Eşimin benden soğuduğunu düşünmeye başladım?

Merhaba, biz çok hızlı evlenen bir çiftiz evlenme kararı aldık ailemize açıkladık sonrasında hamile olduğumu öğrendik ve üç ay içinde evlendik. İkimiz de 20'li yaşlarımızın başındayız. Eşim evlenmeden önce sürekli benimle ilgilenirdi arayıp sorardı sürekli yazardı. Birlikte olduğumuz süre boyunca da beraber vakit geçirirdik. Ama evlendikten sonra durum çok değişti daha ilk haftadan telefon elinden düşmemeye başladı kendine sürekli oynayabileceği oyunlar buldu saçma sapan oyunlar oynuyor sürekli birini beraber oynadığımız halde ben 15 dakika onunla beraber oynuyorsam daha öncesinde bana haber vermeden belki saatlerce oynuyor. Bebek ve maddiyat dışında hiçbir şeyi konuşamıyoruz. Hamile olduğum için bazen belim çok ağrıyor azıcık masaj yapar mısın aşkım diyorum yapamam diyor veyahut ben daha masaj demeden benim de diyor masaj yapayım diyorum istemiyor bazen oturmadan almayı unuttuğum için ondan bir şeyler istiyorum sürekli bir şey istediğimi söylüyor beraber vakit geçirmek istiyorum hamileliğim ağır geçiyor ve koltukta uzanırken karnıma kramp girdiği halde veyahut bir süre sonra yoğun şekilde böbrek kısımlarım ağrıdığı halde o sırf salonda oturmak istiyor diye onun çevresinde olabilmek için karşı koltuğunda da olsa uzanıyorum saat böyle 11 12'ye gelirken gece yatak odasına gidelim mi falan diyorum ama kaç gündür asla benimle beraber gelmiyor sürekli benden çok sonra geliyor bazen onu beklerken uyuya kalıyorum bazen ben uyumadan gelmiş oluyor ama ister istemez surat yapıyorum bu sefer de sabah kalkıyorum ya benden önce kalkıp yataktan çoktan ayrılmış oluyor ya da ben kalktıktan ve onu kaldırıp hadi aşkım kalk beraber kalkalım kahvaltı edelim vesaire dediğim halde tamam sen et kahvaltını veyahut sen hazırla ben gelirim bazen ise sal beni rahat bırak falan diyor c*i hayatımız ne durumda bilmiyorum pek bir heyecanım yok hareketli geçmiyor hamile olduğum için zaten belli bir yavaşlıkta olmak zorunda olduğunu hissederek hareket ediyoruz sadece bu mu bizi kısıtlıyor yoksa artık uyum mu sağlayamıyoruz bilemiyorum ama yine de üç dört günde bir bazen gündelik olarak iki iç gün arka arkaya falan oluyor bu sırada bana karşı çok istekli oluyor ben de aynı şekilde ama genel olarak çok yoruldum istenmiyormuş ilgi görmüyormuş gibi hissediyorum hormonlarımdan ötürü mü böyle, kafada mı kuruyorum yoksa gerçekten durum bu mu emin değilim ama olağan şey bu... Rutinimiz çok basit sabah ben kalkarım biraz öperim yüzünü o uzanmaya veyahut uyumaya devam eder kahvaltı hazırlarım kendimi çok halsiz hissedersem ise yumurta kırar benim için sofrayı toplarım bulaşıkları toplar veyahut toplamaz her şeyi ben toplarım (her gün toplamaya çalışıyor) sonra sırnaşmaya çalışırım ama o salonda koltukta uzanıp oyun oynamayı tercih eder yatak odasına gider öğlen uykumu uyurum bir süre sonra beni uyandırır akşam yemeği hazırlarım sofrayı kurarım yemek yedikten sonra genelde bulaşıkları ve sofrayı o toplar bazen de ben toplarım akşam yemeğinden sonra da yanımda durmaz hemen salona geçer TV bir yandan telefon bir yandan ya oyun ya sosyal medya işim kalmadıysa onun yanına salona karşıya geçerim TV'ye bakarım ben de ama kısacası ne zaman bir şeyler yapmak istesem beraber bir bahanesi oluyor ya da sürekli kendime vakit ayırmak istiyorum şu an diyerek devam ediyor farklı bir şey düşünmüyorum dışarı falan çok çıkmaz ev kuşudur işi varsa çıkar ya da bana yemeklik vesaire bir şey lazımsa ben de çok gezmeyi sevmem zaten arada bir hava almak istersem bir dolanalım derim anca

Devamı güncellemede

Güncellemeler
3 ay
Eşim gayet iyi bana genel olarak çok güzel davranıyor ara döner aşkım iyi misin diye sorar nasılsın diye sorar bir şey ister misin der veyahut farklı şekilde laf atar ev işlerinde benden çok o öndedir evi süpürür bulaşıkları toplar dağınıklık varsa toplar çamaşırdı ıvırdı zıvırdı toz almaydı ayna tuvaletti vesaire ben temizlerim temizlik benim toplama onundur mesela genel olarak bazen bir şey dediğimde mırın kırın etse de asla hakkını yiyemem ama dediğim gibi bu aralar nedendir bilmiyorum ama...
Güncellemeler
3 ay
nedendir bilmiyorum ama farklı geliyor sanki beni artık güzel bulmuyor benimle ilgilenmiyor gibi geliyor sürekli bana güzel olduğumu söylese de sarılıp uyumayız o arkasını döner ben onun sırtına dönerim ya da ikimiz de sırt sırta uyuruz yatakta birbirimize çok yakın uyumayız ben sarılarak uyumak istiyorum sürekli ama rahatsız oluyor daralıyor uyuyamadığını söylüyor ve çoğu zaman yatakta bile telefonunda ya oyun ya kendi sevdiği tarz diziler... Ben de yanlız başıma devam ederim
Eşimin benden soğuduğunu düşünmeye başladım?