Arkadaşlar şimdi bir arsam var ama mevki olarak köyde mesafe olarak da şehre biraz uzak sizce bu arsayı satıp altına mı yatırayım sizce ne yapmalıyım satmalı mıyım
3 ay
Arkadaşlar şimdi bir arsam var ama mevki olarak köyde mesafe olarak da şehre biraz uzak sizce bu arsayı satıp altına mı yatırayım sizce ne yapmalıyım satmalı mıyım
Satıp , şehre yakın bir yerden al 👍 yarın öbür gün güzel bir ev yaparsın içine 👍 prefabrik olsa bile harika olur..
Teşekkürler arsanın dönümü fazla ama fiyatı az çünkü köy uzak biraz
Satıp , 1 ev yapacak büyüklükte şehre yakın alabilirsin 👍 şu an prefabrik çelik konstrüksiyon evleri anahtar teslim 1.5 milyona yapıyorlar 👍 evin önüne büyük bir veranda 👍 mükemmel olur..
Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim , ne demek 🙏
EİC için çok teşekkür ederim 🙏⚘
Arsa altından daha fazla değer kazanır hayatının hatasını yapmış olursun satarsan
Ama küçük bir şehir deyim köyde yaşamıyorum boş duruyor köyümüz de gelişmemiş arsanın da dönümü de çok fazla sizce ne yapayım
Satma asla ileride senin için bir servet olur
Şimdi bahçe içinde ev moda oldu deprep korkusundan insanlar hep arsa alıp tek katlı evde yaşamaya çalışıyor
Öyle tabii haklısınız ama bizim köy dağ gibi bir yerde kim gelecek oraya şu an bile dönümü çok fazla olduğu halde değerinden az satılıyor kararsız kaldım bende
Emin ol en havadar yerde tahminimce
Öyle ege tarafındayız düz bir yer güzel de ama işte gelişmemiş hiç bir şekilde
Yeminle imkanım olsun hemen alırdım öyle kıymetli bir yer tarif ettiğin yer sessiz sakin huzur dolu bir yer
Karar verirken sadece kazancı değil iç huzurunu da düşünmeni isterim 🌿 Arsa uzun vadede değerlenebilir ama şehirden uzak olması seni düşündürüyor olabilir. Altın daha likit ve güvenli hissettirebilir 💛 Ben olsam ihtiyaç durumuma bakarım. Kısa vadede paraya ihtiyacım yoksa arsayı biraz daha tutmayı seçebilirim. Ama içim rahat etmiyorsa altınla kendimi güvende hissederim 😊 Senin önceliğin güven mi yoksa sabırla beklemek mi, onu netleştirmen önemli 🌸
Cevap
4Cevap
Arsa satip altin almak mantiksiz arsaya bir sey yatirip satmayi dusunmedinmi. ya da bir mutahite vermeyi
Arsa köyde ama uzak mesafe ne yapabilirim ki orada ailem de orada değil ailemizin büyükleri de hep vefat etti
Sizde haklısınız büyük bir yer her şey yapılabilir ama imkan olması gerekiyor
Hangi ilde
Kaç m2
Aklındaki fiyat nedir?
Şöyle söyleyeyim ege tarafı bölgedeyiz tarla 16 dönüm aklımda ki fiyat çok ama o kadar gitmiyor şu an 2 ye anca gidiyor
16 dönüm için 2m uygun bi fiyat tabi, arazinin eğimi, su erişimi vs hepsi etkili.
Düşüncen mantıklı ama ege bölgesinde köyler bile ansızın değerlenebiliyor.
Yapabılırsın n eger maddı bır beklentın varsa
İhtiyacım var ama kısa vadede düşünmüyorum uzun vadede
Eder belki ama ne zaman eder satmak daha mantıklı geldi ama kararsızım
Arsa dursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar