Evlenmeyi düşünüyorum mesleğim askerlik kadın tarafından nasıl bakılıyor malum şartlar koşullarımız kötü
3 ay
Cevap
3Cevap
zordur
Maaş güzel olduğu için gerisi sorun edilmiyor rahat ol
Göreceli maaş bekarken yetmiyor
Asker eşiyim zorluğu eşimin yanımda fazla duramaması çocuklarımı tek başıma büyütmek zorunda kalmam oldu
zorunlu görevleri tamamladıktan sonra aynı şehirde yaşıyorsun örnek Ankara'da görev yaşpıyorsa tayini cıkmayana kadar gunduz askerıyeye gıdıyor aksam eve sadece nöbetcı oldugu zaman gece kıslada kalıyor
Bizimde çalışma 24 24 çok evde durulmaz tabi
Rütben ne
uzm cvs
dostum bir soru soracağım. istifa etmeden önce de dikkatimi çok çekti uzmanlar neden özellikle bizden subay klasmanından nefret ediyordu? gerçi üst rütbeli komutanlarım da uzmanlara pek iyi davranmıyordu ama ben iyi olmaya çalıştıkça benimle de araları hep açıktı. çok sevdiğim mesleğimden istifa etmiştim. şu an emekli olan bir pc yüzünden.
bende subay olmak isterdim 1 yıl dişimi siksam subay olarak yapacaktım belki de bu mesleği, subaydan neden nefret edilir teşkilat subay kurumu gibi davrandığı için subaydan başka rütbeyi rütbe olarak görmedikleri için
evet kindar olan üst rütbelilere şahit oldum. Kurmay albaya diklendim aynı akşamın sabahında nöbet değişiminde kışla nöbetçi amirine şikayet etmiş oda görev tesliminde E. yav şikayet etmiş ben de dedim ben cok mu büyük birisiyim de taa nereye şikayet edilmiş meğerse geceden rapor tutmuş savunmam istenmiş te ben savunma yazmamışım haberim yok. Haklı çıksam da üst her zaman haklı gözüyle sürgün inanmayana da kanıtlarım zaten. yok ırak yok suriye derken libya dediler görevlendirmede annem hasta raporu sunmama rağmen kabul edilmedi.
Jandarmayım ben karaya bulasmazdim asla
Doğuda mı batıda mı görev yapıyorsun
o formayı çıkar en az yüzde 50 sı kötü niyetli hemde birbirimize birlikte görevli olduğumuz kişilere. jandarmayı bilmem ama nereye gittiysem arkadaş bütün uzmanlar mı eşini aldatır ya bir tanesini de aldatmayan görmedim valla hepsi de hikaye anlatır gibi anlatıyorlardı :)
neyse araya girmeyeyim siz konuşun serdo hayırlı görevler kardeşim. eski üsteğmenden selamlar
Batıdayım ama sınır karakol mahrum bölge olarak geçiyor
bir ilçenin beldesinde
Eş aldatma olayına katılmıyorum dosdum karakolda çok evli adam varda herkes işinde gücünde sadece rütbenin adı çıkmış
En azından paran var. Al bir Civic bul bir hemşire bak keyfine ya.
Hemşire ile mach olmuyoruz öğretmen lazımmış ben jandarmayim
Jandarmaysan paramedik iyi olur sana
Bilmiyorum belki
hikaye hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Askerlik zor bir meslek, bunu kabul ederek başlamak çok kıymetli 💙 Senin işinde belirsizlik, tayin, özlem var. Her kadın buna aynı bakmaz. Güçlü, sabırlı ve paylaşımı seven bir kadın bunu gururla taşır 🇹🇷 Ama güven, iletişim ve duygusal yakınlık olmazsa mesafe yorar. Sen kalbini açık tutarsan, yanında yürüyebilecek biri mutlaka çıkar 🌿✨