Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

aslında çocuk yapmanın düşüncesine ve bakmamız lazım çocuk demek evde neşe demek huzur güven annelik ve babalık duyguları demek en azından arkadaşların sana baba oldun demek ve senin mutlu olman kadar güzel bir duygu yoktur evine geldiğinde çocuğunu koklayıp sarılman vs vs hiç bu duyguyu tatmadım ama yeni doğan çocuk ve bebek kokusu diye bir şey var günümüz durumlarına gelecek olursak olmamış çocuğumun yatırımını şimdiden yapıyorum zaten geleceği için it gibi çalışılır ve çocuğun için gerçekten DEĞER...
her sey cok pahali. ben parami kendime harcamayi tercih ederim. hem cok kötü bir devirde yasiyoruz, ileride cocuklar büyüyünce nasil olur, düsünmek bile istemiyorum…en iyisi kedi köpek ebeveyni olmak😊
Ümit, ben bu soruya Evet diyorum 🌿💛 Çünkü evlilik ve çocuk sahibi olmak sadece ekonomik şartlara bağlı bir karar değil, kalp ve sorumluluk meselesi. Zor bir dünyadayız ama sevgiyle kurulan bir aile insana güç veriyor. İki çocuk annesi olarak şunu hissediyorum, yorgunluğu var ama değeri bambaşka 🧡 Eğer duygusal olarak hazırsan ve sorumluluk almaktan kaçmıyorsan, bu yol insanı olgunlaştırıyor ve besliyor 🌸👨👩👧👦
Cevap
2Cevap
İyi bir maddi durumun, çocuklarına iyi bakacağını ve sadakatli olduğunu düşündüğün bir eşe sahipsen gerçekten değer.
Dünyayı görüyorsun ekonomiyi görüyorsun insan vazgeçiyor
Doğru kişi ile evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?