Aşk İlişkileri Sevgilime kadınlar günümü kutlamasını söyledim sen emektar kadın değilsin dedi. Bu dediği çok kırıcı değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bı işte çalışmıyor olabilirim ama bana değer verdiğini beni kadını olarak gördüğünü duymak istemiştim sadece. Güncellemeler+1 yıl Kadınlar günümü olacakti Sevgilime kadınlar günümü kutlamasını söyledim sen emektar kadın değilsin dedi. Bu dediği çok kırıcı değil mi? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu hödüklerle neden birliktesiniz? Sana saygı duymayan insana neden sevgili diyosun? 2 0 Yorumla
KaldırınOnuOradan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl kadınlar günü mü demek istedin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Ağır solcuymuş demek ki 0 0 Yorumla
balpetegim Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Tam bir odunmuş. 0 0 Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Seks yapıyosaniz emektar kadınsındır 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Haklı 0 0 Yorumla
pars2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Saygısız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu hödüklerle neden birliktesiniz? Sana saygı duymayan insana neden sevgili diyosun?
kadınlar günü mü demek istedin?
Evet evet
Ağır solcuymuş demek ki
Çok kırıcı olmuş gerçekten...
Tam bir odunmuş.
ayril gitsin
Seks yapıyosaniz emektar kadınsındır
Odunmus baya
Haklı
Saygısız