Hoşlandığım fırıncı kıza Kadınlar Günü için çiçek almak nasıl bir hareket, kadınlar bunu nasıl yorumlar?

SelamunAleyküm hayırlı geceler cümleten. Bu arada bütün kadınlarımızın geçmiş Kadınlar Günü'nü kutlarım biraz vakit geçti ama olsun. Şimdi benim seneler boyu gittiğim bir fırın var Annem de Babam da oraya gider yani birlikte gideriz işte. Neyse benim orada etkilendiğim şurada sadece birkaç aydır çalışan bir kız var kız Özbekistanlı yaşıtımdır muhtemelen. Çok tatlı güzel bir kız Maşallah Allah'ım korusun Nazarlardan saklasın Rabbim onu. Geçen ay dayanamadım ve sohbet açtım kendimce dedim ki nasılsın o da dedi; iyiyim biraz gribim aslında sonra 2. sohbet açışımda ise; iyiyim dedi ama bu sefer beni de sordu şaşırdım tabii. Son gittiğimde de kendisi sordu hoş geldin nasıl gidiyor dedi ben bir şey demeden ki demeyecektim de zaten bakalım ne yapacak diye. Aklıma Kadınlar Günü gelmişken çiçek almak geldi kendi emeğimle kazandığım parayla ona bir çiçek aldım (frezya) gittim fırına rastgele bir şey almam lazımdı simit aldım onu göremedim sonradan gördüm arkada bir yerdeydi kasada da ablası diye bildiğim abla vardı şansıma dedim fırsat bu fırsat hemen gittim ödemeyi yaptım ve dedim ki; dün Kadınlar Günü'ydü, ben de bunu almak istedim dedim koydum tezgah'a. Kadının gözleri parladı ve kime dedi diye hatırlıyorum dedim ismi yazıyor zaten orada baktı bakar bakmaz da sırıta sırıta götürdü çiçeği ben de hemen hızlıca oradan uzaklaştım gittim bir daha da gitmedim bir iki gün zaman geçsin diye. Çikolata da not da eklettirmiştim hatta. Evet iyi mi yaptım ne yaptım bilmiyorum ilk defa yaptım bunu. Kusuruma bakmayın çok uzun olmuş uzun olsun ama detaylı olsun istedim tekrar laf anlatmak istemedim İnşallah güzel anlatabilmişimdir. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden sağ olun hayırlı geceler dilerim🙏🙃

Güncellemeler
3 ay
Biraz yoğundu onu gördüm o da beni gördü bir şey söyleyebilir miyim dedi gülümseyerek bende evet tabi dedim geçen gün bana çiçek göndermişsin galiba dedi. Ama konuşutken hep yüzume bakti be kafasini sağa ya da sola eğdi hafiften niye öyle yaptı anlamadim dedi ki; bir daha öyle bir şey yapmazsan sevinirim.
Güncellemeler
3 ay
Sevmiyor işte belli. Ama belki ailesinden dolayı da öyle demiş olabilir.
Hoşlandığım fırıncı kıza Kadınlar Günü için çiçek almak nasıl bir hareket, kadınlar bunu nasıl yorumlar?