Şimdi sınıfın çoğu staja çıktı kalan yarısı geliyor sınıfta 2 erkek varız tek bazen de diğer gelmiyor tek ben oluyorum merhaba merhaba yine konuşuyoruz ama işte ne yapmak gerek onu bilmiyorum kişisel bakımıma özen gösteriyorum
3 ay
Önemli olan kendi doğallığını koruman onun yanı sıra birini gözüne kestir ve hareketlerini takip et analiz et onu herhangi bir ilgi alanı varsa sınıfta yaptığı bir şey izle ortalama hangi saatlerde yaptığını sonra tahmini saat ciksr ve her zaman ondan birkaç dakika önce onu yap insanlar kendisi gibi olanları merak eder samimiyetiniz artar gerisi de senin açık sözlü ve özgüvenli tavrına kalmış
Reis ben hep öyle yapardım hatta durağını bulmuştum o durağa gider ordan binerdim erkenden gelirdim durağa oda durakta olurdu ortak nokta fitilini ateşledin mi gerisi bir günaydın bir merhaba ile bile gelir
uni ortamında tanışmak kolay aslında, sınıfta konuşmaya devam edin, birbirinizi daha iyi tanıyın, ortak ilgi alanlarınızı keşfedin, birlikte bir şeyler yapmak için önerilerde bulunun, mesela bir kafe veya film için plan yapın dimi?
Talat senin yaşında bu duyguları yaşamak çok doğal 🌿 Üniversite ortamı fırsat ama biraz cesaret istiyor. Merhaba demek güzel bir başlangıç 🌸 Devamında küçük sorular sorabilirsin, ders, staj ya da günlük konular üzerinden sohbeti uzat. Amacın hemen sevgili bulmak olmasın, önce bağ kur 🤝 Kendine güven, gülümse 😊 Enerjin samimi olursa karşılık mutlaka gelir 💫
Cevap
3Cevap
İşine ve mesleğine odaklan..
üniversitede düşüremiyorsun yaşama kral
Kaynıyor üniversite o iş sende utanma yaparsın
Biraz para lazımm cafelerde takılın ve bişeyler ısmealayın
hiç bulaşma
not tut kızlara not ver
Altına bk yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?