Bu nasıl bir olay şimdi?

Merhabalar 5-6 aydır konuştuğum çocuk vardı ama bir türlü net değildi bu yüzden konuşmayı kesmiştim şimdi yine tekrar konuşmaya başladık ve ona artık net olması gerektiğini söyledim. O da bana senden başkası girip çıkmıyor hayatıma her şeyi senle yapıyorum demek ki neyiz sence dedi. Bende bunun için net bir şey söyle yani bu nereye varıcak böyle dedim. Ne istiyorsun evlenmek mi dedi ben evlilik düşünmüyorum dedi. Bende ne evliliği ilişki olmadan önce bir ilişkimiz olur sonucu nereye varır bilemem dedim. Öyle zaten dedi tamam ama dedim hala daha bana sana karşı şöyle hissediyorum hayatımda olmanı istiyorum demiyorsun korkuyorsun sorumluluktan evlilikten dedim. Yani çok erken evlilik için ama beraberiz, seninleyim hep başkasına gitmedim bu sence ne demek oluyor dedi. Arkadaşlar bunlar bana göre kaçamak cevaplar ve gerçekten o kadar iyi anlaşıp her şeyi yaptığımız bir insan neden kaçar ilişkiden bu şekilde? Konuşmayı kesmeli miyim? Sözde ilişkimiz başladı ama şu an hiç öyle hissettirmiyor
Bu nasıl bir olay şimdi?