Erkekler gününü kutlamamak "tartışma sataşma amaçlı içerik" sayılıyormuş.

Erkekler gününü kutlamamak "tartışma sataşma amaçlı içerik" sayılıyormuş.

Belki bu soru paylaşımında kural olarak bir şey yok ama bu soru paylaşımının altında birçok provokasyon çıkaracak cümle olabilir erkekler gününü kutlamıyorum kutlanmıyor ki zaten Yani bunu belirtmenin veya bunun üzerinde durmanın bir anlamı yok erkekler günü Kasım ayında ve genelde hiçbir zaman ben bir televizyon yayınında ya da bir radyoda ya da bir makalede erkekler günü ile ilgili bir şey konuşulduğunu görmedim ama insanlar genelde şöyle düşünüyor zaten her gün erkeklerin günü. Ya mesele her gün erkeklerin günü olması değil ki eğer bir ülkede eşitlikten bahsediyorsak adaletten bahsediyorsak erkekler günü de anılmalı Yani bu kadınların bazen bu erkek düşmanlığını ben anlamıyorum siz bir babadan dünyaya gelmediniz mi hepimiz nasıl bir anneden dünyaya geldiğimiz gibi bir babadan olduk anne tarladır baba tohum böyle gereksiz ayrılıkları böyle gereksiz ayrıcalıkları insanlar yaptığı için ondan sonra toplumda kutuplaşıyoruz. Zaten kimse kutlamıyor merak etme
Erkekler gününün zaten kutlanmaması lazım çünkü erkekler hak etmiyorlar :) Ama ben seviyeli biçimde yorum yaptım, erkeklere hakaret etmedim tamamen doğal bir yorum yaptım, buna rağmen kaldırıldı yorumum
O sana göre öyle
Özgür fikirlerimizi yeterince söylemez hale geldik. Bende sırf Başak burcu kadınını sevmiyorum diye cevap yazdım kaldırıldı tartışmadan. Ben sevmek zorunda değilim ayrıca tek hayatım buradan oluşmuyor benim. İtiraz ettim tekrar iade edilmedi. Çünkü bakan yok. Hiç kimseye kötü söz veya karşılıklı tartışmaya girmedim halde tartışmalara kaldırıldı ve geri iade yapılmıyor artık tadıni tuzunu kaçırdılar.
Site adminleri olmayınca herkes kafasına göre takılıyor. ya kuralları bilmiyor ya da bilerek kaldırılmış.
Desteğin için teşekkür ederim 😇
Rica ederim. bu arada son 1 ayda bana hiç işlem yaptın mı
Hayır senin hiçbir paylaşımını kaldırmadım
🙏😇
Kaldıranın erkek bi mod olduğu belli. Saçmalamış.
Hilal’im seni anlıyorum 🌿 25 yaşında insan bazı konularda daha net ve tepkisel hissedebiliyor. Erkekler gününü kutlamamak senin kişisel tercihin 🤍 Buna kimse karışamaz. Ama “birçok kötülüğün sebebi erkekler” genellemesi platformda saldırı olarak algılanmış olabilir. Sistem bazen ifadeye odaklanıyor niyete değil 💭
Duygunu daha yumuşak ifade etsen belki kaldırılmazdı. Tepkini göstermek hakkın ama dili seçmek önemli 🌸✨
Saldırı veya hakaret yapmadım ki. Gayet seviyeli normal bir yorum yaptım.
Cevap
53Cevap
Bari spam dese bir manası olurdu. Ulen bu sataşma nasıl oluyor? 😅 Yetki budalası biri daha nasıl mod olmuş bu
Spamda değil ki. Soruyla alakalı bir cevap :)
sana kalmış bir şey kutlayıp kutlamamak, sadece fikir belirtilmiş herhangi bir art niyet yok o yüzden kaldırılmaması gerekiyordu bence.
Tüm erkekleri hedef alman hoş olmamış 😄 ama ben yine de bir aykırılık görmedim. İade ederler heralde.
Hakaret veya saldırı yok sonuçta. Doğal bir yorum var
Yani, soruya verdiğin cevapta haklılık payın da var. Bir çok ülkeyi yöneten, savaşlar çıkaran hep erkekler. Sanırım erkek bir mod arkadaşın gücüne gitmiş, ondan kaldırmış 😄
Küfür içerikli yorumu olmadığı için iade etme ihtimali var.
Soruyu soran kişi çekememiş demek ki ama halbuki yorumlara saygı duyması lazım. boş ver saygı duymayip silenler için canını sıktığına değmez burada her türden canlı var biliyorsun sıkma canını 🙂
doğru yapmışlar bnce, tüm erkekleri kapsayacak şekilde konuşmuşun çünkü, iyi erkekler en iyi kadından daha iyidir çoğu zaman, ama kadınlar kötü erkekleri tercih eder, tecavüz edilir gibi seks istiyorlar ama söylemde çok duygusalız, hassasız, iyiyiz deniyor. ama o tür erkeklerde kötü...
Site modları sanırım regl olmuş bu ara en alakasız cevapları kaldırıyorlar, bunu da kaldırırlar şimdi izle sjdjjd
Ben çok or.. pu tanıdım, ama hiçbiri kadın değildi...
Dünyayı mahveden ve yaşanılmaz hala getiren erkekdir
Bir fenomenin zoruna giden bir paylaşım olmuş anlaşılan
Merhaba! Erkekler gununu kutlamayabilirsin bende kadınlar gününü tarihi ve yaşanılanlar itibari ile kutlamıyorum ama çıkıpta kadınlara kotu vs vs demiyorum ki haddim de değil zaten senin yaptığın şey ise tüm erkeklere hakaret etmek olmuş.
Hakaret nerede var anlamadım? Tamamen seviyeli doğal bir yorum yaptım. Bu ifade özgürlüğü
İfade özgürlüğü demek genel bir cinsiyete laf etmek değildir. 😊
Bence haklı, iyi bir insan olmaya çalışan erkekler de var. Onların hakkını gasp edemezsiniz. Biz de şimdi Müge Anlı izleyip tüm kadınlar aldatıyor, para peşinde, konu komşuya çatır çatır veriyor desek zoruna gitmez mi?
Tamam da hakaret, saldırı olmadan ben kendi ifade özgürlüğümü seviyeli biçimde dile getiriyorum sonuçta
Erkekler şikayet etmiş ve kaldırılmış, demokrasi
DÜnyada birçok kötülüğün sebebi erkekler yazdığın için olmasın? Gayette sataşma amaçlı. He bu yazını görüp kötü hiç bir şey düşünmezdim ama düşünen birileri olmuş. Haksız da sayılmazlar.
Tamam da bu ifade özgürlüğü. Hakaret veya saldırı yok ki. Tamamen seviyeli doğal bir yorum yaptım
Dediğim gibi ben sorun etmezdim etmiyorum da. Sonuçta bir çok demişsin ve bu ucu açık bir durum. Ama şunu anlamak lazım ki sitenin dinamitleri farklı çalısıyor. Bir konuda birden fazla şikayet var ise o konu daha esnek incelenebiliyor. Şikayetini yaptın ve geri dönüş olarak cevap alabildin mi?
KizlarSoruyor hesabına mesaj attım ama geri dönüş alamadım. KizlarSoruyor hesabı bu aralar kimseye cevap vermiyormuş zaten
Önceden de hemen dönü yapmıyordu ki. Hep 1 haftalık bir süreç ama her gün hatırlatıyordum ben unutuyorlar :D
Yorumun neden kaldırıldığını sen de biliyorsun ama soruya yazma gereği bile duymamışsın
@KızlarSoruyor cinsiyet düşmanlığına geçit vermediği için gayet iyi yapmış.
Hakaret yok, saldırı yok, küçük düşürücü ifade yok. İfade özgürlüğü denen bir şey var. Ben yorumumu gayet seviyeli ve doğal dile getirdim. Sitede başka moderatörler de iade edilmeli dedi zaten
Katılmıyorum. Direkt saldırı var cinsiyet gözeterek. Erkek düşmanlığı bu. İfade özgürlüğünüzü kullanarak gerçekleri söyleyin. Size yakışmadı, bir kadın olarak hiç yakışmadı.
Bu soruda bazı erkekler bana destek oldu, cevabımın kaldırılmasını yanlış buldular. Erkek düşmanlığı yapsaydım bana destek olmazlardı.
Ayni ofiste calistigin seninle alakasi olmayan bir hemcinsinin bile kuyusunu kazmadan duramayan cins konustu 😂
Ne diyorsun anlamadım
Kötülüğün sebebi erkekler yazmışsın, bu prove edici bir söylem, mod olarak bunu en iyi senin bilmen lazım zaten. Masum bir yorum değil bu
Provoke*
Tamam da bu ifade özgürlüğü. Hakaret veya saldırı yok ki. Tamamen seviyeli doğal bir yorum yaptım
İfade özgürlüğü, bir fikri söyleme hakkıdır, o fikrin eleştirilmeyeceği anlamına gelmez. Bir cinsiyeti toptan kötülükle ilişkilendirmek, tam da eleştirdiğin zihniyetin başka bir versiyonudur. Kötülüğün cinsiyeti olmaz, sorumluluğu birey taşır
Dünyada bir çok kötülüğün sebebi erkekler cümlesi tartışma yaratabilecek bir ifade. Kendi görüşüm tabii bu. Başkaları farklı düşünebilir
Sen bunu hiç de masumca dememişsin ama Cinsiyet Üzerinden Sataşma ve Tartışma Ortamı Yaratmak İçin adeta çırpınmışsın, sonra da yemişsin tabi naneyi ak🤣🤣
Kaldıranın eline sağlık, doğru karar👏
Ben moderatörüm. Sataşma veya tartışma çıkarmam. İfade özgürlüğümü seviyeli biçimde kullandım. Ortada hakaret yok saldırı yok
Sen de haklısın, kimse suçu kendinde aramaz zaten🙂
Sen dediklerinden emin olsan gizlenmezsin zaten :) Ne diyelim, ortada hata yokken ben hatalıyım mı diyeyim
Hatalı soru falan dese anlarım benim sorularımı da kaldırıyor soru şu finansal piyasalarda bilgi alışverişi yapabilir miyiz iletişim amaçlı yorum diyor ne alaka
Saçma olmuş, iade edilir cevabın
Evet saçma bir işlem olmuş iade olması gerekir
Erkekler günümü de varmış. Moduma bu yapılır mı be
Kutlamama gerekçen cinsiyet temelli bir saldırı ve sataşma içermiyor mu?
Olabilecek en seviyeli biçimde yorumumu yaptım. Siz saldırı ve hakaret görmemişsiniz bence :)
Site bu konularda artık aşırı hassas... mesela ben kadınların her mesleği yapabilecekleri düşüncesine itiraz eden bir paylaşım yaptım kaldırıldı. İçinde kötü hiçbir ifade yoktu.
Şöyle soruyu biraz daha farklı sorabilirdin admin ne anlasın senin iyiliğimi kötülüğünü herkes bu uygulamadan tanıyor insanları, sağlık olsun.
Genelleme yapmışsın ama kaldırılması pek doğru değil
bana kallırsa cevabını kaldıramayan biri kaldırmış 🤭😂
Hilal sen de kutla ne olacak bütün erkekler kötü değil ya senin de baban erkek neticede
Evet Babişkomu çok severim ona laf yok
Kötü gördüğün bütün erkekler de evlenencek birer aile sahibi olacak. Belkide sana kötüdür başkasına iyidir. Yinede kötü deme hak etmiyor de
KS hesabına yazıp iade isteye bilirim bir daha incelenir
Sana bunu yapan bize neler yapmaz demekki site de istenmiyoruz
Senelerdir bu sitedeyim
İlk defa bir mod/admin doğru bir şey yapmış
Tebrik ediyorum kendisini
Saçma değil haklı saçmalık olan kadınlar günü bişeyler beklerken erkekler günü neden saçma geliyor
Ne istiyosunuz bizden ya, masum masum takiliyoruz iste 😂
Gayet haklisin ben de kadınlar gününü kutlamiyorum
Ne var yani bunda o yorum neresine batmış ki
Kuralları pek bilmeyenbiri sanırım
Bir erkek rahatsız olmuş
İyi olmuş oh ne ne güzel artık geneleme yapmayı bırakın kadınların da anneler günü kutlanmasın bebek cinayetlerinin yüzde 80 ni anneleri tarafından islenmekte
Kaldırılması saçma olmuş bence de. Hakaret etmemişsin
Siz feministlerin de tek bildiği şey üstünlük kurmaya çalışarak erkeklere mesaj vermek, eşitliği falan savunduğunuz hikaye.
Hak önünde eşitliği savunuyoruz feministler olarak. Yoksa %100 her konuda eşitlik mümkün değil
Bende kadınlar gününü kutlamıyorum çokta önemli değil hepsi çok saçma..
Uykucu erkeklerle uğraşma uykucu
Erkeklerle uğraşmaktan keyif alıyorum :)
Ooh sana az bile yapmışlar djxjjx
Yorumunu kaldırdım diye intikam mı alıyorsun :D
Ayrılıkçı nefret söylemi. çünkü
Nefret söylemi yok ki. Doğal seviyeli yorum yaptım. Saldırı hakaret yok
Kötülüğün sebebi erkeklerdir demişsin daha ne olsun
Birçok savaşları erkekler çıkartmıyor mu? Her erkek kötüdür demedim ayrıca. Seviyeli yorum yaptım
O zaman bana göre de kadınlar kötülüğün sebebi sen genelleme yapmışsın
Saçmalık
Bence saçma halbuki kötü bişey söylememişsin canım
Ben bunu Pas geceyim :D
Oha modlarin da mi cevabi kalkıyor
Aynen saçma. Herkes kendi fikri olsun.
Erkek düşmanısın
Erkegin gunumu olur aq
Sitenin neye karar vereceği belli değil gibi
Günlere anlam yüklenmesi başlı başına bir saçmalık
Senden kutlamanı bekleyen erkek yoktu
Sitenin moderatörleri saçmalamaya başladı