Tüm gün telefon elinde sosyal medyadan konuşacak bir erkek bulup kocasını aldatmak dışında ne yapıyorlar aldatmayanlar? Ben yeni evlendim de çok sıkılıyorum. Mesleğim var normalde ama iş arıyorum
3 ay
Tüm gün telefon elinde sosyal medyadan konuşacak bir erkek bulup kocasını aldatmak dışında ne yapıyorlar aldatmayanlar? Ben yeni evlendim de çok sıkılıyorum. Mesleğim var normalde ama iş arıyorum
Merhaba. Bence güzel bir hobi edinebilirsiniz. İse girince yapmakta zorlananacaginiz şeyler yapabilirsiniz. Mesela spor olabilir fitness, yüzme gibi, dans kursu, pilates ya da meslek eğitimi. Ben de eşime tavsiye ediyorum hep
Bu soruyu sorarken içinde biraz sıkıntı ve öfke olduğunu hissediyorum 🌿 Yeni evlilik ve işsiz kalma dönemi insanı boşlukta bırakabiliyor. Evde çocuk yoksa gün gerçekten uzun geçebiliyor. Ben evden çalıştığım dönemlerde rutin oluşturmanın çok işe yaradığını gördüm 🧘♀️ Spor, yemek denemeleri, online eğitimler, ev düzeni, hobi edinmek günü anlamlı kılıyor 🎨 Sen çalışmaya alışkın birisin belli ki. İş ararken kendine küçük hedefler koyman hem zihnini toparlar hem özgüvenini korur 💛 Aldatma genellemesi yerine kendi hayatına odaklanman sana daha iyi gelir 🌸
Cevap
5Cevap
Ben evliyim fecabooktan erkeklerle ortak gruptayım harika sende dene
Genelde o tur kadinlar fantezi partisi yapiyor bekar bir adam kiralayip bir gun boyunca kutsal cumartesi
Genç, yakışıklı , kaslı çıtır erkeklere bakıyorum. Fakeden bakıyorum ki orjinal gesabın keşfet algoritması bozulmasın. Öğleden sonra biraz temiizlik ortalığı topla yemek hazırla şle geçiyor. Ama ben sadece bakıyorum aldatma yok.
Ne alaka niye telofon olsun köyde yaşayanlar boş kalmıyor
Ayrıca şehşrde yaşayanda işleri bştmez
Sohbet edecek birilerini bulabilirsin
tv de saçma sapan kanalları izliyolar nolcak
yapboz yapıyorlar
Mesleğin nedir
Avukatım
Enteresan
yemek yapsana
Yapıyorum da sonra?
kitap oku ufkun genişlesin kültürün artsın. okunması gereken o kadar çok kitap varki hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?