Bence benim kocişim evin hanımı gibi olsun. Çamaşırı bulaşığı yıkasın, yemek yapsın, ütü yapsın, çocuklara baksın. Benim maaşım eve de yeter ona da. Ben ona prensesler gibi bakarım
3 ay
Bence benim kocişim evin hanımı gibi olsun. Çamaşırı bulaşığı yıkasın, yemek yapsın, ütü yapsın, çocuklara baksın. Benim maaşım eve de yeter ona da. Ben ona prensesler gibi bakarım
Ev işi yapmanın rolle alakası yok ki zaten yapılması gereken şey maaş konusuna gelirsek orada ise eşitlik kavramı da olsa veya başka durumda olsa erkeğin kademesi güçlü olmalı ha kadın destek olur amenna ama erkek dsha güçlü olmalı
Bu düşüncenin altında nasıl bir hayat hayali kurduğunu hissedebiliyorum 🌿 Eğer maddi olarak rahatsan ve eşin de bunu isteyerek kabul ediyorsa neden olmasın? Roller toplumun kalıplarından değil çiftlerin ortak kararından doğmalı ❤️ Önemli olan bir tarafın fedakârlık yaparken içinde ukde kalmaması. Güç savaşına dönüşmezse, sevgi ve saygı korunursa düzen yürür 🌸 Ben ilişkide esnekliğin kıymetli olduğuna inanıyorum. Konuşarak netleştirmek en sağlıklısı 💛
Cevap
8Cevap
Erkek te evi temizleyebilir bu normal bir şey ama abartılmamalı ya oldu olacak yatak da kadın becersin erkeği tövbe tövbe
Olur bu arada çocuk yapmayız sen gelene kadar full lol de rank kasarım qewjkeqw
Böyle olsam canım sıkılmaz valla free olurum evde çocuk hariç hepsi okay zaten yapıyorum da 😆 Çocuk sevmiyorum sadece
Ben çok isterim hatta soy adını bile alırım
Çok iyi
Beni alirmisin bende böyle Bir ilişki istiyorum benim kocam ol
Oldu olacak strapon al adami da sen becer
Bana bakacaksan ben ev işlerini yaparım 🙃
Seninle daha önce konuştuk
Evet ama bıraktın beni
Niçin sence?
Bilmiyorum ki sen söylersen öğrenirim
Evin reisi kadındır
Aynen öyle
Al beni reis