Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 27 milyon öğrencinin olduğu Türkiye’de Cuma namazlarına gelen öğrenci sayısının toplamda bir milyonu geçmediğini söyledi😁

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 27 milyon öğrencinin olduğu Türkiye’de Cuma namazlarına gelen öğrenci sayısının toplamda bir milyonu geçmediğini söyledi😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ateistim. tanrıya inanmıyorum.
Bunu yapan sizlersiniz aptal siyasal islamciliginiz bu milleti dinden muslumanliktan soguttu. Orta cagin hristiyanligi bugun 21. yuzyilda Turkiyedeki muslumanlikla es degerde ornek aldiginiz İranla Suudi arabistan beter olun.
Dinden soğutmuş gençleri senin kitabın yokmu insan davranışıyla dinden soğuyorsun. İşine gelen canının istediği şeyi yapınca soğumuyorsun. Bari canım istemiyor de dürüst ol.
Hutbeleri siyaset meydanina cevirenler kimlerse musebbibi onlardir.
Temsil muhimdir. Sevdirmek, isindirmak buna uygun yasamak, hassas davranmak... gencler kimi ornek alsin.
ya sanane mk sananeeee sana mi kaldi camiye gelen ogrenci sayisini saymak.. allahla kullari arasinda olan seye sen niye yorum yapiyosun mk
Milleti camiiden ve dinden soğuttular. Büyük bir başarı cidden. Ateistlerin yapamadığı başarıyı kendisi başardı.
Sınav haftasında yeniden saymasını öneririm✍🏻
Sizin gibi hırsızların arkasın da saf tutacağıma cehenneme giderim
Hocam dinden soğuttuğunuz için olabilir mi? hiç bu açıdan baktınız mı?
Türkçe kuran okudum Deist oldum o yüzden. 😂
Milleti dinden imandan elbirliğiyle soğuttuğunuz için olmasın..
1 milyonu bulamayan da var
Dindar ve kindar nesil istedikleri için olabilir
Çunku aklı olanları dinden soğutuyorsunuz.
Cuma vakti KS deler Bakan Efendi çünkü
Ayy herkes de dinden soğuttu yazmış, şaka mısınız siz pardon? Siz siyasilerin kulu musunuz? Onlarla araniz kötü olunca dinden soğuyorsunuz. Allah'a inan bir insanın böyle saçma sapan bahaneleri olmaz. İşime gelmiyor, nefsime ağır geliyor namaz kılmak, deyin de olsun bitsin.
Neden kiza tepki verdiniz anlamadin?
Her yerde siyaset yapmanızda bıkmış olabilirler