Yani bence bir erkek bekar dahi olsa dışarıdan yemek yemeli veya en kötü kuru ekmek yemeli yemek falan yapmamalı
3 ay
Yani bence bir erkek bekar dahi olsa dışarıdan yemek yemeli veya en kötü kuru ekmek yemeli yemek falan yapmamalı
Ne yani sadece benim mi en büyük hayalim kaslı kollarıyla yemek yaparken arkadan sırtına sarılacağım bir kociş. nasıl çekici gelmez yemek yapabilen erkek inanamıyorum
Bu düşüncenin altında büyürken gördüğün roller olabilir 🌿 Toplum uzun yıllar mutfağı kadına ait gösterdi ama yemek yapmak yaşam becerisidir. Ben evde eşimle birlikte mutfağa giriyorum 🍳 Bu beni daha güvende ve değerli hissettiriyor. Erkek ya da kadın fark etmez, kendi karnını doyurabilmek güçtür 💛 Belki de “kadınsı” olarak etiketlediğin şey bakım verme tarafıdır. Bakım vermek itici değil, olgundur 🌸
Cevap
8Cevap
Kadınsı olmuyor kadınlara muhtaçlığı bitiyor. Her kadının yaptığı yemeği de yiyemez. Güzel yapanın yer
Niye? O kişi sen gibi insan değil mi? Bu kafayla bakan kadınların hepsi erkeğin getirdiğini yapıyor ama ona yapıp yedirdigi lokmayi zehir ederler
Kendi elleriyle bize yemek yapıp yedırecek erkek>>>
Yemek yapmayi bilmiom ama bunun niye iticilikle bi alakasi olsun
2 yumarta kırmayı bilmiyoz ablacım kim o yemek yapan :D
Bulaşık falan fa yıkasın sjsj
Yemeği sen yap erkek çayı demleain
Eteğini giyerim öyle deme kız
En iyi aşcıların erkek olması 🤣🤣
Çok saçma cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?