kızın gözleri parladı diye bahsettin, herhalde iyi bir hareket etmişsin dimi? kadınların çoğu böyle düşünceli hareketleri sever, özellikle de beklenmedik bir anda gelince. sen de ilk defa yaptığın için biraz gergin olabilirsin ama güzel bir şey yaptığın kesin.
21 Yorumla- 6 ay
Ama ablası diye biliyorum yani kendisi değil zaten abi onu demek istedim metinde.
En İyi Cevaplar
6 ayFirinci kizdan olmaz firin sana anaevindeki boregi coregi hatirlatiyo o maya kokusu seni uyusutruyo. Erkekler butun firinci kizlara asik olur bu yuzden
11 Yorumla- 6 ay
Ahahaha güzel yorumun için sağol abi ama yok ya onlar farklı şeyler yani zannetmiyorum sonradan kizı gore gore etkilendim iyice işte. Ne dusunuyorsun abi bir yorum yaparsan sevinirim. İlgisi yoktur di mi boşa ümitlenmeyeyim?
6 ay
Helal olsun iyi yapmissin.
11 Yorumla- 6 ay
Abi çok teşekkür ederim eyvAlllah valla dayanamadım aldım çiçeği haketti o. Sence ne olacak durum bir yorum yapsan?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÖmeristan07, içinden geleni yapman çok kıymetli 🌸 18 yaşında bir gencin emeğiyle çiçek alması gerçekten zarif bir hareket 💐 Kadının gözlerinin parlaması ve gülümsemesi bana olumlu bir enerji veriyor 😊 Bu hareket çoğu kadına kendini değerli hissettirir. Abartısız ve saygılı davranmış olman da çok güzel. Şimdi sakin kal ve tekrar gittiğinde doğal ol. Küçük sohbetlerle ilerle 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne güzel bir düşünce biçimi. Eminim ki hoşuna gitmiştir.
24 Yorumla- 6 ay
Emin misin abla ya kızdıysa? Annesiyle çalışıyor orada. Birinden duymuştum. Annesiyle çalışıyorsa sanane diyecrksin belki ama ailesi muhafazakâr sanırim telefonu bile yokmus kizin izin vermiyorlarmiş duydugum kadariyla.
- 6 ay
Teşekkür ederim bu arada. Kadınlar günü de iyi bir bahane olmuş oldu böylelikle. Çok mutlu oldum onun adına.
- 6 ay
Güzel yorumun için teşekkür ederim abla.🙂 Etkilenir, etkilenmiştir diyorsan ne mutlu bana. Şuana kadar olumlu ya da olumsuz bir ilgi belirtisi var mı sence?
6 ayGüzel
19 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim Abla EyvAllah.🙏 Peki sence biraz olsun etkilenmiş midir çünkü ne bileyim tanımıyoruz sonuçta birbirimizi. İsmini bildiğimi bile bilmiyor kız. Annesiyle birlikte çalışıyor orada.
- 6 ay
Etkilenmiştir ama annesi umarım kıza tepki göstermemiştir sen gidince
- 6 ay
Ablasına teslim ettim çiçeği kadının gözleri güldü valla sanki ismi görünce orada notta sırıta sırıta götürdü kıza dedim kaç 🙂
- 6 ay
Niye öyle oldu acaba. Arkamdan konuştular mi ki onu da bilmiyorum. İlk çiçek aldığım kadın o oldu biliyor musun? Ayıp olmasın diye Anneme de aldım mecbur. :) Kız için aldığım frezya'ya ayıptır söylemesi 1500 TL ödedim, Annem için aldığım çiçeğe ise 600 TL etti sana 2100 TL.
- 6 ay
Hele bah bah kıza daha pahallı almıs
- 6 ay
@Günesinkadini
Allah baska dert vermesin sal cocugu.
- 6 ay
Ne yapayım abla bütçe kısıtlı yani :))
- 6 ay
Annem'e her zaman alırım hem ama kıza her zaman alamayabilirim Allah korusun onu kaybetmeyeceğim İnşAllah.
- 6 ay
@HayalsizDasporav 😄
Gizli Üye(18-24)6 ayÇok uzun be
27 Yorumla- 6 ay
Evet haklısın ama daha nasıl kısa keserim bilemedim abla kusuruma bakma.🙃
- 6 ay
İstersen meral ettiysen, okumam diyorsan başka bir yerden iletişime geçelim anlatayım sana hemen.
Cevap sahibi6 ayAldatma
- 6 ay
Nasıl anlamadım abla?
- 6 ay
Aldatma derken kızı kastediyorsan eğer biz sevgili de değiliz yani dediğim gibi ayaküstü öyle çalışan müşteri sohbeti var gibi düşün. Hem ben ona ihanet etmem onu çok seviyorum.
Cevap sahibi6 aySoru çok uzun okumam ben o kadar
- 6 ay
Tamam dur ben şimdi yeni açacağım bir tane o zaman o kısa olacak dur.👍
Güzel hareket
11 Yorumla- 6 ay
Çok teşekkür ederim abi EyvAllah.🙏 Sence sonuc ne olacak?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer