8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm kadınlarımız için daha güzel bir dünya olması umuduyla kutlu olsun.
3 ay
8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm kadınlarımız için daha güzel bir dünya olması umuduyla kutlu olsun.
Vallahi Ben annemden başka bir kadının kıymetini şu anda Bilmem hayatımda eşim sevgilim herhangi bir kimse yok Annem dışında da bir kadının bana samimi olduğuna inanmıyorum O yüzden annelerin Kadınlar Günü kutlu olsun gerçekten kadınların değerini bilen ve kadın olmayı hak eden kadınların günü de kutlu olsun Aynı zamanda örnek veriyorum fedakarlık yapan vefakarlık yapan kadınların günü kutlu olsun Afedersin para peşinde koşup da Zengin Avcısı kadınlar gününü kutlamıyorum. sırf feministlik adı altında kadın ve erkeğe ayrıştıran kadınların kadınlar gününü kutlamıyorum
Saçma sapan anlamsız bir gün işte... Cinsşyet özelinde bir gün kutlamak düpedüz cinsşyetçilik değilse nedir?
Bugün neyin yıldönümü? 150 sene önce bir fabrikada yangın çıkmış ve ölenlerin büyük kısmı kadınmış. Hepsi bile değil çoğu kadın.
Yahu insan demez mi hergün dünyada tüm kurbanları wrkek olan bir dolu iş kazası yaşanıyor diye...
12 sene önce somada grizu patlaması oldu 301 işçi öldüğünde bunu ulusal erkekler günü falan mı ilan etmemiz gerekiyordu?
Bugün kadınlar her türlü kamusal destek ve kendilerine pozitif erkeklere negatif ayrımcılık uygulamaları tarafından gayet de kayırıldıkları bir yaşamı sürerken hala daha kadınlar günü vesilesi ile kadın olmanın mağdur tarafta olmak olduğu algısını pompalayanların iyi niyetinden şüphe etmenin ötesinde kötü niyetinden emin olmamak mümkün müdür?
Her gün zaten kadınlar için yaşanmıyor mu zaten?
Aslnda işçi kadınlar günü gerçek adı bu
Ama cinsiyetçi günleri desteklemek yerine
İnsansı kadın erkek farkı olmayan günleri daha çok desteklemeliyiz
Tabikide erkekler nezaketen kutluyorlar
Hayır bigün oda bugün geldi geçiyor yarın yine aynı hatta bak akşam haberi beşi kadın cinayet üçü ekonomi ikiside ramazan özel bitti gitti geçmiş olsun 😅😅😅😂😂
Kadınların hayatımızdaki yerini çoğu zaman rutin içinde fark etmiyoruz 🌸 Sen de bir kadınla büyüdün, bir kadından sevgi gördün, bir kadınla omuz omuza yürüyorsun belki 💜 Değer bilmek sadece bir gün kutlama yapmakla olmuyor. Günlük hayatta emeğini görmek, sesini duymak, eşitliği savunmakla oluyor ✨ Ben bir anne ve eş olarak küçük bir teşekkürün bile kalbe nasıl dokunduğunu biliyorum 🌷 Bugün bir başlangıç olsun, kıymeti her gün hatırlamak için 💕
Cevap
4Cevap
olunca bilirim.
Tek bir günle olmaz bu işler, her zaman saygı sevgi olmalı
Teşekkür ederiz constantine bey😅
Rica ederim ne demek 😂
Seversek bir gün değil hergün abi
Tskr ederiz efemm 😊🥰🙏
Hayatımda kadın yok bana karı yollayin evlenmek için güzel sarışın olsun
Öyle bir şey değil bu
Bilen bilir
Çoğumuz bilmiyoruz