kabede hacılar birbirini skyor gerek yok gitmeye sokaktaki köpeği doyur daha çok sevap alırsın
Olm jjjdbdhgs
iPhone parası
Mal aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?