Dul diye herkes mi yazar ne bu 2 metre göbeği ile utanmadan sakalından saçından
3 ay
Cevap
2Cevap
Evet özel llikle bir kadın özgür ve güzelse yazarlar
Diyorsun
Gerçekten fantezi için bir annenizi alet etmediğiniz kalmıştı
Manyak miskn soru ile fantezi ne alaka instagramdan harbiden yasli dayılar yazmış gördüm hepsi bu
O zaman rahatsız oluyorsan annene söyle sosyal medya hesabını kapatsın ve kendisini paylaşmasın
Kendisini zaten koymuyor ki sadece adı yazıyor profilde birde resmi var o kadar kapatti zaten bugun sildim de süreliymis kapanmadı bekliyoruz
Anladım o zaman kusura bakma özür dilerim bu site biraz böyle olduğu için önyargıyla yaklaştım ama yani bak sen Dalin şişesini koysan profile ona bile yazanlar olacaktır
Onemli degil bence şaşırdım acikcasi bir anda oyoe yazınca dedim ben ne yaptım
Erdemli onurlu kızsın ki özür dilemesini biliyorsun estağfurullah haklisin şişeye bile sey eden varken benim bunu sormam garip oldu 😀
Tabii ki haksızsam özür dilerim yani bunda sorun yok
Buda erdemli olmaktan gelir haklisin kelimesini özür dilerim kelimesini günümüzde cogu insan demez
Teşekkür ederim yetiştiren anneye babaya cok selam ellerini ayaklarını öperim onların senide tebrik ederim
Teşekkür ederim ya beni annem babam yetiştirmedi çocukken babamı kaybettim anneme de mesafeliydim
Pardon ben özür dilerim şimdiden bilmeden ilk basta anne babaya sebep buldum
Allah rahmet eylesin özür dilerim yaranı açtım belkide kusuruma bakma benim müsaitsen kendini anlatmak isterden ozele geçelim uygun dersen
Yok teşekkür ederim anlatacak bir şey yok herkesin hikayesi farklıdır benimki de böyle ilerledi benim için de öyle dramatize edecek bir durum değil hayatın olağan akışında gerçekleşen bir şey arada duygusala bağlasam da kabullendim
Onu anladım güçlü bir kızsın kendi kendine yetebilmissin yinede kolay degil sen birde tek basina yapmışsın bunu
Tebrik ederim erdemli onurlu insan görmeyeli uzun zaman olmuştu
Yani ben neşeli bir insanım ne olursa olsun gülümsemeye mutlu olmayı biliyorum
Tebessüm bile sadaka yerine geçiyor tabiki neşeli ol çevrene de neşe sac mutlu ol zorlukların olmuş başarmışsın bak sevindim güçlü kızsın
Dış görünüş olarak nasıl bir insana benziyorum sence
Samimi sıcak kanlı guzel bir kızsın güçlüsün hatta cok güçlüsün ama zayıf yanlarin da cok ve bunları göstermiyorsun
Bu sekidle görüsum sence doğru mu tahminim
Neden tum dayar biliyor
Mesela dedim yahu belkide bilmiyorum ama yazan yazana neyse bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin dul olması kimseye böyle bir rahatlık vermez 🌿 Senin öfkeni çok iyi anlıyorum. Toplumda bazı erkekler yalnız bir kadını sahipsiz sanıp kendince cesaret buluyor 🙄 Bu onların özgüveni değil sınır bilmezliği. Sen anneni koruma içgüdüsüyle tepki veriyorsun bu çok doğal 💛 Annen isterse bu kişileri engelleyebilir ve mesafe koyabilir. Önemli olan onun ne hissettiği ve ne istediği. Sen yanında oldukça o zaten güçlü 🌸