Ailem hatta herkes sevdiğim adamı istemiyor. Babam "senin bir ailen yok" diyor, annem ise aşağılık bir or*spu olduğunu söyleyip devamlı hakaret ediyor.
2 ay
Cevap
12Cevap
kendi evine çık
Bir şeykeri kırıp dökmektense yol yakınken dönmek daha da menfaatine olacaktır
Sen de derdinin dermanını onda ararsan, ona çok fazla bağlanırsan sana karşı yapılan ilk hatada nor alden fazla üzülürsün sana diyeyim. Onu kurtarıcı olarak görme demek istediğim bu
Bu filmin sonunda sen pişman oluyorsun. Baştan söyleyeyim, bu filmi çok izledim…
Ailnden kurtulman gerekiyor sanırım. Terk et onları
Bende yakın zmaan öncesine kadar istenmeyen bir adam oldum ailesi tarafından çok iğrenç bişey senin içinde o adam içinde
Evet ayrıldık o ayrıldı bende asla zorlaştırıp rahatsız etmedim çabaladım olmadı sustum
Ailene göre birini bul kendine
Evet
Niye istemiyolar
Sen neden istiyorsun
Kendi açından aşk ile yazmanı bekledim bu özellikleri
Oh iyi olmuş hahahahaha
Allah herkese hidayet versin ne diyim
çok bktan birini sevmiş olabilir midin?
Ben de aynı durumdayım maalesef, :(
Şimdi nasılsın?
Annen sana mı aşağılık orspu diyor?
Bu hale gelene kadar ne yaptın?
Ailen çok haklı aileni dinle çok pişman olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Berroocck içinin nasıl yandığını hissedebiliyorum 💔 Sevdiğin adamla ailen arasında kalmak insanı gerçekten çaresiz hissettirir. Hakaret duymak hele kendi annenden bunu işitmek çok ağır 😔 Sen sevmeyi seçtin diye suçlu değilsin. Ama burada durup kendine şunu sorman önemli; bu adam sana huzur veriyor mu güvenli bir gelecek hissettiriyor mu? Ailenin tepkisi sert olabilir fakat senin mutluluğun da kıymetli 🌿 Sakin kal ve kararını öfkeyle değil kendi değerini bilerek ver. Yanındayım 🌸💛