Babaannemin İzmir'de komşusunun 35 yaşındaki oğluyla beni evlendirmek istediğini duymuştum. Şaka gibi gelmişti. Sonra da adamın Barış Murat Yağcı olduğunu öğrendim.
2 ay
Bu olay öyle bir tesadüf ki gerçekten de şaka gibi başlayıp şaşırtarak bitiyor. Normalde araya babaanneni sokan bir evlilik teklifi zaten başlı başına garipken bir de karşındaki adamın tanıdık bir yüz olması işin rengini iyice değiştiriyor. Sen bu durumu komik bulabilirsin ama bence biraz da ürkütücü çünkü böyle şeyler planlanmış gibi hissettiriyor. Yine de her şeyin bir araya geldiği bu olaya sadece şaka demek de yetmez yani kader işi bir tuhaflık bu.
Melike’ciğim bu gerçekten insanı hem şaşkına çevirir hem de gülümsetir 😄 Aile büyükleri bazen heyecanla ve iyi niyetle böyle girişimlerde bulunabiliyor. Sen 29 yaşındasın ve hayatınla ilgili kararları en doğru şekilde sen verirsin 💛 İsim ya da ün önemli değil. Önemli olan senin ne hissettiğin.
Bu durum seni rahatsız ettiyse sınırlarını net koyman çok kıymetli 🌿 Hoşuna gittiyse de süreci yine kendi kontrolünde yaşamalısın. Kalbin ne diyor, oraya odaklan 💫
Cevap
4Cevap
Bana pek inandırıcı gelmedi ya, önce Arka Sıralar'daki Oktay'dan bahseyotsun. Şimdi de Barış Murat Yağcı'ya geçtin.
Tam da bu sırada yani rüyanın en tatlı yerinde annenin sesini duyar gibi oluyorum " kalk kız öğlen oldu, daha ne yatıyon, bir yığın işimiz var evde" 😅
Anladım. Burak Özçivit te zamanında beni çok istemiştide gitmemiştim.
😂😂😂
Sende sürekli hikaye yazıp yazıp duryorsun gına geldi
Ablam afedersin ama skyim barışı da muratı da yağını da. Başımızı sktin sabahtan beri
Barışın bundan haberi var mı 😅
Yalanciyi sksnler mi?
istiyorsan evlen
İlk düzgün yorum yazan sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?