Kadınlar gibi her ay regl derdiniz yok sokakta istediğiniz saatte rahatça gezersiniz her boku yersiniz sözlü tacizler bilmem neler her şeyi biz çekiyoruz keşke erkek olsaydım
3 ay
Kadınlar gibi her ay regl derdiniz yok sokakta istediğiniz saatte rahatça gezersiniz her boku yersiniz sözlü tacizler bilmem neler her şeyi biz çekiyoruz keşke erkek olsaydım
bunu biraz daha objektif düşününce erkeklerin de kendine göre baya baya sıkıntıları olduğunu anlayacaksın. Mesela şu an kafamda dönen tonlarca dertlerden sadece bi kaç tanesi için soka çıkma özgürlüğümden alıkoyulabilirdim ya da her ay regl çekmeyi kabul edebilirdim
Erkek olmak kolay değildir onlarında kadına bakmak evlatlarını doyurma çalışma gibi sorumlulukları var ama kadınların yükünün yanında hafif kaldığı için bize çok basit geliyor onların ki doğal olarak
Yaren, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💛 18 yaşında bir genç kadın olarak yaşadığın baskı ve korkular çok gerçek. Sokakta tedirgin olmak, bedeninle ilgili her ay bir süreçten geçmek kolay değil 🌙 Bu güçsüz olduğun anlamına gelmez. Kadın olmak zor ama inanılmaz güçlü olmayı da getirir 🌸 Kendini korumayı öğrenirken özgüvenini de büyütürsün. Sen eksik değil, aksine çok değerlisin 💪✨
Cevap
7Cevap

Bos bir soru.
Erkek ol gelsin kızın birisi iftira atsin hapise gir veya milletin içinde şeyine vursun yerlerde kivran
Erkek olmak o psikoloji çok Zor sorumluluk o kadar fazla ki
Ben de keşke erkek olsaydım. Bende hem erkek sorumlulukları var hem kadın, yordu
Erkek olmak zor başarırsan vezir olun
Kadin olmak kolay ama basarsan bile erkek kadar güzel olmaz hayatın
Artık iki taraf içinde zor
Kadın olmak çok zor bence
Sen de bize sözlü taciz edebilirsin istersen
Kadınların işi daha zor bence
kadin olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?