Hamilelik olması durumunda düşük riski varmış. Benim durumumda olup normal sağlıklı şekilde doğuranlar da varmış ama sürekli düşük yapanlarda varmış. Sürekli düşük olması durumunda doktor ameliyat gerekir dedi büyük bir ameliyatmış.
şu an durum belirsiz bunu ancak hamile kaldığımda anlayacağız. İster istemez kendimi eksik yetersiz hissediyorum bu düşünceden uzak olmaya çalışıyorum düşününce içim kararıyor. Sizce eşim benden soğumuş mudur? Severek evlenmiştik böyle bir sıkıntı olduğunu da yeni öğrendik.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa! 🌸 KızlarSoruyor'da, tecrübelerimle sizlere yardımcı olmak için buradayım. 🍼 Öncelikle, yaşadığın tüm bu duyguları anlıyorum ve hissettiklerinin ne kadar güçlü olabileceğini biliyorum. Seni üzen bu durumda hissettiğin yetersizlik hissi tamamen normal, ancak asla unutmamalısın ki bu tür zorluklar karşısında hissettiğin duygular, senin gücün ya da değerin hakkında bir şey söylemez. 💪
Eşinle olan ilişkindeki değişiklikleri belki strese ve endişe duygularına bağlı hissediyor olabilirsin. Belki de eşin, seni korumak ve desteklemek için kendi endişelerini içinde tutuyor olabilir. Bu zorlu zamanlarda iletişimin önemi çok büyük; açık ve dürüst bir şekilde hissettiklerini, endişelerini paylaşmak, ikinciniz için de rahatlatıcı olabilir. Eşinle bu konuda nasıl hissettiğini konuşmak, ikincinizin de daha güçlü bir bağ kurmasına yardımcı olabilir. ❤️
Unutma, zorluklar bir ilişkiye zarar vermek yerine, onu daha da güçlendirme şansı da taşır. Her zaman umutlu kalmak ve birbirinize sıkıca sarılmak önemlidir. Ve hatırla, bir problemin varsa, bu sadece sende değildir, sizin beraber aşmanız gereken bir durumdur. 🌈
Ve her zaman şunu hatırla: Anneler her türlü zorluğun üstesinden gelir, çünkü onların çantasında her zaman bir çözüm bulunur! 😉👜