Ne tavsiye verirsiniz bana?🥹?

selam herkese, benim 3 lü kiz arkadaş grubum vardı,1 ay önce onlarla arkadaşlığımı bitirdim çünkü bana haksizlik yaptılar üstelik kendileri benimle soğuk olmaya başladı bende en sonda iletişimi tümden kestim. Şimdi başka bir kiz en yakın arkadaşım ve onunla vakit geçiriyorum. Ama sorun şu ki eski arkadaşlarim (o 2 kiz) siniftan başka 3 kizi yanlarina aldilar ve 5 li oldular gruplari var, Ama kizin biri (bir zamanlar en yakinim olan kiz) sürekli bana inat yapıyor herşeyi bana sataşmaya çalışıyo istiyo ki canim yansin, bana demek istiyor ki bak biz 5 li geziyoruz ama siz 2 niz yalnizsiniz. çünkü şu an yanimda olan kizla pek muhattap olmuyorlar hoşlanmıyorlar. Yani ben onlar bana haksizlik yaptilar beni ağlattilar mahv ettiler beni resmen bunlar yetmezmiş gibi bana inat yapiyorlar, bana baka baka bağırarak konuşmalar, laf sokmalar, gözüme gözüme birşeyleri sokmalar, diğer kizlarla sanki 1 yildir arkadaşmiş gibi davranmalar nebiliyim gereksiz. Birde o diğer 3 kizda bana soğuk davraniyorlar ama nedenini bilmiyorum. normalde onlarla da iyi anlaşiyordum, şu 2 kizla iletişimi kestikten sonra benimle böyle davranmaya başladilar. Benimle komuşmamaya çalışıyorlar kendimi kötü hiss ediyorum naptimki ben onlara? sizce neden böyle? nasil görmezden gelirim bunlari? Hiçbirşeyi takmamak istiyorum ama herşeyi gözüme soka soka yapıyorlar bana biraz tavsiye verin🥹
Ne tavsiye verirsiniz bana?🥹?